11.08.2024 Hutnik Kraków- Wisła Puławy g.12

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

dUfio

Re: 11.08.2024 Hutnik Kraków- Wisła Puławy g.12

Postautor: dUfio » ndz sie 11, 2024 3:07 pm

Ważne, wymęczone, do zapomnienia

U nas wiele do poprawy

PS. Ten kto wymyśla mecze w sierpniu o 12 jest pierdolnięty

HAMAS

Postautor: HAMAS » ndz sie 11, 2024 3:09 pm

Za tydzień powtórka godz12.

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » ndz sie 11, 2024 3:14 pm

Brawo! Typowy mecz do wygrania i zapomnienia. Parę niezłych momentów. Nerwowo w końcówce. Dobrze, że tamci spuchli bo byłoby ciężko. Albo Puławy nie takie słabe albo my po prostu jesteśmy gdzieś na ich poziomie. Ciężko stwierdzić.

wleciał skrót:

https://sport.tvp.pl/79766978/hutnik-kr ... ejka-skrot

fajny taki, ze 4 fajnych okazji nie pokazali, po obu stronach, min naszego sam na sam i poprzeczki. Ale co tam :)
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

Awatar użytkownika
PITROL

Postautor: PITROL » ndz sie 11, 2024 4:42 pm

dUfio pisze:Ważne, wymęczone, do zapomnienia

U nas wiele do poprawy

Ja bym poszedł dalej i napisał, wprost że pojebany.
Ale siatkarze grali o 9 rano, więc może wszystko przed nami.
Tak wiem II ligi do turnieju w finałach igrzysk niema co porównywać bo tam terminy hali i transmisje w TV na cały świat, ale wszystko przed nami.. A nóż jakiś decydent pomyśli, że jakiś telewidz chciałby z rana sobie meczyk przy śniadanku odpalić. TV płaci tv wymaga. Niemożliwe? A kto z Was by pomyślał dwadzieścia lat temu, że transy będą bić dziewczyny w ringu. Zresztą jakieś El Clasico grali w Hiszpanii o 15 w największy upał żeby azjaci mogli sobie wieczorkiem obejrzeć.
Na meczu nie byłem, pracowałem do 14.
Mówię to co myślę, robię to co mówię

Andrew

Postautor: Andrew » ndz sie 11, 2024 4:59 pm

dUfio pisze:Ważne, wymęczone, do zapomnienia

U nas wiele do poprawy

Maja jeszcze igrzyska dzis, finalow duzo , to naprawde jakby odpuscili te mecze do tv by sie nic nie stalo , albo normalnie o 16 zagrac. Nikomu to nie sprzyja. Pod tym dachem parowa okropna, na boisku tez ciezko sie gra. Moze dlatego tak to wygladalo jak wygladalo. Wazne ze zwycięstwo jest kolejne i mamy juz 6pkt , przed seria 3 ciezkich meczow. Wieczysta u siebie tez przyzwyczajona bo zawsze grali od lat o 11-12. Tam dobrze obrone postawic i nie bawic sie z tylu tak jak dzis pare razy, bo moze z tego byc smrod duzy.

fan

Postautor: fan » ndz sie 11, 2024 10:25 pm

W aktualnej sytuacji nieważne jak ważne, żeby zdobywać punkty bo niedawny lider, który rozgromił w pierwszej kolejce jeden z krakowskich klubów już jest w tabeli za nami :D

SIWY 1950

Postautor: SIWY 1950 » pn sie 12, 2024 6:23 am

Ja mam przeczucie że ten sezon na przekór wszystkim skończymy jak Stalowa Wola w poprzednim sezonie, też początek mieli fatalny... :wink:
A mocarze z Jastrzębia którzy po pierwszym meczu chcieli już ligę mistrzów wygrywać...spadek. Zobaczymy jak ten wpis się zestarzeje :D
FC PORĘBA

Awatar użytkownika
Winnetou

Postautor: Winnetou » pn sie 12, 2024 6:32 am

Mecz jaki był to każdy widział. Graliśmy z drużyną, która nic nie musiała, a tylko mogła. Z krótką ławką, i to bez masażysty. Ale zagrali z wielkim sercem i remis im się należał. Brawo Puławy.

Duże brawa również dla Chłopców Hutników. Także pokazali charakter. Są czasem takie mecze, że nic nie wchodzi i wtedy trzeba sobie pomagać łokciem i kolanem.

Mieliśmy bogatą ławkę rezerwowych. Aż 6 seniorów na niej siedziało. Nie pamiętam ile lat wstecz było tak po raz ostatni.

Oglądałem do tej pory wszystkie nasze mecze i widzę światełko w tunelu. Z każdym spotkaniem jest co raz lepiej. Widać powtarzalność zagrań i wyćwiczone schematy. Mišak wyrasta na lidera drużyny.

