WASZE PYTANIA [bez komentarzy]

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

Awatar użytkownika
BOBASBK

Postautor: BOBASBK » wt sie 17, 2010 1:52 pm

Mam jedno pytanie : Jak długo jeszcze na forum będzie nazwa Hutnik Kraków ?
Hutnik Kraków

Awatar użytkownika
NOWY_HUTNIK_2010
Site Admin

Postautor: NOWY_HUTNIK_2010 » wt sie 17, 2010 1:56 pm

To nie jest pytanie do NH2010.

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » wt sie 17, 2010 5:02 pm

NOWY_HUTNIK_2010 pisze:
@2: nie bawimy się w "co by było gdyby"

O ile dobrze wiem to wczoraj Przytuła komentował mecz w Warszawie będąc tam na miejscu. Czy wariant jego absencji nie jest w ogóle rozważany?

Awatar użytkownika
markow

Postautor: markow » wt sie 17, 2010 5:32 pm

Jacy zawodnicy z "Hiszpanii i USA" chcieli grać w Hutniku 2010? (rozmowa z A.Gliksmanem - Gazeta Wyborcza z 13.08.2010)
-------------------------------------------------------
Forever Hutnik - Czyzyny HKS

gg-nh

Postautor: gg-nh » wt sie 17, 2010 5:32 pm

Dzisiaj wziąłem sobie z Cepelixu deklarację członkowską i nasunęło mi się kilka pytań natury technicznej:
1. czy wpłaty składek można dokonywać na konto w Aliorze, podane na stronie czy też każdy członek będzie miał założone indywidualne subkonto na które będzie wpłacał swoje składki ?
2. pytanie łączące się z nr 1: czy wpłaty składki powinienem dokonać dopiero po tym jak oficjalnie zostanę przyjęty do stowarzyszenia ? w jakiej formie będzie przekazywana informacja o przyjęciu ? (np. informacja na maila wskazanego w deklaracji ?)
3. czy jeśli zostanę przyjęty i wpłacę składkę za sierpień (100 zł) np. w tym tygodniu, to mam szansę otrzymać karnet przed pierwszym meczem sezonu u siebie ? (tj. Lubań 25 sierpnia)

Z góry dziękuję za odpowiedź.

ZBYCHO

Postautor: ZBYCHO » wt sie 17, 2010 8:12 pm

Wiadomo już jakie będą ceny biletów na mecze u nas.

Awatar użytkownika
KoKoNH

Postautor: KoKoNH » wt sie 17, 2010 8:50 pm

czy do stowarzyszenia można zapisać się np. za 3 miesiące, 6 miesięcy czy rok?

majlech

Postautor: majlech » wt sie 17, 2010 9:12 pm

@KonradHKS

O ile dobrze wiem to wczoraj Przytuła komentował mecz w Warszawie będąc tam na miejscu. Czy wariant jego absencji nie jest w ogóle rozważany?

Poki co nie ma takiego zagrozenia - trzymamy rękę na pulsie jesli chodzi o nasze mecze.

@markow

Jacy zawodnicy z "Hiszpanii i USA" chcieli grać w Hutniku 2010? (rozmowa z A.Gliksmanem - Gazeta Wyborcza z 13.08.2010)

Poniewaz sprawy nie doszly do skutku nie podajemy nazwisk.

@gg-nh

Dzisiaj wziąłem sobie z Cepelixu deklarację członkowską i nasunęło mi się kilka pytań natury technicznej:
1. czy wpłaty składek można dokonywać na konto w Aliorze, podane na stronie czy też każdy członek będzie miał założone indywidualne subkonto na które będzie wpłacał swoje składki ?
2. pytanie łączące się z nr 1: czy wpłaty składki powinienem dokonać dopiero po tym jak oficjalnie zostanę przyjęty do stowarzyszenia ? w jakiej formie będzie przekazywana informacja o przyjęciu ? (np. informacja na maila wskazanego w deklaracji ?)
3. czy jeśli zostanę przyjęty i wpłacę składkę za sierpień (100 zł) np. w tym tygodniu, to mam szansę otrzymać karnet przed pierwszym meczem sezonu u siebie ? (tj. Lubań 25 sierpnia)

1. Składki należy wpłacać na konto w Aliorze. Każdy członek będzie miał osobną kartotekę w stowarzyszeniu, gdzie wpłaty będą odnotowywane. Póki co nalezy w tytule przelewu wpisać imię i nazwisko oraz okres składkowy. Docelowo wystarczyć będzie podanie numeru legitymacji członkowskiej.

2. Składki można dokonać od razu po złożeniu deklaracji. Informacja o przyjęciu członka zostanie podana drogą mailową. Ta droga będzie najczęstszą drogą komunikowania się z członkami stowarzyszenia.

3. Na pewno każdy członek rzeczywisty i zwyczajny, który opłaci składkę otrzyma karnet przed pierwszym meczem. Na początku przyszłego tygodnia podamy informację, gdzie będzie można odebrać karnet oraz program Suche Stawy. Odbiór będzie możliwy w dniu meczu.

