Sezon 2024/25 - sparingi, transfery, info

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

Awatar użytkownika
centrum nh

Re: Sezon 2024/25 - sparingi, transfery, info

Postautor: centrum nh » pt sie 23, 2024 6:26 pm

Niby tak. Tylko oby to nie poszło dalej i nie było powiązane z Rakelsem bo to raz że kumple, a dwa ten sam menago ich prowadzi :? :cry:

LOKO

Postautor: LOKO » pt sie 23, 2024 7:00 pm

Oby nie było w tym żadnego kombinowania ze strony Klubu, tylko faktycznie coś odjebał i sytuacja jest czysta. Bo inaczej to tu już nikt nie przyjdzie grać
Jak My z tym całym syfem się utrzymamy w 2 lidze to naprawdę będzie spory cud

Awatar użytkownika
FenRiR

Postautor: FenRiR » pt sie 23, 2024 7:05 pm

A co się stało,powiedział ty "wuju"do amatora który nazywa siebie samego "Dyrektorem Sportowym"?Tak się kończy jak zamiast ogarniętych ludzi bierze się wiadomo kogo.Najpierw donoszenie na własnych zawodników do PZPN,żeby pokazać jak to oni nie są uczciwi i transparentni.Może nie wiedzieli że PZPN sam sprawdza podejrzane wyniki bez żadnych podpowiedzi.Nic z tego nie wyniknęło a tylko wylał się gnój,teraz znowu jakieś dziwne akcje.Co to ma na celu,zmusić Budzińskiego do rozwiązania kontraktu czy co?Ktoś wcześniej pisał że trzeba twardo postępować z zawodnikami,bo w przyszłości wyjdziemy na klub mało poważmy.Mało poważni to już przesatliśmy być jakiś czas temu,teraz wchodzimy w etap tragikomicznych.

ksh72

Postautor: ksh72 » pt sie 23, 2024 7:07 pm

Bez Budzińskiego utrzymać się będzie łatwiej. Wg mnie to grał tylko dlatego , że miał taki duży kontrakt. Sportowo od dawna na miejsce w 11 nie zasługiwał.

Scorpio

Postautor: Scorpio » pt sie 23, 2024 8:11 pm

Odkąd nastały "lepsze" czasy jest coraz gorzej.
Dziwne wyniki, dziwne transfery, dziwne zachowania zawodników, dziwne kary dla zawodników....

A przy kawce najważniejsi śpiewają jak Muniek Staszczyk: "jest super, jest super, więc o co Ci chodzi?"

wier<N>y

Postautor: wier<N>y » pt sie 23, 2024 11:25 pm

Pisałem w tamtym roku po meczu z Sandecja, że powinien zostać przykładnie ukarany za swoje zachowanie i zaangażowanie... Zapewne nawet mu palcem nie pogrozono patrząc na kolejne jego wybryki boiskowe.. Powinno już go dawno nie być w tej drużynie..
Mam nadzieję że trener Musiał w końcu się dowiedział czemu przegrywają i wdrożył plan naprawczy bo jeżeli nie to chyba najwyższa pora ze sceny zejść..
Jedno ciśnie się na usta "Święty wróć"

luke.krak

Postautor: luke.krak » sob sie 24, 2024 1:28 am

No to zajebiście ( pomocniko napastnik) pójdzie do rezerw to ja już nie wiem kto na ataku? Ostatnio widziałem skrót jak z Grębałowianką Głogu ładną bramkę trafił.....tyle że ten z 10 na plecach

luke.krak

Postautor: luke.krak » sob sie 24, 2024 1:35 am

A tak poważnie to ja też mam nadzieję że coś konkretnego odwalił bo jak nie to będą nas porównywać do zarządzania klubem jak w Kołobrzegu, Kubowicz napierdala na zarząd już oficjalnie w mediach społecznościowych, a pewnie 5ciu kolejnych robi to samo tylko w środowisku piłkarskim i gnój się roznosi powolutku coraz dalej. Coś za dużo mamy tych afer w ostatnim czasie

Andrew

Postautor: Andrew » sob sie 24, 2024 6:14 am

Oczywiście, ze z pilkarzami trzeba twardo, tylko ktos cos wie o co chodzi?oczywiscie ma swoje za uszami - te zawieszenia, ale to chyba juz ma odpuszczone skoro gra. W meczu pucharowym z zaglebiem oraz z Puławami mysle ze byl to nasz najlepszy zawodnik. Wiec dla mnie duza strata przy obecnej kadrze, a wystawianie go na srodku ataku i negatywne ocenianie to troche nie w porzadku. Dzis moze Hoyo tam zagra, bo juz nie mam pomyslu. Wszystko to mega dziwne, oby nie skonczylo sie katastrofa.

Patryk_NH1950

Postautor: Patryk_NH1950 » sob sie 24, 2024 9:43 am

Tak się co poniektórzy czepiacie Budzińskiego jakby normalnie za niego było tłum zastępców o jego poziomie gry. Powiedział prawdę Musiałowi prosto w oczy i to zabolało??? Dobrze zrobił bo Musiał to żaden trener na szczebel centralny a granie do cholery jedną i tą samą taktyką zaprowadzi Hutnik do 3 ligi. Momentami mam wrażenie że chłop jest tak zarozumiały jakby z innymi klubami sukcesy osiągnął a gdzie nie poszedł tam po jakimś czasie kopa dostawał, taki wielki talent trenerski z niego.

