stroje domowe (i nie tylko)
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Re: stroje domowe (i nie tylko)
A mają być jakieś nowe stroje?
Marcin wspominał o tym w grudniowym wywiadzie
https://hutnikkrakow.com/marcin-kadziol ... u-2399-589
https://hutnikkrakow.com/marcin-kadziol ... u-2399-589
Przyszły rok to obchody 75-lecia klubu. Kibiców na pewno bardzo mocno interesuje to, kiedy pojawią się okolicznościowe koszulki meczowe. Jak przebiegają prace?
Tak, jak wspominałem w jednej z rozmów wcześniej, w rok jubileuszowy wejdziemy z nowymi strojami. Będą to podobnie jak poprzednio stroje z katalogu Joma.
-
wreszcie jakikolwiek powiew świeżości - a przynajmniej z tą koszulką, którą prezentuje Święty.
Wawrów! <oklaski> Wawrów!
Koszulki fajne wreszcie błekit dominuje a pomysł na prezentację i wykonanie TOP. Jestem dumny, że jestem za Hutnikiem
Sama prezentacja wielki szacun. Białe koszulki z motywem graficznym również top, ale może wyjdę na malkontenta tylko, czy w jubileuszowym roku nie można było zaprojektować koszulek bardziej retro graficznych nieco nawiązując do naszych barw z naciskiem na klasycznego hutniczego pasiaka?
ultor pisze:Sama prezentacja wielki szacun. Białe koszulki z motywem graficznym również top, ale może wyjdę na malkontenta tylko, czy w jubileuszowym roku nie można było zaprojektować koszulek bardziej retro graficznych nieco nawiązując do naszych barw z naciskiem na klasycznego hutniczego pasiaka?
Wydaje mi się, że kolor błękitu jest dlatego ciemnieszy (osobiście wolę jaśniejszy) ponieważ przy białych drugiej drużyny nie moglibyśmy zagrać w nich nie mówiąc już o pasiakach jeśli myślisz o kombinacji z białym, musi być znaczny kontrast pomiędzy drużynami nawet chyba getry są ważne

ps.Nie projektowaliśmy koszulek tylko wybór musiał być z katalogu dostępnych powyżej dufio to zacytował, motywy to zapewne nadruki i fakt fajnie wyszło na tych białych
Super ładny błękitny kolor. Nieźle prezentuje sę zwłaszcza tył. Niebieski bohimaz z przodu jest moim zdaniem zupełnie zbędny.
Fajnie, że coś wyszło, ale moim zdaniem bez szału. Przód tej błękitnej, to moim zdaniem katastrofa po prostu. Biała ok z tym motywem, ale to dalej biała koszulka. Nie kumam, dlaczego u nas nie da się zrobić fajnych koszulek, choć przykładów wykorzystania błękitu w świecie są miliony.
Ostatnio zmieniony pt lut 28, 2025 8:50 am przez JOK_NH, łącznie zmieniany 1 raz.
JOK_NH pisze:Fajnie, że coś wyszło, ale moim zdaniem bez szału. Przód tej błękitnej, to moim zdaniem katastrofa po prostu. Biała ok z tym motywem ,ale to dalej biała koszulka. Nie kumam, dlaczego u nas nie da się zrobić fajnych koszulek, choć przykładów wykorzystania błękitu w świecie są miliony.
Mam podobne zdanie.
stazyja69 pisze:JOK_NH pisze:Fajnie, że coś wyszło, ale moim zdaniem bez szału. Przód tej błękitnej, to moim zdaniem katastrofa po prostu. Biała ok z tym motywem ,ale to dalej biała koszulka. Nie kumam, dlaczego u nas nie da się zrobić fajnych koszulek, choć przykładów wykorzystania błękitu w świecie są miliony.
Mam podobne zdanie.
Też tak uważam.
Jak na taką okoliczność, czyli 75 lat klubu, to te koszulki powinny być ładniejsze.
Z punktu widzenia kolekcjonera koszulek można było temat nowych koszulek zrobić troszkę lepiej. Co do prezentacji koszulek nie można się doczepić , bardzo mi się filmik podobał. Jeśli chodzi o same koszulki uważam że biała jest zdecydowania lepsza niż ta niebiesko biała. Sama dystrybucja mogła by być opakowana w jakieś pudełko i może też w ilości limitowanej 1950. To i tak podejrzewam była by zbyt duża liczba , nie wiem jaka ilość się sprzedaje co rok. Jednak fajnie by było mieć naszywke na koszulce np 75/1950 itd.
Przed wszystkim brakło mi tutaj nawiązania do historii klubu.
Kwestia gustu , jednym się będzie podobać biała , drugim niebieska
Przed wszystkim brakło mi tutaj nawiązania do historii klubu.
Kwestia gustu , jednym się będzie podobać biała , drugim niebieska