No i Olimpia dopiela swego i wyrywa punkt. Oby ich to tak bojowo nastroiło jak nas po Grudziądzu i punktowali w następnej kolejce tak jak i my

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
dUfio pisze:Fajnie ze taki Sokol Ostroda może sobie zatrudnić Rafała Siemaszke, prosto z ekstraklasy
HKS1978 pisze:bn pisze:MISIEK72 pisze:Mamy realny najniższy budżet w lidze.
Jeśli wierzyć zestawieniu w PS, to to jesteśmy bliżej środka niż do końca. A Błękitni mają dwa razy niższy.
PS bym nie wierzył, ale otworzyłem i zerknąłem na tych Blekitnych i nie jest to prawda.
MISIEK72 pisze:Niestety chyba 2 liga nas przerosła. Mamy realny najniższy budżet w lidze. Mówią , że pieniądze nie grają ale jak widać mocno pewne rzeczy ograniczają. Przecież gdyby wszedł zakaz o zakazie pompowania publicznych pieniędzy to nasz budżet byłby pewnie jednym z największych..... Lepiej się oswoić z myślą, że polecimy z hukiem ewentualnie się miło rozczarowując gdyby nastąpił jakiś cud.
Pewnie przemawia przeze mnie gorycz ale na pewne rzeczy nie ma się wpływu i się ich nie przeskoczy. Jednak salony są nie dla biedaków.....
Smutne ale jakże prawdziwe. Pozostaje się cieszyć tym sezonem nawet gdy zakończymy go na ostatnim miejscu i dodamy kolorytu tej lidze w postaci czerwonej latarni.
wojo77 pisze:Ja bym jeszcze spróbował cofnąć Hafeza a na szpice dać Sobalę
wojo77 pisze: jak młodzi tj.Zając, Kieliś, Ogar, Olszewski się ograją o utrzymanie jestem spokojny.
wojo77 pisze:Jedno co wiem to to że od paru sezonów nie możemy ściągnąć napastnika, był Rak ale wiadomo z jakich względów go nie ma (tak wogole sie wkurwiłem jak sie dowiedziałem że Stomil teraz wypożyczył go do motura)