Motor - Hutnik KRAKÓW 22.11 / 19:00
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Na TT taki wpis Prezesa Artura Trębacza
Trzeba postawić sprawę jasno - jest źle. Nie możemy się jednak załamać, to byłoby najgorsze rozwiązanie. Zakasujemy rękawy i walczymy o lepsze jutro!
Kluczem jest świadomość z jakiego miejsca startowaliśmy i gdzie doszliśmy
Jeszcze przyjdą piękne dni
Nowy Hutnik 2010 - Podsumowanie sezonu 2010/11
BYŁ - BĘDZIE - JEST - Hutnik HKS!
Trzeba postawić sprawę jasno - jest źle. Nie możemy się jednak załamać, to byłoby najgorsze rozwiązanie. Zakasujemy rękawy i walczymy o lepsze jutro!
Kluczem jest świadomość z jakiego miejsca startowaliśmy i gdzie doszliśmy
Jeszcze przyjdą piękne dni
Nowy Hutnik 2010 - Podsumowanie sezonu 2010/11
BYŁ - BĘDZIE - JEST - Hutnik HKS!
dUfio pisze:Jak myślicie jak piłkarze komentowali naszą akcje? "O zajebiscie ze przyszli", "szkoda ze nie jadą za nami", "teraz musimy wygrać"
Otóż nie. Padały teksty:
-jak to nas nie puszczą?
-staranujmy ich!
-patrz jaki najebany
-szydercze: "kurwa mac Hutnik grac"
Jak ktoś nie wierzy służę na pw filmikiem
My się spinamy i wspinamy na wyżyny naszych niewielkich możliwości a umówmy się, ta zbieranina odpadów z innych klubów (w sporej części) których nikt nie chciał ma to gdzieś.
wrzuć na ogólny tak jak kiedyś był filmik z Lecha https://www.youtube.com/watch?v=7D6bsDn2PNs
Każdy człowiek jest głupcem przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, aby tylko przez pięć minut.
Elbert Hubbard
Elbert Hubbard
dUfio pisze:Akurat jeśli chodzi o "wiarę" i bycie na dobre i na złe to kibice Hutnika za wiele sobie zarzucić nie mogą. Oczywiście nie mówię tych ci byli na Monaco i Jezioraku tylko tej wąskiej ale stalej grupie która jest zawsze, nawet w tych ciężkich czasach wspiera klub, przychodzi pod plot, chciało finansować premie itd. Mimo wielu klęsk pocisków jest mało lub ich nie ma wcale, słowa otuchy i wsparcie praktycznie zawsze. I może to jest błąd?
Po akcji z pożegnaniem piłkarzy przed wyjazdem do Lublina jeden z grajków wrzucił na pewien portal społecznościowy filmik kręcony z środka autokaru.
Jak myślicie jak piłkarze komentowali naszą akcje? "O zajebiscie ze przyszli", "szkoda ze nie jadą za nami", "teraz musimy wygrać"
Otóż nie. Padały teksty:
-jak to nas nie puszczą?
-staranujmy ich!
-patrz jaki najebany
My się spinamy i wspinamy na wyżyny naszych niewielkich możliwości a umówmy się, ta zbieranina odpadów z innych klubów (w sporej części) których nikt nie chciał ma to gdzieś.
Zagotowałem.. przykre to jest w chuj....... dlatego zawsze wolałem dać kasę na jakiś wyjazd kibiców niż dawać na piłkarzy, szczerze teraz też się zastanawiałem. Kibic zostanie a grajek po rundzie pójdzie w pizdu do wieczystej, dufio jak możesz prześlij na priw bo normalnie nie wierze
SIMON NH pisze:dUfio pisze:Jak myślicie jak piłkarze komentowali naszą akcje? "O zajebiscie ze przyszli", "szkoda ze nie jadą za nami", "teraz musimy wygrać"
Otóż nie. Padały teksty:
-jak to nas nie puszczą?
-staranujmy ich!
-patrz jaki najebany
wrzuć na ogólny tak jak kiedyś był filmik z Lecha https://www.youtube.com/watch?v=7D6bsDn2PNs
Mogę wysłać na pw. Bylo na Instagramie więc żadna tajemnica. Ale nie chce wrzucać żeby nie robić newsów dla tego typu portalikow
1. Gdzie był kapitan, kierownik, trener w tym momencie - filmu nie oglądałem.
2. Bądźmy świadomi tego, że klub jest naszą własnością!!!! co przypomniał nam niedawno Artek w oświadczeniu.
3. Ponoć w poniedziałki jest zebranie zarządu
4. ....czekam na rozwój wydarzeń
2. Bądźmy świadomi tego, że klub jest naszą własnością!!!! co przypomniał nam niedawno Artek w oświadczeniu.
3. Ponoć w poniedziałki jest zebranie zarządu
4. ....czekam na rozwój wydarzeń
Ostatnio zmieniony pn lis 23, 2020 2:42 pm przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
No cóż... Dobrze, że filmik wyciekł...
Pomijając fakt, że narrator powinien być wyrzucony z klubu w trybie natychmiastowym to smuci fakt, że publika w autobusie miała dobry polew...
Nie słyszałem tam nic w stylu sprzeciwu...
I to jest postawa piłkarzy przed meczem, na który ludzie robią ściepę???
Ciężko po głosie mi wskazać narratora, ale proszę kogoś zorientowanego o podanie tutaj jego personaliów. Powinien więcej koszulki naszego klubu nie założyć...
Reasumując... zmiany potrzebne i to większe niż myślałem... Dyrektor sportowy powinien więcej czasu poświęcić na szukanie młodych chłopaków z mniejszych miejscowości, dla których gra w II lidze byłaby szansą na pokazanie się i być może wskoczenie do wyższych lig.
Pomijając fakt, że narrator powinien być wyrzucony z klubu w trybie natychmiastowym to smuci fakt, że publika w autobusie miała dobry polew...
Nie słyszałem tam nic w stylu sprzeciwu...
I to jest postawa piłkarzy przed meczem, na który ludzie robią ściepę???
Ciężko po głosie mi wskazać narratora, ale proszę kogoś zorientowanego o podanie tutaj jego personaliów. Powinien więcej koszulki naszego klubu nie założyć...
Reasumując... zmiany potrzebne i to większe niż myślałem... Dyrektor sportowy powinien więcej czasu poświęcić na szukanie młodych chłopaków z mniejszych miejscowości, dla których gra w II lidze byłaby szansą na pokazanie się i być może wskoczenie do wyższych lig.
dzuhas pisze:Porazony piorunem miazdzy z drugiej strony powinno byc "trener pogryziony przez dziki i zgwalcony przez przejezdzajacego nieopodal na rowerze bialego misia"
Ukazanie patologii??
Przecież ewidentnie ją nakręca i jak słychać nikt nie protestuje... Wnioskuję, że ma posłuch w drużynie skoro tak swobodnie formułuje szyderę...
Najlepiej mu jeszcze premię dajmy....
Przecież ewidentnie ją nakręca i jak słychać nikt nie protestuje... Wnioskuję, że ma posłuch w drużynie skoro tak swobodnie formułuje szyderę...
Najlepiej mu jeszcze premię dajmy....
dzuhas pisze:Porazony piorunem miazdzy z drugiej strony powinno byc "trener pogryziony przez dziki i zgwalcony przez przejezdzajacego nieopodal na rowerze bialego misia"