Byli piłkarze z Suchych Stawów

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

dUfio

Re: Byli piłkarze z Suchych Stawów

Postautor: dUfio » pt lut 21, 2025 9:26 pm

info o odejsciu Ikwuki do ŁKS-u pojawilo sie juz wczoraj, na... tiktoku

(wchodzicie na wlasna odpowiedzialnosc)

https://www.tiktok.com/@freejefferylama ... 5516081430

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » pt lut 21, 2025 11:14 pm

dUfio pisze:info o odejsciu Ikwuki do ŁKS-u pojawilo sie juz wczoraj, na... tiktoku

(wchodzicie na wlasna odpowiedzialnosc)

https://www.tiktok.com/@freejefferylama ... 5516081430

Ikwuczke jej zabrali, chłopie. Na takie "hir łi goł" żeśmy zasłużyli hahahhahahahaha
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » ndz lut 23, 2025 3:40 pm

Ikwuczka transfer i od kopa zagrał w sparingu z RKS Radomsko, rezerwy wysoko wygrały. nasz gracz zagrał całe spotkanie, z tego co widzę w rozpisce na 90minut to grał w pomocy a nie w ataku (ktoś tu sugerował, że będą go sprawdzać na szpicy)

pawcio

Postautor: pawcio » ndz lut 23, 2025 4:44 pm

Co do Ikwuczki trochę się boję, że odpali i kupią go za czapkę gruszek, nie wydaje mi się żeby kwota potencjalnego transferu była jakaś wysoka. No cóż, życzmy powodzenia - chociaż nie wiem czy jego muszelka byłaby zachwycona, jakby chciał go wyjąć "jakiś Real", więc może niech nie robi kariery.

Dziś z kolei Lechia przepierdzieliła u siebie z Puszczą 0:2. Głogo już szansy nie dostał - co o tyle dziwne, że przy próbie odwrócenia wyniku, raczej próbuje się zmian właśnie z przodu. Wiadomo, że jeszcze za wcześnie na ferowanie wyroków, ale chyba tam przepadnie chłopak. Tak się po nim przejechali w socjalach, że będzie miał ciężko żeby mieć tam dobrą prasę, bez jakiejś super gry. Swoją drogą ja nie oglądałem tego ostatniego meczu, więc nie widziałem za co aż tak dostał, ale jak pisali, że nie biega, truchta i drewniany, to nie wiem czy to nie jest kwestia jakiegoś takiego jego stylu, budowy. U nas też tak często wyglądał a bramki ładował.

lucero

Postautor: lucero » pn lut 24, 2025 8:08 am

pawcio pisze:więc nie widziałem za co aż tak dostał, ale jak pisali, że nie biega, truchta i drewniany, to nie wiem czy to nie jest kwestia jakiegoś takiego jego stylu, budowy. U nas też tak często wyglądał a bramki ładował.

Rok temu nikt na tym forum nie wiedział kim jest Głogowski jak już toczyła się dyskusja to o jego bracie i występach w obronie. Powszechnym zdaniem forum przed startem rundy nie mieliśmy napastnika. Gdyby Trębacz powiedział wtedy ze to największy transfer Nowego Hutnika w historii to zostałby tutaj zlinczowany o dyrektorze sportowym to już nie wspominając

Strzelił kilka bramek i szybko został zgarniety co tylko świadczy o tym jakie parcie jest na napastników, nie przesadzajmy iż to nagle była nasza wielka gwiazda. Czy to dobry ruch Lechii to po czasie zobaczymy

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » pn lut 24, 2025 10:37 am

lucero pisze:
pawcio pisze:więc nie widziałem za co aż tak dostał, ale jak pisali, że nie biega, truchta i drewniany, to nie wiem czy to nie jest kwestia jakiegoś takiego jego stylu, budowy. U nas też tak często wyglądał a bramki ładował.

