Motor - Hutnik KRAKÓW 22.11 / 19:00

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

Alex

Postautor: Alex » pn lis 23, 2020 1:26 pm

Może stare hasło, które każdy z nas zna: Nie chce się grać? To WYPIERDALAĆ

HKS1978

Postautor: HKS1978 » pn lis 23, 2020 1:32 pm

ksh72 pisze:
HKS1978 pisze:Drużynę mamy młodą i ambitną tylko brakuje jej oparcia w takim samym szkoleniowcu.

Żeby nie było że tylko narzekasz to zaproponuj tego młodego, ambitnego szkoleniowca na którego nas stać.

Mariusz Jop

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » pn lis 23, 2020 1:39 pm

Co do filmu, którym dysponuje Dufio-Ta kurwa, która się na nim śmieje z chorych i niepełnosprawnych kibiców Naszego Klubu, powinna być z Niego miejsca wyjebała, dożywotnio.
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan

Awatar użytkownika
snuff

Postautor: snuff » pn lis 23, 2020 1:44 pm

Na TT taki wpis Prezesa Artura Trębacza

Trzeba postawić sprawę jasno - jest źle. Nie możemy się jednak załamać, to byłoby najgorsze rozwiązanie. Zakasujemy rękawy i walczymy o lepsze jutro!

Kluczem jest świadomość z jakiego miejsca startowaliśmy i gdzie doszliśmy

Jeszcze przyjdą piękne dni
Nowy Hutnik 2010 - Podsumowanie sezonu 2010/11
BYŁ - BĘDZIE - JEST - Hutnik HKS!

SIMON NH

Postautor: SIMON NH » pn lis 23, 2020 2:17 pm

dUfio pisze:Jak myślicie jak piłkarze komentowali naszą akcje? "O zajebiscie ze przyszli", "szkoda ze nie jadą za nami", "teraz musimy wygrać"
Otóż nie. Padały teksty:

-jak to nas nie puszczą?
-staranujmy ich!
-patrz jaki najebany
-szydercze: "kurwa mac Hutnik grac"

Jak ktoś nie wierzy służę na pw filmikiem

My się spinamy i wspinamy na wyżyny naszych niewielkich możliwości a umówmy się, ta zbieranina odpadów z innych klubów (w sporej części) których nikt nie chciał ma to gdzieś.

wrzuć na ogólny tak jak kiedyś był filmik z Lecha https://www.youtube.com/watch?v=7D6bsDn2PNs
Każdy człowiek jest głupcem przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, aby tylko przez pięć minut.
Elbert Hubbard

wojo77

Postautor: wojo77 » pn lis 23, 2020 2:19 pm

dUfio pisze:Akurat jeśli chodzi o "wiarę" i bycie na dobre i na złe to kibice Hutnika za wiele sobie zarzucić nie mogą. Oczywiście nie mówię tych ci byli na Monaco i Jezioraku tylko tej wąskiej ale stalej grupie która jest zawsze, nawet w tych ciężkich czasach wspiera klub, przychodzi pod plot, chciało finansować premie itd. Mimo wielu klęsk pocisków jest mało lub ich nie ma wcale, słowa otuchy i wsparcie praktycznie zawsze. I może to jest błąd?

Po akcji z pożegnaniem piłkarzy przed wyjazdem do Lublina jeden z grajków wrzucił na pewien portal społecznościowy filmik kręcony z środka autokaru.

Jak myślicie jak piłkarze komentowali naszą akcje? "O zajebiscie ze przyszli", "szkoda ze nie jadą za nami", "teraz musimy wygrać"
Otóż nie. Padały teksty:

-jak to nas nie puszczą?
-staranujmy ich!
-patrz jaki najebany

My się spinamy i wspinamy na wyżyny naszych niewielkich możliwości a umówmy się, ta zbieranina odpadów z innych klubów (w sporej części) których nikt nie chciał ma to gdzieś.

Zagotowałem.. :x przykre to jest w chuj....... :cry: dlatego zawsze wolałem dać kasę na jakiś wyjazd kibiców niż dawać na piłkarzy, szczerze teraz też się zastanawiałem. Kibic zostanie a grajek po rundzie pójdzie w pizdu do wieczystej, dufio jak możesz prześlij na priw bo normalnie nie wierze

HKS1978

Postautor: HKS1978 » pn lis 23, 2020 2:22 pm

Wypierdalac z klubu te kurwy z tego filmu!

