II liga sezon 2024/25
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
-
Re: II liga sezon 2024/25
pierdu pierdu o sytuacji Puław na onecie:
https://www.onet.pl/sport/przeglad-spor ... 7,5e4c2379
w tytule na głównej dali tytuł: "Dramat klubu z polskiej drugiej ligi. Walkower", ale po kliknięciu już jest inny i nie ma nic wspomniane o walkowerze.
Niemniej, wszystko na to wskazuje i jak Dufio pisał że zagramy z nimi na 51% tak myślę, że teraz się to radykalnie zmniejsza.
https://www.onet.pl/sport/przeglad-spor ... 7,5e4c2379
w tytule na głównej dali tytuł: "Dramat klubu z polskiej drugiej ligi. Walkower", ale po kliknięciu już jest inny i nie ma nic wspomniane o walkowerze.
Niemniej, wszystko na to wskazuje i jak Dufio pisał że zagramy z nimi na 51% tak myślę, że teraz się to radykalnie zmniejsza.
Wawrów! <oklaski> Wawrów!
-
chujniczanka- ŁKS II 1:2
Po opędzlowaniu Puław wskoczymy na kontakt z tymi pierwszymi.
Ikwuczka nieobecny w kadrze. Może kontuzja?

Po opędzlowaniu Puław wskoczymy na kontakt z tymi pierwszymi.
Ikwuczka nieobecny w kadrze. Może kontuzja?
No tak ale czy wygramy? Przy takim zamieszaniu to żaden wynik nie dziwny, teoretycznie powinniśmy ich pyknąć a skończy się tak że to oni na nas udowodnią że chcą grać i zarabiać
luke.krak pisze:No tak ale czy wygramy? Przy takim zamieszaniu to żaden wynik nie dziwny, teoretycznie powinniśmy ich pyknąć a skończy się tak że to oni na nas udowodnią że chcą grać i zarabiać
Dokładnie, ja się obawiam mocno, że wdupimy :/
-
pawcio pisze:luke.krak pisze:No tak ale czy wygramy? Przy takim zamieszaniu to żaden wynik nie dziwny, teoretycznie powinniśmy ich pyknąć a skończy się tak że to oni na nas udowodnią że chcą grać i zarabiać
Dokładnie, ja się obawiam mocno, że wdupimy :/
jeśli boimy się "takiej" Wisły Puławy to nie ma co szukać w tej lidze. Też mam bardzo często czarne myśli przed meczami, ale kurwa, no bez jajec

a że tamci będą jeździć na dupach to nawet i lepiej, przynajmniej się nie zamurują bo coś będą chcieli pokazać a w to nam graj.
Dokładnie. Osobiście mnie to trochę zdziwiło, że aż tyku kibiców było niezadowolonych z opinii trenera, że walczymy o utrzymanie a nie o awans. Jeśli celem jest awans, jest to wspomniał dwukrotnie z Kawie prezes Trębacz w grudniu (w co ja akurat niespecjalnie wierze, aby się udało w tym sezonie, podejście trenera jest bardziej realistyczne), to z takim słabeuszem jak Puławy powinniśmy wygrać 0:3 bez większego trudu. A i nawet walcząc o utrzymanie, zwycięstwo jest potrzebne, bo jak nie wygrywać z bankrutami to z kim?
Wieczysta jak napocznie to nie ma co zbierać. Do tej pory wygrali 15 z 16 meczów w których pierwsi zdobyli gola (nie udalo im sie tylko z Rekordem, gdzie mimo dwukrotnego prowadzenia
A teraz sie szykuje ich 16 wygrana bo w koncu napoczeli Kalisz, dla nas lepiej, juz za duzo tego by mieli, prezent od Puław i jakis turbo fart na Wieczystej.
A teraz sie szykuje ich 16 wygrana bo w koncu napoczeli Kalisz, dla nas lepiej, juz za duzo tego by mieli, prezent od Puław i jakis turbo fart na Wieczystej.
W Wieczystej pauzowali za kartki Pazdan i Goralski wiec na nas beda wypoczeci i gotowi. Sprowadzony tej zimy wspolkrol strzelcow 2ligi szwedzkiej Vukojevic juz sie zalapal ale do 2druzyny...
Dawać tą Wieczystą, nie mamy w tym meczu nic do stracenia, bez presji bo nikt nie zarzuci chłopakom że przegrali z ""Realem Madryt" 2 ligi, mogą się tylko pokazać i przedstawić całej Polsce jak im się uda chociaż zremisować a żeby to zrobić to trzeba na dupie będzie jeździć a na trybunach fajnie by było jakby był jakiś ogień
P.S. jak przyjmą kibice Pazdana po tylu latach na Suchych stawach? Z jednej strony nie ma mu co zarzucać, kasa ważna a drugie że wychował się tam w okolicach...a z drugiej strony piłkarsko wychował go klub na którym rozegra mecz po tylu latach..taki dodatkowy smaczek tego meczu 

I trzeba pamiętać w pierwszym meczu ze z radosci po golu strzelonym klubowi w którym sie wychowal.prawie odfrunal
Skra zgłosiła wniosek do sądu o upadłość, jeśli sąd zatwierdzi pzpn cofnie licencję.
HAMAS pisze:Skra zgłosiła wniosek do sądu o upadłość, jeśli sąd zatwierdzi pzpn cofnie licencję.
wniosek złożyła spółka, a w 2 lidze gra stowarzyszenie
Napisali że pzpn z automatu cofnie licencje, podobno zataili dużo długów.
HAMAS pisze:Napisali że pzpn z automatu cofnie licencje, podobno zataili dużo długów.
Kto napisał i gdzie? Wrzuc link
HAMAS pisze:Napisali że pzpn z automatu cofnie licencje, podobno zataili dużo długów.
To prawda, tak napisali niektórzy uczestnicy mediów społecznościowych że tak podobno jest. Ale jak mogą odebrać licencję podmiotowi który jej nie ma?
Licencję ma stowarzyszenie które przejęło długi piłkarskie i ma ogólnie wiadome długi a także nie ma trybun więc na przyszły sezon nie powinni dostać licencji ale to dopiero po zakończeniu sezonu.