15.03.2025 Hutnik Kraków -Wieczysta Kraków g.11

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

mr.Vitaminka

Re: 15.03.2025 Hutnik Kraków -Wieczysta Kraków g.11

Postautor: mr.Vitaminka » czw mar 13, 2025 11:52 am

od razu napiszę, że nie szukałem i mi się za bardzo nie chce tego szukać, ale może ktoś widział i wie.

czy na innych forach dyskusyjnych drużyn z naszej ligi, także są tak zaawansowane rozmowy personalne, taktyczne, motywacyjne? Są tak rozległe analizy swojej ekipy i ekip rywali? Wykorzystywane informacje z treningów, meczów kontrolnych, rozmów z piłkarzami, wsparcie AI, dyskusje nt kupowania meczów, ogarnianie noclegów, szamy, Swietłan?

dajcie znać. ciekawy jestem co o nas piszą kibice naszych rywali, bo na fejsie to żeby oddzielić ziarno od plew to mija pół dnia. raz tylko chyba widziałem przed i po meczu z Polonią Bytom, kiedy wygraliśmy wyraźnie, że ich kibice nie mogli się naszych chłopców nachwalić. suma sumarum skończyło się dla nich lepiej niż dla nas, ale zawsze to był jakiś feedback.
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

luke.krak

Postautor: luke.krak » czw mar 13, 2025 4:06 pm

Bardzo dobrze że są tu takie rozmowy, ubolewam tylko że jest nas tu coraz mniej aktywnych osób. Zostali wszyscy że tak powiem z czasów "forum internetowych" a nowi w sensie młodzi siedzą na Facebooku, WhatsAppie itp. Może klub na oficjalnej stronie przypomniałby o forum Hutnika na ich "stronach" ? Przybyło by troszkę świeżych kibiców...albo pójść krok dalej i stworzyć coś nowego na jakiejś innej platformie nowoczesnej żeby można było wymieniać zdania na różne tematy klubowe. Pisać w komentarzach na Facebooku to trochę za mało myślę. Chyba że istnieją takie grupy na WhatsAppie czy discordzie na przykład a ja o tym nie wiem??

dUfio

Postautor: dUfio » czw mar 13, 2025 5:02 pm

Musial ma sposób
https://dziennikpolski24.pl/w-hutniku-w ... 2-27361509

Zabrać piłkę Wieczystej. Zimno mi się zrobiło.

A dyskusje internetowy temat rzeka, fb to gowno, ale pomysł z czymś na wa ciekawy

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » czw mar 13, 2025 5:25 pm

dUfio pisze:Musial ma sposób

Zabrać piłkę Wieczystej. Zimno mi się zrobiło.

A dyskusje internetowy temat rzeka, fb to gowno, ale pomysł z czymś na wa ciekawy

Z powodu urazów w derbach zabraknie Macieja Urbańczyka, Łukasza Kędziory i Marcela Górskiego (dwóch ostatnich czeka bardzo długa pauza). Pod znakiem zapytania stoi występ stopera Igorsa Tarasovsa, który ostatni mecz, z Wisłą Puławy, zakończył ze stłuczoną twarzoczaszką.

No i tak...

Andrew

Postautor: Andrew » czw mar 13, 2025 5:34 pm

Zimno sie zrobilo, bo sie ochladzac mialo :D Ale zasmucilo mnie jak ten artykul co wrzuciles i przeczytalem , ze bez Urbanczyka i chuj wie czy Taras bedzie. Nie wiem teraz co o tym myslec. Ten Semik niby strzelil gola ale czy on gotowy zeby walczyc w srodku pola z Goralskim , Swędrowskim i trabka. Brlekiem. Czy Soprych albo Zięba na boku powstrzyma torresa, Semedo, Chume, Goku, Peska czy Sandovala. Niestety tutaj wlasnie ta krotka lawka moze miec znaczenie. Co do rozmow o taktyce pomyslach itp to chyba ten mecz tylko az tak przykuwa uwage wszystkich. Ja wiem ze to smieszne derby, ale trzeba sie skurwiela troche odgryzc.

Wandyta

Postautor: Wandyta » czw mar 13, 2025 6:18 pm

Ponoć Wieczysta dostała 100 wejściówek po 40 zł/szt. Ciekawe czy wypełnią tą zawrotną ilość 8)

bn

Postautor: bn » czw mar 13, 2025 6:37 pm

dUfio pisze:Musial ma sposób

Zabrać piłkę Wieczystej. Zimno mi się zrobiło

Jeśli przeanalizować z kim przegrała Wieczysta to scenariusz był taki że bramka z kontry i w obronie dotrzymany do końca autobus, np. Resovia tak wygrała.

My sobie będziemy grać swoje czyli tysiące podań, zaczynając od bramkarza do obrońcy we własnym polu karnym i otwarta krakowska piłka.

Zatem można się spodziewać że o ile tym razem nie będzie 1:7 to może być np. 3:8.

Awatar użytkownika
Winnetou

Postautor: Winnetou » czw mar 13, 2025 6:38 pm

Wandyta pisze:Ponoć Wieczysta dostała 100 wejściówek po 40 zł/szt. Ciekawe czy wypełnią tą zawrotną ilość 8)

Jak to płacić? Przecież u siebie wszystko mają za darmo. Są nie nauczeni płacić. Ale pewnie aptekarz wszystkim zasponsoruje.

