Rekord Bielsko-Biała - Hutnik Kraków przeł. na 17.09.2024 g. 16:00

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

JOK_NH

Re: Rekord Bielsko-Biała - Hutnik Kraków przeł. na 17.09.2024 g. 16:00

Postautor: JOK_NH » wt wrz 17, 2024 8:53 pm

mr.Vitaminka pisze:
JOK_NH pisze:Przy naszych sinusoidalnych wynikach, trochę to zrozumiałe :wink:

też tak myślałem, ale sam zobacz.

Forma Rekordu:

remis - wdupę - remis - wdupę - wdupę (2/15 pkt)

Forma HKSu:

remis - wygrana - wygrana - wdupę - wygrana (10/15 pkt).

Racja, gdzieś zostałem przy tych 0:5 i 1:7 :D

Nas 21 osób autami z jedną flagą. Stadion trzeba przyznać mają bardzo fajny, pachnie nowością jeszcze. W końcówce Rekord strzela w poprzeczkę, ale my w rewanżu, już w chyba ostatniej akcji meczu, sam na sam trafiamy w bramkarza (jakiś debiuitujący piłkarz z tego, co mi sięo uszy obiło).

stazyja69

Postautor: stazyja69 » wt wrz 17, 2024 9:31 pm

Brawa za 3 punkty.
Szkoda, że nie dałem rady być w Bielsku.

luke.krak

Postautor: luke.krak » wt wrz 17, 2024 10:16 pm

Ja też muszę odszczekać moje jojczenie. Ta seria co trwa ostatnio mnie wyleczyła. Brawo Hutnik. Ważna wygrana przed niedzielnym meczem z Resovią

MISIEK72

Postautor: MISIEK72 » śr wrz 18, 2024 12:36 am

Morda się cieszy i niech ta chwila trwa jak najdłużej. Brawo.
W tej pojebanej lidze jakże ważne są zwycięstwa jak widać.
Co do narzekania to jak nie mogły się zapalić głowy gdy w dwóch meczach straciliśmy 12 goli po katastrofalnej grze ( raczej anty grze) gdzie jednym z przeciwników były topory z Jastrzębia.
Nie ma się co podniecać bo pewnie i porażki przyjdą. Oby nie ale jak już to jak najmniej.

dzuhas
Kontakt:

Postautor: dzuhas » śr wrz 18, 2024 1:12 am

awans prawie pewny
pzdr Osiek

Awatar użytkownika
Winnetou

Postautor: Winnetou » śr wrz 18, 2024 5:55 am

dzuhas pisze:awans prawie pewny

Martwi mnie to "prawie". Wolałbym abyś użył tylko słowa "pewny". :D

dzuhas
Kontakt:

Postautor: dzuhas » śr wrz 18, 2024 8:05 am

Niestety nie mogę tego dla Ciebie zrobić, jestem profesjonalistą, nie mogę naginać rzeczywistości
pzdr Osiek

dUfio

Postautor: dUfio » śr wrz 18, 2024 12:20 pm

https://fb.watch/uGooe_Wp8G/

po skrócie widać, że delikatnie mówiąc spacerek to nie był, pod koniec Rekord przycisnął, ale dowiezlismy i to, tak jak np z Puławami, to było najważniejsze
10 punktów w 4 meczach to bilans znakomity, na poziomie dominatora ligi, ale zaglebiajac sie w szczegoly to praktycznie kazdy mecz na ostrzu noża, do ostatnich chwil. Jkabysmy w tych meczach zdobyli np 4 pkt to nie byloby to jakas wielka niesprawiedliwoscia. Taki jest futbol.
Poki co w tym seoznie mamy już 2 wysokie lomoty, 2 wygrane w ostanich sekundach, 2 wygrane 1:0 dowiezione w meczarniach, jeden remis i jedna naszą wysoka wygraną. Pora w koncu na wysokie, pewne zwyciestwo u siebie (bez dogrywki), okazja w niedziele znakomita

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » śr wrz 18, 2024 12:34 pm

dUfio pisze:https://fb.watch/uGooe_Wp8G/

po skrócie widać, że delikatnie mówiąc spacerek to nie był, pod koniec Rekord przycisnął, ale dowiezlismy i to, tak jak np z Puławami, to było najważniejsze
10 punktów w 4 meczach to bilans znakomity, na poziomie dominatora ligi, ale zaglebiajac sie w szczegoly to praktycznie kazdy mecz na ostrzu noża, do ostatnich chwil. Jkabysmy w tych meczach zdobyli np 4 pkt to nie byloby to jakas wielka niesprawiedliwoscia. Taki jest futbol.
Poki co w tym seoznie mamy już 2 wysokie lomoty, 2 wygrane w ostanich sekundach, 2 wygrane 1:0 dowiezione w meczarniach, jeden remis i jedna naszą wysoka wygraną. Pora w koncu na wysokie, pewne zwyciestwo u siebie (bez dogrywki), okazja w niedziele znakomita