@Porter_HKS

Nie chodziło o Fernando Martina.

@ZBYCHO
Wiadomo już jakie będą ceny biletów na mecze u nas.

Bilety będą w jednej cenie: 7 zł
Kobiety i dzieci do lat 12 (rocznik 1998), po okazaniu legitymacji szkolnej - wstęp bezpłatny.

Na każdym meczu na naszym stadionie będzie też można nabyć Hutniczy Biuletyn Meczowy "Suche Stawy". Członkowie stowarzyszenia otrzymają go bezpłatnie.

KoKoNH
czy do stowarzyszenia można zapisać się np. za 3 miesiące, 6 miesięcy czy rok?

Tak. Do stowarzyszenia można się zapisać w dowolnym momencie, choć oczywiście zachęcamy każdego, żeby zrobił to jak najwcześniej.
Welcome to Suche Stawy - The Home of Hutnik Kraków!

stazyja69

Postautor: stazyja69 » śr sie 18, 2010 9:35 am

§ 9
4. Członków wspierających dotyczą te same obowiązki, co członków zwyczajnych, z wyjątkiem opłacania
składek członkowskich

Pytanie - czy coś konkretniej można napisać ? Bo chyba coś żle zrozumiałem . Proste , ale pogubiłem się !
Która opcja jest prawidłowa ?
a) członek zwyczajny - składka 100 lub 50
członek wspierający - dowolne wpłaty
b) członek zwyczajny - składka 100
członek wspierający - składka 50 ( pkt. 4 statutu)
c) ... ?

majlech

Postautor: majlech » śr sie 18, 2010 10:50 am

Prawidlowa jest odpowiedz b.
Czlonkowie zwyczajni sa zobowiazani do oplacania skladki, ktora na sezon 2010/11 zostala ustalona przez Zarzad w wysokosci 100 PLN.

Na czlonkow wspierajacych Statut nie naklada obowiazku oplacania skladek, jednak Statut (par 13, pkt 5 ust. f) do zadan Zarzadu zalicza przyjmowanie czlonkow zwyczajnych i wspierajacych.

W zwiazku z decyzja MZPN o dokooptowaniu nas do IV ligi, a co za tym wyzszymi kosztami dzialalnosci klubu zarzad NH 2010 podjal decyzje, ze do grona czlonkow wspierajacych bedzie przyjmowal te osoby, ktore zloza deklaracje i zadeklaruja wplaty miesieczne nie nizsze niz 50 zl.

Kazdy moze wplacac inne (nizsze) kwoty, traktowane jako darowizny, ale taka osoba nie bedzie traktowana jako czlonek wspierajacy.

Mam nadzieje, ze teraz jest to jasne.
Welcome to Suche Stawy - The Home of Hutnik Kraków!

dUfio

Postautor: dUfio » czw sie 19, 2010 12:58 pm

czy jest szansa żeby przełożyć mecz Hutnik Kraków - Limanovia Limanowa 4 września, 16:00 na niedziele? (w sobote gra reprezentacja Polski mniej więcej w tym samym czasie co może negatywnie wpłynąć na frekwencje)

kokiet

Postautor: kokiet » czw sie 19, 2010 3:02 pm

czy zostajac członkiem wspierajacym wypełniam taką samą deklaracje jak członek zwyczajny?poniewaz w deklaracji jest mowa tylko o członku zwyczajnym

ZBYCHO

Postautor: ZBYCHO » czw sie 19, 2010 3:14 pm

Czy Nowy Hutnik będzie miał rezerwy, ile grup juniorskich oraz młodzieżowych będzie grał pod naszym szyldem, czy Hutnik planuje grac w pucharze polski.

Awatar użytkownika
NOWY_HUTNIK_2010
Site Admin

Postautor: NOWY_HUTNIK_2010 » pt sie 20, 2010 9:33 am

kokiet - można skreśli i ręcznie dopisać właściwy wybór. Pracujemy nad nowelizacją formularza.

Zbycho - rezerw nie będzie, dysponujemy zespołem juniorów starszych i juniorów młodszych. Oficjalne terminarze znajdują się tu:
http://www.mzpnkrakow.pl/8_terminarze.htm pod linkami Małopolska Liga Juniorów Starszych oraz Małopolska Liga Juniorów Młodszych

gunnison: uruchomiliśmy możliwość opłacania miesięcznych składek przez system PayPal. Wszelkie pytania prosimy na PW.

Awatar użytkownika
jarkonh

Postautor: jarkonh » pt sie 20, 2010 10:40 am

Jak na dzień dzisiejszy wygląda NowoHucki "socios" ?
Czy tego typu informacje będą jawne ilu i jakich członków liczy grupa "wpłacająca" ?
Pytam z czystej ciekawości, nie żeby mi jakoś na tym bardzo zależało :)
Obrazek