Andrew

Postautor: Andrew » czw mar 13, 2025 6:53 pm

Nie nauczeni placic, ale trzeba tez im przyznac ze gosci wpuszczaja za darmo. Tam to takich kibicow Wieczystej to moze z 50 jest , reszta to zwykli fani pilki noznej, przychodzacy tylko dlatego ze graja tam gwiazdy i... jest za darmo.

luke.krak

Postautor: luke.krak » czw mar 13, 2025 7:01 pm

Wandyta pisze:Ponoć Wieczysta dostała 100 wejściówek po 40 zł/szt. Ciekawe czy wypełnią tą zawrotną ilość 8)

Zapełnią , trzeba brać pod uwagę że wśród kibiców Wisły są kibice Wieczystej czy tam na odwrót hehe

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » czw mar 13, 2025 7:47 pm

luke.krak pisze:

Zapełnią , trzeba brać pod uwagę że wśród kibiców Wisły są kibice Wieczystej czy tam na odwrót hehe

Wg mnie jest ewentualność jakiejś prowokacji kibiców wisly. Piszę to enigmatycznie, jakkolwiek piknikowo by to nie zabrzmiało, ale bez kitu na ich miejscu nie skorzystać z takiej okazji....

Awatar użytkownika
Winnetou

Postautor: Winnetou » czw mar 13, 2025 7:49 pm

mr.Vitaminka pisze:od razu napiszę, że nie szukałem i mi się za bardzo nie chce tego szukać, ale może ktoś widział i wie.

czy na innych forach dyskusyjnych drużyn z naszej ligi, także są tak zaawansowane rozmowy personalne, taktyczne, motywacyjne? Są tak rozległe analizy swojej ekipy i ekip rywali? Wykorzystywane informacje z treningów, meczów kontrolnych, rozmów z piłkarzami, wsparcie AI, dyskusje nt kupowania meczów, ogarnianie noclegów, szamy, Swietłan?

dajcie znać. ciekawy jestem co o nas piszą kibice naszych rywali, bo na fejsie to żeby oddzielić ziarno od plew to mija pół dnia. raz tylko chyba widziałem przed i po meczu z Polonią Bytom, kiedy wygraliśmy wyraźnie, że ich kibice nie mogli się naszych chłopców nachwalić. suma sumarum skończyło się dla nich lepiej niż dla nas, ale zawsze to był jakiś feedback.

Co nas interesuje co o nas mówią i piszą jakieś nołnejmy? Mają się nas bać na boisku i poza nim.

Co do naszego forum to uważam, że jest zajebiste. W 99% znamy się osobiście, przez co nie ma bzdur pisanych przez anonimów. Poziom trzymamy wysoki, a żarty są wyrafinowane. Jest trochę komedii, dramatu i tragedii. Normalna sprawa. Średnia wieku pewnie 45 lat. I bardzo dobrze. Po co nam wysrywy gości co nawet nie pamiętają Olisadebe. Ja od 20 lat swój każdy dzień w internecie zaczynam od tego forum.

Generalnie uważam, że możemy być dumni z naszego forum. Niech inni zazdroszczą.

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » czw mar 13, 2025 8:12 pm

Winnetou pisze:
mr.Vitaminka pisze:od razu napiszę, że nie szukałem i mi się za bardzo nie chce tego szukać, ale może ktoś widział i wie.

Co nas interesuje co o nas mówią i piszą jakieś nołnejmy? Mają się nas bać na boisku i poza nim.

Co do naszego forum to uważam, że jest zajebiste. W 99% znamy się osobiście, przez co nie ma bzdur pisanych przez anonimów. Poziom trzymamy wysoki, a żarty są wyrafinowane. Jest trochę komedii, dramatu i tragedii. Normalna sprawa. Średnia wieku pewnie 45 lat. I bardzo dobrze. Po co nam wysrywy gości co nawet nie pamiętają Olisadebe. Ja od 20 lat swój każdy dzień w internecie zaczynam od tego forum.

Generalnie uważam, że możemy być dumni z naszego forum. Niech inni zazdroszczą.

my mamy swoje zdanie nt naszej gry, koncepcji, składu czy personalnie nt każdego zawodnika. A może się okazać, że ci którzy oglądali nasz mecz, ale z drugiej strony barykady mają odmienne zdanie na te tematy. o to mi chodziło.

edit: @wieku forumowiczów, to szkoda, że nie udziela się tu użytkownik "huteusz", który by zaniżył tą średnią. bo on dalej chyba ma 15 lat, prawda?

to ile Wy macie lat, skoro nawet ja(!) zaniżam tą średnią o ok5%? :)))))) zaraz wyjdzie, że Dufio jest najmłodszy - najwyżej będzie skakał po browary 8)
Ostatnio zmieniony czw mar 13, 2025 10:02 pm przez mr.Vitaminka, łącznie zmieniany 2 razy.

wojo77

Postautor: wojo77 » czw mar 13, 2025 9:45 pm

Jak patrzę ile już sprzedanych biletów to ktoś kto kupuje przed meczem może się zdziwić

Fan Hutnika

Postautor: Fan Hutnika » czw mar 13, 2025 10:58 pm

wojo77 pisze:Jak patrzę ile już sprzedanych biletów to ktoś kto kupuje przed meczem może się zdziwić

Zdziwiony ? Wszakże przyjeżdża do nas Barcelona polskiej 2 ligi :D
http://www.youtube.com/watch?v=tnkA38Lh ... re=related to jeszcze nie tak dawno bylo tak pieknie ,tyle hutniczych braci :(