Na ŁNS też wkleili skrót naszego meczu a także pozostałych z tej kolejki --> https://www.youtube.com/watch?v=DrsSPhX ... %C5%82kaTV. Na uwagę zasługuje mecz Resovii z Kaliszem. Przynajmniej z tego co wycięli wychodzi, że mieli praktycznie przewagę cały mecz. To bardzo dobra drużyna. Wygrali na Wieczystej, są w czubie tabeli. Naszych czeka mega sprawdzian. Ten mecz pokaże nam nasze miejsce w szeregu - tak sobie myślę. I podpisuję się obiema dłońmi pod tym co napisał Dufio. Większość naszych wygranych (a może nawet wszystkie) to efekt walki i dodatku szczęścia. Nawet wysoka wygrana ze Skrą nie wynikała z naszej dominacji, tylko bardziej skuteczności. Ale dobrze że w takich meczach potrafią przechylić szalę na swoją korzyść. Nawet z Grudziądzem była patelnia na końcu, ale być może to by było już zbyt wiele dobrego :)
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

dUfio

Postautor: dUfio » śr wrz 18, 2024 1:06 pm

Oczywiście, Resovia to dobra druzyna, spadkowicz z 1 ligi i pretendent do awansu, będzie faworytem, grają dobry sezon, są wiceliderem, wygrali na Wieczystej, ale przegrali... w Sosnowcu, czyli odwrotnie niz my. I bądz tu mądry.
Wczorajszy nasz rywal tez mocno im napsuł im krwi miesiąc temu, prowadził 2:0, ale punkty wypuscił w ostatnich 12 minutach...
A co do osławionego miejsca w szeregu, to mysle, ze pokazaly nam go mecze i z Wieczystą i z Sosnowcem i kazdy inny w tym sezonie, po prostu nasza drużyna jest nieobliczalna, mozna byc jedynie pewnym tego, ze bedziemy grac do konca, wyjatkiem byly mecze,gdzie rywal wysokonam odjechał do przerwy i oby sie to juz nie powtorzylo, a jak sie powtorzy, to trudno, trzeba wylizac rany i jechac dalej, to juz mamy obcykane

jeszcze co do Rekordu, zadnego ich meczu nie oglądałem, natomiast mam wątpliwosci co do tej opinii

Maciek Szcześniewski
@MaciekSzcz
Rekord tak średnio pasuje do tej Betclic 2 ligi. Męczenie buły.

walka w Kaliszu do ostatnich sekund i remis, prowadzenie z Resovią 2:0, przegrana z ZS w koncowce, prowadzenie 3 golami w Lubie, choc stracone w koncowce, wygrana z Grudziądzem czy nawet statystyki z nami
https://www.facebook.com/photo/?fbid=92 ... 0752791237

to az takie nie pasowanie do 2 ligi?
punktuja slabo, ale akurat im zycze utrzymania, whuj żałuję tego odwołanego wyjazdu a spontaniczny wtorek niestety ponad moje możliwości czasowe

Generalnie dojebali w tym sezonie z tym spadaniem z ligi gdy 1/3 może polecieć, już mogli powiększyć do 20

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » śr wrz 18, 2024 1:56 pm

z tym miejscem w szeregu chodziło mi o to, że zmierzymy się wg mnie z drugim (oprócz Wieczystej*) murowanym kandydatem do bezpośredniego awansu. O ile mecz derbowy wyszedł jak wyszedł to ten drugi albo potwierdzi tezę że rywale po prostu nas przerastają albo potwierdzi to, że ta liga to maszyna losująca :)

a opinia MSz bardzo niesprawiedliwa. Sam bym znalazł kilka innych zespołów które wg moich kryteriów nie pasują do tej ligi.

* no, może jeszcze oprócz mojego ulubionego zespołu (oprócz nas) w tym sezonie, czyli Polonii Bytom. Życzę im z całego serca żeby na końcu wyprzedzili tuzy z Chałupnika.
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

stazyja69

Postautor: stazyja69 » śr wrz 18, 2024 5:29 pm

dUfio pisze:
jeszcze co do Rekordu, zadnego ich meczu nie oglądałem, natomiast mam wątpliwosci co do tej opinii

Maciek Szcześniewski
@MaciekSzcz
Rekord tak średnio pasuje do tej Betclic 2 ligi. Męczenie buły.

walka w Kaliszu do ostatnich sekund i remis, prowadzenie z Resovią 2:0, przegrana z ZS w koncowce, prowadzenie 3 golami w Lubie, choc stracone w koncowce, wygrana z Grudziądzem czy nawet statystyki z nami
https://www.facebook.com/photo/?fbid=92 ... 0752791237

to az takie nie pasowanie do 2 ligi?
punktuja slabo, ale akurat im zycze utrzymania, whuj żałuję tego odwołanego wyjazdu a spontaniczny wtorek niestety ponad moje możliwości czasowe

Generalnie dojebali w tym sezonie z tym spadaniem z ligi gdy 1/3 może polecieć, już mogli powiększyć do 20

Pojawiły się głosy wśród kibiców Hutnika że niesprawiedliwie oceniam Rekord. Najsłabszy z beniaminków, 22 stracone gole, przegrane wszystkie mecze u siebie, fatalna organizacja gry w obronie, garstka ludzi na trybunach u siebie, wyjazdów brak, transmisji brak. Podtrzymuje

stazyja69

Postautor: stazyja69 » śr wrz 18, 2024 5:33 pm

A wracając do wygranego meczu, to oddaliśmy dwa celne strzały na bramkę Rekordu i wygrana.
Tak trzymać:)

pawcio

Postautor: pawcio » śr wrz 18, 2024 11:28 pm

Przez chwilę myślałem, że pojawił się u nas jakiś bogaty wujek z Ameryki, bo na zdjęciach mignęło mi USA na koszulce nad nazwiskami, ale to jednak nie USA tylko jakaś Lissa. Nie widziałem nic, żeby ogłaszali nowego sponsora, a jak są na koszulce, to może w końcu ktoś sypnął jakąś kasa?