Poprad Muszyna - Hutnik Kraków, 22.09.2012, g. 16:00
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
piłkarsko mecz dla nas?to był kurwa antyfutbol.w pierwszej połowie jeszcze skleciliśmy parę akcji,a w drugiej to było dno.co oni robią na treningach?a wielki trener paszkiewicz powie jak zwykle że zabrakło nam szczęścia.nic nie graliśmy i tyle,a trener niech dalej żyje w przeświadczeniu że jesteśmy najlepsi,tylko farta brak.
my Hutnika wierni fani,z Nowej Huty chuligani
W sumie tez mialem napisac to co poprzednicy, czyli ze mamy przewage, bylismy lepsi itd
Przychylam sie jednak do zdania Gumezi- po prostu my sie juz cieszymy jak wymianiemy kilka podan, utrzymujemy sie przy pilce i wizualnie niezle to wyglada. Ale co z tego, jak przy troche mocniejszym przeciwniku nie konczy sie to ani zadna sytuacja ani zadnym strzalem
Kibicowsko rowniez chujnia nie ma co tutaj sie oszukiwac. Stadion to juz kurwa mega porazka bede osobiscie optowal za tym, aby Prezesi Muszyny jak przyjada na rewanz tez ogladali mecz za siatki. Policje rowniez pojebalo swoja droga
Jedyny plus to nowe akcenty kibicowskie
Podaj->Strzelaj 
Przychylam sie jednak do zdania Gumezi- po prostu my sie juz cieszymy jak wymianiemy kilka podan, utrzymujemy sie przy pilce i wizualnie niezle to wyglada. Ale co z tego, jak przy troche mocniejszym przeciwniku nie konczy sie to ani zadna sytuacja ani zadnym strzalem
Kibicowsko rowniez chujnia nie ma co tutaj sie oszukiwac. Stadion to juz kurwa mega porazka bede osobiscie optowal za tym, aby Prezesi Muszyny jak przyjada na rewanz tez ogladali mecz za siatki. Policje rowniez pojebalo swoja droga
Jedyny plus to nowe akcenty kibicowskie

-
Przede wszystkim Gumezi nazwiska pisze sie z dużej litery. Jak jesteś wielkim fachowcem w te klocki to zachęcam złożenia swojego cv na ręce zarządu.Nic nie graliśmy?? to kto grał? trener Popradu jak i również co sie spotkałem po raz pierwszy, sędziowie zgodnie przyznali ze Hutnik byl w tym meczu dużo lepszy pod każdym wzgledem! Człowieku caly czas prowadzilismy gre mielismy ok7 dogodnych sytuacji,mamy grać jak typowa wieś? wykop do przodu i walka?? Ty orientujesz sie jakim systemem graliśmy i jak ten system ma wyglądać? Zapraszam we wtorek na trening trener Paszkiewicz chętnie ci wytłumaczy a i z pewnościa wysłucha twoich cennych uwag.
Nowy Hutnik 2010.
nie ma sprawy.mogę ich prowadzić za 2 tysiące.czyli oszczędność dla klubu,i gwarantuję że wyniki nie będą gorsze.chuj mnie obchodzą opinie sędziów i trenerów obcych ekip.jakbyś kurwa nie wiedział to w piłce nożnej nie ma not za wrażenie artystyczne,liczą się tylko bramki.my dzisiaj 0,poprad 2.i kto był lepszy???
-
Zgadzam się z Gumezim. Co z tego, że sędziowie, trener Popradu widział że jesteśmy lepsi. ALE CO Z TEGO? Wolę żeby grali padake ale strzelali i wygrywali mecze. A nie grali ładnie dla oka, bo za to się punktów nie przyznaję. Tylko za to co jest w sieci.
System który Pasza chce wprowadzić na razie się nie sprawdza, rozegraliśmy już trochę meczy i widać z jakim skutkiem.
Mieli 7 okazji i żadnej nie wykorzystali to wstyd.
System który Pasza chce wprowadzić na razie się nie sprawdza, rozegraliśmy już trochę meczy i widać z jakim skutkiem.
Mieli 7 okazji i żadnej nie wykorzystali to wstyd.
Ostatnio zmieniony sob wrz 22, 2012 10:57 pm przez Alex, łącznie zmieniany 1 raz.
