Ciekawe kiedy kwietniowi się znudzi bo wiadomo, że pewnego poziomu nie przeskoczy...
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
HKS1978 pisze:.....Owszem było to dla nas bolesne, gdy odchodzili Gamrot i Kołodziej.
Teraz jakby poszedł tam Linca to żadna strata, zawodnik z ławki. 16-17 w kadrze. Do tego bez ambicji...
Widać, że mają tam bardzo słabe rozeznanie skoro go chcą.
Jedyne co by zmartwiło to gdyby podebrał nam trenera Szydełko, ale ten pewnie będzie wybierał z ofert lig wyższych a nie niższych.
Akurat Podhale,to niedawno ograli 3:1 w 1/8 pucharu.Z KSZO z tego co pamiętam,też wygrali,dlatego pewnie w okolicach 4-6(może wyżej,ale o awans z Wisłą Puławy nie mieli by szans)by się zakręcili.Co do transferów od nas,to myślałem że Gamrot i Kołodziej będą przerastać tą ligę,a tak jak widać nie jest.Mały jest po kontuzji,to jeszcze go można usprawiedliwić,ale Kołodziej szału tam nie robi.sudione pisze:Moim skromnym zdaniem pierwsze problemy Wieczystej pojawią się w III-lidze. To już będzie dość sroga kopanina i naprawdę kilku godnych przeciwników w drodze do awansu: Stal Stalowa Wola, Podhale, KSZO, Siarka Tarnobrzeg i spadkowicze (byle nie my!). Przejście przez "młóckę" III-ligową będzie pierwszym prawdziwym testem dla tego klubu.
P.S. Co do odbierania Nam zawodników zauważyłem, że nikt z Was nie widzi największego niebezpieczeństwa, czyli podbierania Nam młodzieży z Akademii. Wieczysta choćby się w tym 10-leciu zes.ała w majtki to nie zbuduje takiej Akademii jaką my posiadamy, ale pieniądz robi swoje i wielu rodziców może delikatnie mówiąc -> "oszaleć". Obym nie miał racji.
FenRiR pisze:Akurat Podhale,to niedawno ograli 3:1 w 1/8 pucharu.Z KSZO z tego co pamiętam,też wygrali,dlatego pewnie w okolicach 4-6(może wyżej,ale o awans z Wisłą Puławy nie mieli by szans)by się zakręcili.Co do transferów od nas,to myślałem że Gamrot i Kołodziej będą przerastać tą ligę,a tak jak widać nie jest.Mały jest po kontuzji,to jeszcze go można usprawiedliwić,ale Kołodziej szału tam nie robi.sudione pisze:Moim skromnym zdaniem pierwsze problemy Wieczystej pojawią się w III-lidze. To już będzie dość sroga kopanina i naprawdę kilku godnych przeciwników w drodze do awansu: Stal Stalowa Wola, Podhale, KSZO, Siarka Tarnobrzeg i spadkowicze (byle nie my!). Przejście przez "młóckę" III-ligową będzie pierwszym prawdziwym testem dla tego klubu.
P.S. Co do odbierania Nam zawodników zauważyłem, że nikt z Was nie widzi największego niebezpieczeństwa, czyli podbierania Nam młodzieży z Akademii. Wieczysta choćby się w tym 10-leciu zes.ała w majtki to nie zbuduje takiej Akademii jaką my posiadamy, ale pieniądz robi swoje i wielu rodziców może delikatnie mówiąc -> "oszaleć". Obym nie miał racji.
wojo77 pisze:dUfio pisze:luke.krak pisze:Rezerwy 2:5 w plecy, ciekawe czy ktoś grał z pierwszego składu
Tylko Chmiel, reszta oszczędzana na Lublin
Nie grał tez Ozimek, ale z jakiego powodu nie wiem (byl na meczu)
Był na meczu i nie grał może też oszczędzany na Lublintajna broń