Postautor: mr.Vitaminka » sob maja 04, 2024 6:06 pm
mówiłem żeby psychologa sportowego zatrudnili, mówiłem żeby wprowadzili melisse do oferty sklepu klubowego. to w pierwszym przypadku Dzuhas mnie wyśmiał i coś o pół litrze pisał a w drugim niby śmichy hihy na socjalach ale jak nie było melisski tak nie ma. no to chłopu odjebało.
46' - setka Olimpii, Dorian top na linii
47' - Rakels mógł wyjść sam na sam , ale już siły nie te i nie przedarł się.
Olimpia widać że chce, szarpie. coś jak ja przed pierwszym razem, były duże plany, chęci, ale doświadczenia brak i umiejętności również. a ostatecznie mi ledwo stanął z nerwów. więc może będzie tak też dziś dla Olimpijczyków.
57' - gospodarze mieli pewniaka na piątym metrze, ale gośćspanikował, zamknął oczy i nie trafił w bramkę.
58; - Zawadzki już któraś groźna strata w środku i tylko dzięki temu że zawodnik gospodarzy jest słaby to nie było sam na sam. znowu jego słaby mecz. ale później fajna nasza akcja i Chmiel zablokowany, za chwilę Raki trochę niepotrzebnie poszedł w drybling w polu karnym i straciliśmy piłkę i ciekawą szansę.
62. - dynamiczna akcja Kielona i faul na 18stym metrze. mamy wolnego.
japierdoleeee, obok przeleciało..... kurwa mać!!!!!
67' - Chmiel niczym torreador w walce z obrońcą, jednak sędzia nie dał się nabrać na padolino naszego gracza w polu karnym.
nasi się chyba trochę otrząsneli i mecz zaczyna się wyrównywać.
69' - podwójna zmiana w Olimpii. wchodzi jakiś lekko łysiejący typ i drugi, niższy i młodszy (fryzura w normie)
nasi inteligentnie kradną sekundy, dużo fauli wymuszonych w środku. Raki bardzo obijany
74' - wieje nudą. idę kawkie trzasnąć.
77' - Chmiel jak Anrea Pirlo w środku pola, jednym ruchem gubi rywala i zyskujemy aut.
Olimpia strzela ze wszystkiego co ma, a że nie potrafią to efekt jest taki że szukają kilku piłek w okolicznych krzakach.
80' - podobna sytuacja po aucie jak gol w Niepołomicach ale tym razem tylko róg. Lelek.
82 - Olimpia dopiero teraz jakaś lepsza akcja, ostry kąt i Dorian instynktownie broni.
83 - Marcinkowski żółta.
84 - Lelek skurcze po faulu na rywalu. Olimpia ma wolnego z 30 metrów.
86 - znowu mają wolnego, z boku pola karnego
teraz róg dla nich. gniotą.
88 - mieli gospodarze okazję ale strzał głową wysoko nad i obok bramki
89 - Chmiel petarda z 20kilku metrów ale tuż obok bramki. Brawo za decyzję!!!
90 - Olimpia znowu wolny, trochę bliżej narożnika
mieliśmy troche farta, schodzi Lelek - wchodzi drugi Głogowski
90 - czarny dolicza 4 minuty
91 - główka Olimpii ale wprost w Doriana.
93 - Olimpia ma piłkę na 25 metrze, wolny
94 - wysoko zawieszona piłka i Dorian łapie piłkę. chyba zaraz the end
the end.
0:0. Budzik wypierdalaj.
Ostatnio zmieniony sob maja 04, 2024 6:56 pm przez
mr.Vitaminka, łącznie zmieniany 26 razy.
Wawrów! <oklaski> Wawrów!