Jak dla mnie do wyrzucenia do rezerw są inni zawodnicy jak np. Bełycz, kompletny szrot nie nadający się na ten poziom gry a nie Budziński bo Budziński to akurat wzmocnienie na ten poziom zawodników obecnej kadry Hutnika.

dUfio

Postautor: dUfio » sob sie 24, 2024 10:02 am

Patryk_NH1950 pisze:Tak się co poniektórzy czepiacie Budzińskiego jakby normalnie za niego było tłum zastępców o jego poziomie gry. Powiedział prawdę Musiałowi prosto w oczy i to zabolało??? Dobrze zrobił bo Musiał to żaden trener na szczebel centralny a granie do cholery jedną i tą samą taktyką zaprowadzi Hutnik do 3 ligi. Momentami mam wrażenie że chłop jest tak zarozumiały jakby z innymi klubami sukcesy osiągnął a gdzie nie poszedł tam po jakimś czasie kopa dostawał, taki wielki talent trenerski z niego.

Jak dla mnie do wyrzucenia do rezerw są inni zawodnicy jak np. Bełycz, kompletny szrot nie nadający się na ten poziom gry a nie Budziński bo Budziński to akurat wzmocnienie na ten poziom zawodników obecnej kadry Hutnika.

Trudno się nie czepiać typa który przez idiotyczne zachowania zagrał wiosną 2024 pięć meczów, w piątym łapiąc kolejne zawieszenie osłabijąc drużynę w decydującym momencie sezonu i na początek kolejnego

Musiał to odrębny temat, byłem za zostawieniem go po wiośnie za wygranie z Kaliszem, Bytomiem, Lechem ale powoli zaczynam tego żałować, z tego co mówił nikt nie przyszedł do Hutnika bez jego zgody, i widzimy kogo sprowadził. Jeśli jest inaczej to niech to powie wzrost i tyle
Tak czy siak zapowiada się kolejna gorąca jesień i zima, a na wiosnę alleluja HKS

ksh72

Postautor: ksh72 » sob sie 24, 2024 10:56 am

Patryk_NH1950 pisze:Tak się co poniektórzy czepiacie Budzińskiego jakby normalnie za niego było tłum zastępców o jego poziomie gry.

Na jego poziomie zarobków to wielu nie ma, na poziomie gry znacznie więcej by się znalazło.

Patryk_NH1950 pisze:Powiedział prawdę Musiałowi prosto w oczy i to zabolało???.

Powiedział też prawdę 2x sędziom (raz go klub wybronił, drugi raz się nie udało i go zawiesili), kibicom podczas meczu, teraz trenerowi.
Tylko czy po to został tu ściągnięty?
Czas jemu prawdę powiedzieć

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » sob sie 24, 2024 11:04 am

chyba nadszedł moment, w którym pierwszy raz w życiu będę kibicował naszej wysokiej porażce. Naprawdę, takie 0-5 w czapkę może otrzeźwić chłopaków na górze i tego na Mount Evereście. Musiał out, "gwiazdki" out, nowa fala transferów plus Krzysiu na ławce :) to byłoby coś
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

ksh72

Postautor: ksh72 » sob sie 24, 2024 11:26 am

mr.Vitaminka pisze:chyba nadszedł moment, w którym pierwszy raz w życiu będę kibicował naszej wysokiej porażce.

Na trybunach?

Andrew

Postautor: Andrew » sob sie 24, 2024 11:42 am

ksh72 pisze:
Patryk_NH1950 pisze:Tak się co poniektórzy czepiacie Budzińskiego jakby normalnie za niego było tłum zastępców o jego poziomie gry.

Na jego poziomie zarobków to wielu nie ma, na poziomie gry znacznie więcej by się znalazło.

Patryk_NH1950 pisze:Powiedział prawdę Musiałowi prosto w oczy i to zabolało???.

Powiedział też prawdę 2x sędziom (raz go klub wybronił, drugi raz się nie udało i go zawiesili), kibicom podczas meczu, teraz trenerowi.
Tylko czy po to został tu ściągnięty?
Czas jemu prawdę powiedzieć

Oczywiście ze nie po to zostal sciagniety i za to powinna byc kara wtedy. Jesli to prawda ze teraz za "rozmowe" z trenerem i jakas klotnie zostal odsuniety, to ja jestem za nim. O tekstach do kibicow podczas meczu - nieznam sprawy, jakbys mogl przyblizyc. Zarobki napewno ma najwieksze, pewnie kolo Rakelsa. To pokaz mi prosze zawodnika u nas w druzynie obecnej na jego poziomie gry w pomocy? Chyba ze chodzilo Ci o to ze za te kase bysmy mogli kogos sprowadzic. Jak dla mnie to sami sobie strzelamy w kolano, bo Sowinskim, Belyczem czy Gorskim to tej ligi mozemy nie utrzymac. Trener jest szefem to fakt, tylko wyglada na to ze Budzinski dla dobra klubu i tej druzyny wdal sie w te dyskusje, a trener widzi tylko swoje pomysly, ktore jak widac w tym roku za bardzo nie wypalaja. Po takiej sytuacji w tej druzynie tez pewnie jest kwas. Ciekawe czy Rakels " wyleczyl uraz" i bedzie mial ochote dzis do gry.?