KSH74NH

Postautor: KSH74NH » pn lis 23, 2020 2:34 pm

HKS1978 pisze:Wypierdalac z klubu te kurwy z tego filmu!

tylko który bo na filmiku nie wiadomo

dUfio

Postautor: dUfio » pn lis 23, 2020 2:35 pm

SIMON NH pisze:
dUfio pisze:Jak myślicie jak piłkarze komentowali naszą akcje? "O zajebiscie ze przyszli", "szkoda ze nie jadą za nami", "teraz musimy wygrać"
Otóż nie. Padały teksty:

-jak to nas nie puszczą?
-staranujmy ich!
-patrz jaki najebany

wrzuć na ogólny tak jak kiedyś był filmik z Lecha https://www.youtube.com/watch?v=7D6bsDn2PNs

Mogę wysłać na pw. Bylo na Instagramie więc żadna tajemnica. Ale nie chce wrzucać żeby nie robić newsów dla tego typu portalikow

Piotrek

Postautor: Piotrek » pn lis 23, 2020 2:38 pm

1. Gdzie był kapitan, kierownik, trener w tym momencie - filmu nie oglądałem.
2. Bądźmy świadomi tego, że klub jest naszą własnością!!!! co przypomniał nam niedawno Artek w oświadczeniu.
3. Ponoć w poniedziałki jest zebranie zarządu
4. ....czekam na rozwój wydarzeń
Ostatnio zmieniony pn lis 23, 2020 2:42 pm przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.

patryk

Postautor: patryk » pn lis 23, 2020 2:40 pm

No cóż... Dobrze, że filmik wyciekł...
Pomijając fakt, że narrator powinien być wyrzucony z klubu w trybie natychmiastowym to smuci fakt, że publika w autobusie miała dobry polew...
Nie słyszałem tam nic w stylu sprzeciwu...
I to jest postawa piłkarzy przed meczem, na który ludzie robią ściepę???

Ciężko po głosie mi wskazać narratora, ale proszę kogoś zorientowanego o podanie tutaj jego personaliów. Powinien więcej koszulki naszego klubu nie założyć...

Reasumując... zmiany potrzebne i to większe niż myślałem... Dyrektor sportowy powinien więcej czasu poświęcić na szukanie młodych chłopaków z mniejszych miejscowości, dla których gra w II lidze byłaby szansą na pokazanie się i być może wskoczenie do wyższych lig.
dzuhas pisze:Porazony piorunem miazdzy :) z drugiej strony powinno byc "trener pogryziony przez dziki i zgwalcony przez przejezdzajacego nieopodal na rowerze bialego misia"

Piotrek

Postautor: Piotrek » pn lis 23, 2020 2:46 pm

Ja bym narratora nie wyrzucał, tylko dał mu "nagrodę" za ukazanie patologi.
Ostatnio zmieniony pn lis 23, 2020 3:10 pm przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.

patryk

Postautor: patryk » pn lis 23, 2020 2:57 pm

Ukazanie patologii??
Przecież ewidentnie ją nakręca i jak słychać nikt nie protestuje... Wnioskuję, że ma posłuch w drużynie skoro tak swobodnie formułuje szyderę...

Najlepiej mu jeszcze premię dajmy....
dzuhas pisze:Porazony piorunem miazdzy :) z drugiej strony powinno byc "trener pogryziony przez dziki i zgwalcony przez przejezdzajacego nieopodal na rowerze bialego misia"

HKS1978

Postautor: HKS1978 » pn lis 23, 2020 2:59 pm

Piotrek pisze:Ja bym narratora nie wyrzucał, tylko dał mu nagrodę za ukazanie patologi.

Twierdzisz że nie widziałeś filmiku i to piszesz?

dUfio

Postautor: dUfio » pn lis 23, 2020 3:09 pm

Brawa należą się prowadzącym oficjalnego insragrama Hutnika, bo tam byl ten filmik :)