Oczywiście, Resovia to dobra druzyna, spadkowicz z 1 ligi i pretendent do awansu, będzie faworytem, grają dobry sezon, są wiceliderem, wygrali na Wieczystej, ale przegrali... w Sosnowcu, czyli odwrotnie niz my. I bądz tu mądry.
Wczorajszy nasz rywal tez mocno im napsuł im krwi miesiąc temu, prowadził 2:0, ale punkty wypuscił w ostatnich 12 minutach...
A co do osławionego miejsca w szeregu, to mysle, ze pokazaly nam go mecze i z Wieczystą i z Sosnowcem i kazdy inny w tym sezonie, po prostu nasza drużyna jest nieobliczalna, mozna byc jedynie pewnym tego, ze bedziemy grac do konca, wyjatkiem byly mecze,gdzie rywal wysokonam odjechał do przerwy i oby sie to juz nie powtorzylo, a jak sie powtorzy, to trudno, trzeba wylizac rany i jechac dalej, to juz mamy obcykane
jeszcze co do Rekordu, zadnego ich meczu nie oglądałem, natomiast mam wątpliwosci co do tej opinii
Maciek Szcześniewski
@MaciekSzcz
Rekord tak średnio pasuje do tej Betclic 2 ligi. Męczenie buły.
walka w Kaliszu do ostatnich sekund i remis, prowadzenie z Resovią 2:0, przegrana z ZS w koncowce, prowadzenie 3 golami w Lubie, choc stracone w koncowce, wygrana z Grudziądzem czy nawet statystyki z nami
https://www.facebook.com/photo/?fbid=92 ... 0752791237to az takie nie pasowanie do 2 ligi?
punktuja slabo, ale akurat im zycze utrzymania, whuj żałuję tego odwołanego wyjazdu a spontaniczny wtorek niestety ponad moje możliwości czasowe
Generalnie dojebali w tym sezonie z tym spadaniem z ligi gdy 1/3 może polecieć, już mogli powiększyć do 20