Rok temu nikt na tym forum nie wiedział kim jest Głogowski jak już toczyła się dyskusja to o jego bracie i występach w obronie. Powszechnym zdaniem forum przed startem rundy nie mieliśmy napastnika. Gdyby Trębacz powiedział wtedy ze to największy transfer Nowego Hutnika w historii to zostałby tutaj zlinczowany o dyrektorze sportowym to już nie wspominając

Strzelił kilka bramek i szybko został zgarniety co tylko świadczy o tym jakie parcie jest na napastników, nie przesadzajmy iż to nagle była nasza wielka gwiazda. Czy to dobry ruch Lechii to po czasie zobaczymy

dokładnie!!!

sam pisałem, o tym gdzie jest napastnik i o co chodzi z tym Głogo....

chłopak zaczął regularnie grać od ostatniego lata więc też nie ma się co cudów spodziewać, że wystrzeli w ekstraklasie, czyli 2 poziomy wyżej. co by nie pisać, tam nie ma tyle miejsca co w naszej lidze. to inny poziom.

dUfio

Postautor: dUfio » sob mar 08, 2025 1:26 pm

Bardzo dobry mecz Kaczorowskiego z Polonią

bn

Postautor: bn » sob mar 08, 2025 3:12 pm

Z kolei Miłosz Drąg gra regularnie w tej rundzie w Siedlcach. Trzy pełne mecze a w czwartym zmieniony w 82. minucie.

stazyja69

Postautor: stazyja69 » sob mar 08, 2025 7:45 pm

Rakels z brsmką.

pawcio

Postautor: pawcio » czw kwie 03, 2025 7:52 pm

Kompletnie go nie pamiętalem, ale rundę przesiedział, z 20 minut zebrał

https://gazetakrakowska.pl/byly-pilkarz ... jf4OKr4hvA

Andrew

Postautor: Andrew » czw kwie 03, 2025 8:05 pm

pawcio pisze:Kompletnie go nie pamiętalem, ale rundę przesiedział, z 20 minut zebrał

Ja sobie go calkiem dobrze przypominam, i przesadziles z jego 20minutami. :D Uzbieral cale 171min w 6 spotkaniach w sezonie 20/21.

dUfio

Postautor: dUfio » pt kwie 04, 2025 8:12 am

To zaciąg Szydelki z zimy 20/21, przyszedł do nas po dobrej jesieni w Sandomierzu (8 goli), ale przegral rywalizację z Kitlińskim i Hafezem no i wrócił do Sandomierza

Cóż różne są losy byłych piłkarzy Hutnika, ten coś pomiędzy crossfiterem Gilem a bigamista Janickim:D

Awatar użytkownika
PITROL

Postautor: PITROL » pt kwie 04, 2025 8:18 am

Andrew pisze:
pawcio pisze:Kompletnie go nie pamiętalem, ale rundę przesiedział, z 20 minut zebrał

Ja sobie go calkiem dobrze przypominam, i przesadziles z jego 20minutami. :D Uzbieral cale 171min w 6 spotkaniach w sezonie 20/21.
ja go akurat średnio kojarzę ale gdyby to był zasłużony zawodnik z pewnością doszła by do niego przesyłka ekspresem że swierzym warzywem aby mógł w Azji coś poruchac a że nikt się na niego powołuje to nie pojedziemy na Rybitwy
Mówię to co myślę, robię to co mówię

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » pt kwie 04, 2025 9:31 am

PITROL pisze:
Andrew pisze:

ja go akurat średnio kojarzę ale gdyby to był zasłużony zawodnik z pewnością doszła by do niego przesyłka ekspresem że swierzym warzywem aby mógł w Azji coś poruchac a że nikt się na niego powołuje to nie pojedziemy na Rybitwy

jajebie, pudelek.pl :)))))

ciekawe o kim jeszcze pisała prasa w innym kontekście niż sportowym. mam na myśli obecny i byłych zawodników. o nim, o Janickim to pamiętam. jeszcze były jaja z autem Wiącka (?), które ktoś wstawił na popularny wówczas portal wiejskituning.pl
no, trzeba powiedzieć, że jego gablota robiła wrażenie a były to pierwsze lata XX wieku :)))) chociaż dziś chyba też by się wyróżniała hehhe

dUfio

Postautor: dUfio » pt kwie 04, 2025 9:46 am

Nie dotyczyło to bezpośrednio bylego piłkarza, ale jego syna, a że sprawa gruba międzypaństwowa to można podpiąć
https://przegladsportowy.onet.pl/pilka- ... na/r1hzq1r

Odbyl już karę
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/byly-ag ... za/nhz884c