KOMENTARZE, złote rady, genialne pomysły.
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Na mieście i na Śródmieściu nowe plakaty.
Zadbałbym jednak o to, żeby lepiej się odróżniały jeden od drugiego. Nazwy wiosek z którymi gramy, powodują, że myślałem że to jeszcze stary plakat z Porońca. Nie wiem, herb rywala jakiś mały, zmienić jakiś detal, uwidocznić datę, i będzie dobrze. Plakaty są bardzo dobre jak mówiłem, ale zbyt podobne do siebie.
Zadbałbym jednak o to, żeby lepiej się odróżniały jeden od drugiego. Nazwy wiosek z którymi gramy, powodują, że myślałem że to jeszcze stary plakat z Porońca. Nie wiem, herb rywala jakiś mały, zmienić jakiś detal, uwidocznić datę, i będzie dobrze. Plakaty są bardzo dobre jak mówiłem, ale zbyt podobne do siebie.
A ja z kolei uważam, że bieżąca wersja jest najlepsza i jej poprawianie może zepsuć końcowy efekt. Ze względu na przekonania, zmieniłbym jedynie Hutnik Nowa Huta na Hutnik Kraków. Pomijając to, może jakiś herb rywala byle malutki. W obecnej sytuacji to żadna różnica kto gra z Hutnikiem - Łysica czy Granat widzów nie przyciągną - tylko ważny jest Hutnik i jego herb. Ewentualnie na każdym plakacie inna twarz piłkarza.
bn pisze:A ja z kolei uważam, że bieżąca wersja jest najlepsza i jej poprawianie może zepsuć końcowy efekt. Ze względu na przekonania, zmieniłbym jedynie Hutnik Nowa Huta na Hutnik Kraków. Pomijając to, może jakiś herb rywala byle malutki. W obecnej sytuacji to żadna różnica kto gra z Hutnikiem - Łysica czy Granat widzów nie przyciągną - tylko ważny jest Hutnik i jego herb. Ewentualnie na każdym plakacie inna twarz piłkarza.
I data meczu

[quote="huteusz"]Na mieście i na Śródmieściu nowe plakaty.
Zadbałbym jednak o to, żeby lepiej się odróżniały jeden od drugiego. Nazwy wiosek z którymi gramy, powodują, że myślałem że to jeszcze stary plakat z Porońca. Nie wiem, herb rywala jakiś mały, zmienić jakiś detal, uwidocznić datę, i będzie dobrze. Plakaty są bardzo dobre jak mówiłem, ale zbyt podobne do siebie.[/quote]
"Na Śródmieściu" czy "w Śródmieściu" ?
plakaty faktycznie powinny byc inne gdyz prawie niczym sie dla mnie nie roznia a co dopiero dla laika. pomysl Gdfa aby wlaczyc mala domieszke kibicowska bardzo dobry ( na rondzie Barei herby Hutnika i tak sa pozrywane;) ale wiadomo - to wybor osoby, ktora za nie placi
Zadbałbym jednak o to, żeby lepiej się odróżniały jeden od drugiego. Nazwy wiosek z którymi gramy, powodują, że myślałem że to jeszcze stary plakat z Porońca. Nie wiem, herb rywala jakiś mały, zmienić jakiś detal, uwidocznić datę, i będzie dobrze. Plakaty są bardzo dobre jak mówiłem, ale zbyt podobne do siebie.[/quote]
"Na Śródmieściu" czy "w Śródmieściu" ?
plakaty faktycznie powinny byc inne gdyz prawie niczym sie dla mnie nie roznia a co dopiero dla laika. pomysl Gdfa aby wlaczyc mala domieszke kibicowska bardzo dobry ( na rondzie Barei herby Hutnika i tak sa pozrywane;) ale wiadomo - to wybor osoby, ktora za nie placi
pzdr Osiek
http://forum.Hutnik.krakow.pl/viewtopic ... c&start=90
uż była kiedyś rozkminka o plakatach.
a panowie o nickach majlech i jarkonh byli sceptyczni
uż była kiedyś rozkminka o plakatach.
a panowie o nickach majlech i jarkonh byli sceptyczni

Rzeczywiście, obrócenie poziomo to też dobry pomysł.
Ciekawe jest też, że te plakaty są na mieście dosyć nierównomiernie rozklejane. O ile w moich okolicach natknąłem się na 5-6 (np. Salwator, Zwierzyniecka), to za rondem grunwaldzkim, okolice Ruczaju (Czerwone Maki, Grota-Roweckiego) - całkowita cisza. Ciekawe z czego to wynika
Ciekawe jest też, że te plakaty są na mieście dosyć nierównomiernie rozklejane. O ile w moich okolicach natknąłem się na 5-6 (np. Salwator, Zwierzyniecka), to za rondem grunwaldzkim, okolice Ruczaju (Czerwone Maki, Grota-Roweckiego) - całkowita cisza. Ciekawe z czego to wynika