Mecz na 0:0, ale Poprad miał szczęście i wkopał nam 2 bramki w końcówce.Ja powiem szczerze nie widziałem 7 sytuacji dogodnych, a maksymalne 2.Jedno jest pewne, coś w naszej grze musi się zmienić bo jeśli 3 drużyna gra u siebie w ten sposób, to my powinniśmy tą ligę bez problemu ograć, bo Poprad naprawdę nie zagrał nic.
-
- centrum nh
Gumezi pisze:nie ma sprawy.mogę ich prowadzić za 2 tysiące.czyli oszczędność dla klubu,i gwarantuję że wyniki nie będą gorsze.chuj mnie obchodzą opinie sędziów i trenerów obcych ekip.jakbyś kurwa nie wiedział to w piłce nożnej nie ma not za wrażenie artystyczne,liczą się tylko bramki.my dzisiaj 0,poprad 2.i kto był lepszy???
Gumezi !!

desanto,nie potrzebuję dwóch dni na analizę tej kopaniny.poprad nic nie grał przez cały mecz a już wcześniej mogli zdobyć dwie bramki.niektórzy powiedzą,ale dwie wspaniałe robinsonady kusaka!a ja powiem,co w sytuacji zagrożenia bramkarz robi na prawie 10 metrze?dobry keeper w takich sytuacjach stoi na 4-5 metrze i łapie takie piłki w zęby.w tej buraczanej lidze nie potrzebujemy utrzymywania się przy piłce,tysiąca podań,itd.nasza najlepsza sytuacja,czyli sam na sam,nie była poprzedzona wirtuozerskim rozegraniem,to była szybka piłka do przodu,wyprzedzenie obrońcy i kurwa strzał.i w meczu z takim słabym rywalem to była nasza jedyna stuprocentowa okazja.ale spoko,wygramy w tej rundzie jeszcze ze dwa mecze i treneiro będzie dumny z postawy swojej ekipy.
ps.a TY DESANTO co?masz jakiś interes w tym żeby bronić tą kopaninę i trenera?
ps.a TY DESANTO co?masz jakiś interes w tym żeby bronić tą kopaninę i trenera?
-
Ponieważ we wtorek jest zaplanowana analiza na podstawie wycinków video. Widze ze nie tylko trener by sie lepszy znalazł ale i menager. Tak bronie trenera i zawodników bo jestem z nimi na codzień przy kazdym treningu i wszyscy zapierdalają zeby zadowolić tak wytrawanych fachowców, jak widać ciężki kawałek chleba. Z jednym Przytuła miał racje że niektórzy płacąc składke myśla ze sa włascicielem klubu on przychodzi na mecz i wszyscy dla niego maja stawać na glowie. W sprawy organizacyjno sportowe zaangażowanych jest KILKA osób, brakuje osób na każdym kroku do każdej najdrobniejszej pracy. Jakoś nie widać nikogo do pomocy najlepiej siasc przed kompem i wytykac bledy , PRZYJDZ ZAANGAŻUJ SIE a wtedy zobaczysz jak to jest prowadzić klub. Myślisz może że taką krytyką pomagasz klubowi? efekt jest odwrotny! forum to przeglada trener jak i zawodnicy i robi sie nerwowa atmosfera niepotrzebnie. Zadaj sobie pytanie co ty z taka wiedzą mozesz zrobić dla Hutnika? Jest wiele działek gdzie mógłbyś odciążyc osoby z zarządu( oprócz forum bo tu jest dużo zaangażowanych)
Nowy Hutnik 2010.
Grać piłką ładnie dla oka to my musimy u siebie ale na wyjazdach trzeba kontrować frajerów.
W takich ligach inaczej się nie da wygrywać ,chyba że będziemy mieć bardzo doświadczonych stoperów a nie mamy i jeszcze długo nie będziemy mieć.
I Panowie nie napinać się bo nie ma o co, wszystkim chodzi o dobro HUTNIKA.
W takich ligach inaczej się nie da wygrywać ,chyba że będziemy mieć bardzo doświadczonych stoperów a nie mamy i jeszcze długo nie będziemy mieć.
I Panowie nie napinać się bo nie ma o co, wszystkim chodzi o dobro HUTNIKA.