Martwi zbyt duża ilość żółtych kartek. Większość w środku pola i za głupoty. Przykładowo Budziński z Zagłębiem i Puławami zarobił po żółtku, kiedy byliśmy w ataku. Bezsens.

fan

Postautor: fan » pn sie 12, 2024 8:55 am

Akurat w przypadku Budzika też widać postęp, że nie zarobił czerwonej drugi mecz z rzędu :D

luke.krak

Postautor: luke.krak » pn sie 12, 2024 10:47 am

Aż dziwnie to zabrzmi ale Budzik złapał kartkę za ambicje a nie głupotę jak zazwyczaj, trzeba go pochwalić bo wczoraj dobre zawody rozegrał, walczył starał się, a technikę i umiejętności to jak zawsze na wysokim poziomie. Być może nie którzy się ze mną nie zgodzą ale Jania też oddał serducho, czasami mu coś tam nie wyjdzie ale chłopak walczy i zapierdzielał na tym boku że aż miło

Fan Hutnika

Postautor: Fan Hutnika » pn sie 12, 2024 11:57 am

proszę mnie nie zjebywać bo może sie mało co znam ale
widze optymizm pytania mam takie bo moze faktycznie nie znam sie
kto w Puławach gra tzn jakieś bardziej znane nazwiska ? czy to była za przeproszeniem zbieranina na szybko zadowników ?
przecież ta za przeproszeniem zbieranina nas zdominowała i ledwo wygraliśmy ten mecz bo pod koniec jak pamiętam mieli sete taką z 7 metrów że juz widzialem w siacie
dlatego pytanie , jakieś znane nazwiska doświadzenie gracze ?
bo jak nie to mieliśmy farta ogromnego bo czasami bylismy zdominowani
nie wiem jak tu zamurowac sie w sobote na wieczystej ,moze nie wpadnie wiecej niz 2 do siaty naszej
http://www.youtube.com/watch?v=tnkA38Lh ... re=related to jeszcze nie tak dawno bylo tak pieknie ,tyle hutniczych braci :(

Awatar użytkownika
FenRiR

Postautor: FenRiR » pn sie 12, 2024 1:30 pm

Fan Hutnika pisze:proszę mnie nie zjebywać bo może sie mało co znam ale
kto w Puławach gra tzn jakieś bardziej znane nazwiska ? czy to była za przeproszeniem zbieranina na szybko zadowników ?
przecież ta za przeproszeniem zbieranina nas zdominowała i ledwo wygraliśmy ten mecz bo pod koniec jak pamiętam mieli sete taką z 7 metrów że juz widzialem w siacie
nie wiem jak tu zamurowac sie w sobote na wieczystej ,moze nie wpadnie wiecej niz 2 do siaty naszej

Kargulewicz(Pograł trochę w Tychach i obecnie 50 meczy w II lidze w Puławach)
Kumoch(jeden sezon w Motorze,i teraz cały poprzedni w Puławach)
Piątek(mimo młodego wieku 100 meczy w I lidze,tyle że ostatni mecz w zeszłym sezonie zagrał we Wrześniu 2023)
Zylla(ostatnie poważne granie 3 lata temu gdzie wystąpił w 11 meczach w Ekstraklasie.)
Waliś(zagrał w poprzednim sezonie tylko 80 minut w dwóch pierwszych meczach wiosennych)

Nie wiem czy kogoś można jeszcze dodać do tego.

dUfio

Postautor: dUfio » pn sie 12, 2024 2:51 pm

FenRiR pisze:
Fan Hutnika pisze:proszę mnie nie zjebywać bo może sie mało co znam ale

Kargulewicz(Pograł trochę w Tychach i obecnie 50 meczy w II lidze w Puławach)
Kumoch(jeden sezon w Motorze,i teraz cały poprzedni w Puławach)
Piątek(mimo młodego wieku 100 meczy w I lidze,tyle że ostatni mecz w zeszłym sezonie zagrał we Wrześniu 2023)
Zylla(ostatnie poważne granie 3 lata temu gdzie wystąpił w 11 meczach w Ekstraklasie.)
Waliś(zagrał w poprzednim sezonie tylko 80 minut w dwóch pierwszych meczach wiosennych)

Nie wiem czy kogoś można jeszcze dodać do tego.

Guzdek - zeszły sezon 13 meczów w 1 lidze w Miedzi
Wiktoruk - zeszly sezon 16 meczów w Stalówce

do tego młodziezowcy, ktorych kazdy musi miec 2,a ci pewnie beda chciec wiecej, zeby zgarnac pjs, np Szymanek rocznik 05, zeszły sezon 10 meczów w Pulawach

normalny sklad ligowy (moze poza lawka, ale popatrzmy na nas pod koniec zeszlego sezonu, czesto Święty i dzieci), raczej nie bedzie to przyslowiowy Sokol Ostroda

Andrew

Postautor: Andrew » pn sie 12, 2024 4:34 pm

Powiedzialbym ze ten ich obecny sklad w niczym nie odbiega np. od skladu ktorym gralismy w 1wszym sezonie po wejsciu do 2ligi. Tez mi sie nie wydaje ze oni musza byc koniecznie kandydatem nr 1 do spadku.

Awatar użytkownika
metal
Site Admin
Kontakt:

Postautor: metal » wt sie 13, 2024 9:49 am

...
normalny sklad ligowy (moze poza lawka, ale popatrzmy na nas pod koniec zeszlego sezonu, czesto Święty i dzieci), raczej nie bedzie to przyslowiowy Sokol Ostroda

Czy chodzi o to przysłowie:
"Sokołowi Ostródzie idzie jak po grudzie"?
ObrazekStaram się pisać poprawnie po polsku!