Hutnik II Kraków czyli wszystko o rezerwach
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Re: Hutnik II Kraków czyli wszystko o rezerwach
O ile mnie pamięć nie myli to na początku lat 90tych kibice Victorii wpadli do pociągu na kibiców Hutnika( to był chyba wyjazd do Chorzowa) ,uszkadzając poważnie jednemu z naszych oko.Wtedy jeszcze Jaworzno nie było podzielone na ,,1500" fanclubow i Victoria sporo się tam liczyla
od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata
BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata
BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY
nadal ruch kibicowski tam istnieje, o czym świadczy wyjazd na Garbarnię czy oprawa na meczu z Unią
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063369751162
mecz zapowiedziany na nd na 14:30, jesli tak zostanie to bedzie sie konczyl po zachodzie slonca
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063369751162
mecz zapowiedziany na nd na 14:30, jesli tak zostanie to bedzie sie konczyl po zachodzie slonca
1979 pisze:O ile mnie pamięć nie myli to na początku lat 90tych kibice Victorii wpadli do pociągu na kibiców Hutnika( to był chyba wyjazd do Chorzowa) ,uszkadzając poważnie jednemu z naszych oko.Wtedy jeszcze Jaworzno nie było podzielone na ,,1500" fanclubow i Victoria sporo się tam liczyla
Po wszystkim oświadczył, że Hutnik to same cykory i podarował sobie aktywność na trybunach albo przeszedł na psy
Jak do przerwy ?
2:1 dla nas
Na meczu ok 20 kibiców gości
Nasza mlodziez tworzy młynek i prowadzi doping - brawo!
Po meczu piłkarze dziękują za wsparcie
I przede wszystkim: Kiero superstar!
Sympatyczna niedziela na Suchych Stawach
Na meczu ok 20 kibiców gości
Nasza mlodziez tworzy młynek i prowadzi doping - brawo!
Po meczu piłkarze dziękują za wsparcie
I przede wszystkim: Kiero superstar!
Sympatyczna niedziela na Suchych Stawach
No małolat, który grał patykami na krzesełku może próbować już na meczach, ma talent! 

Ostatnio zmieniony pn lis 11, 2024 12:32 am przez JOK_NH, łącznie zmieniany 1 raz.
No raduje się serce jak widzi się takie widoki że nas starych może będzie miał kto zastąpić .
A tak na serio to idąc z parkingu słyszałem ten "bęben" z daleka taki mi się coś dziwny odgłos wydawał ale nie spodziewałem się że taki wynalazek da taki efekt. Ta że szacun za pomysł:)
A tak na serio to idąc z parkingu słyszałem ten "bęben" z daleka taki mi się coś dziwny odgłos wydawał ale nie spodziewałem się że taki wynalazek da taki efekt. Ta że szacun za pomysł:)
FC PORĘBA
Brawa dla drugiej drużyny za ważne zwycięstwo oraz kibiców za doping!
Na marginesie ta drużyna zasługuje, żeby można było oglądać jej mecze w nieco lepszych warunkach. Nie wiem kto projektuje kraciaste ogrodzenie przed trybuną? Te kraty powinny zostać przeniesione za trybunę. Na profilu Victorii było też napisane, że planowali transmisję na żywo, ale musieli zrezygnować, bo całe boisko okratowane i nie było gdzie postawić rusztowania z kamerzystą.
Na marginesie ta drużyna zasługuje, żeby można było oglądać jej mecze w nieco lepszych warunkach. Nie wiem kto projektuje kraciaste ogrodzenie przed trybuną? Te kraty powinny zostać przeniesione za trybunę. Na profilu Victorii było też napisane, że planowali transmisję na żywo, ale musieli zrezygnować, bo całe boisko okratowane i nie było gdzie postawić rusztowania z kamerzystą.
-
Niestety, druga drużyna Hutnika wraca z Radziszowa bez punktów.
Radziszowianka Radziszów - Hutnik II Kraków 3:0
Chłopcy Hutnicy wystąpili w składzie:⬇
Zagrodnik - Miechówka (Skolik), Motrych (Sotwin), Rogóż, K. Łapczyński, Stanaszek (Gocal), Latek, Filipczyk, Korban, Stojek (Rogóż), Mucha (S. Łapczyński)
Za tydzień ostatnia kolejka w której Hutnik II Kraków pauzuje obowiązkowo ze względu na nieparzystą ilość drużyn w grupie zachodniej także 2 drużyna w lidze może Nas dogonić punktowo.
Radziszowianka Radziszów - Hutnik II Kraków 3:0
Chłopcy Hutnicy wystąpili w składzie:⬇
Zagrodnik - Miechówka (Skolik), Motrych (Sotwin), Rogóż, K. Łapczyński, Stanaszek (Gocal), Latek, Filipczyk, Korban, Stojek (Rogóż), Mucha (S. Łapczyński)
Za tydzień ostatnia kolejka w której Hutnik II Kraków pauzuje obowiązkowo ze względu na nieparzystą ilość drużyn w grupie zachodniej także 2 drużyna w lidze może Nas dogonić punktowo.
A mecz z Unią Oświęcim może jednak zrobią na głównym? Podejrzewam, że oni się wybiorą na mecz, ale nie zaryzykowałbym, żeby przyjechali tak, jak ostatnio Victoria
.

-
JOK_NH pisze:A mecz z Unią Oświęcim może jednak zrobią na głównym? Podejrzewam, że oni się wybiorą na mecz, ale nie zaryzykowałbym, żeby przyjechali tak, jak ostatnio Victoria.
oni chyba na piłkę nie jeżdżą, ale ostatnio widziani na Reymonta (przeprosili się z Wisłą) więc sam w sobie mecz stawałby się od razu spotkaniem podwyższonego ryzyka.
Wawrów! <oklaski> Wawrów!
mr.Vitaminka pisze:JOK_NH pisze:A mecz z Unią Oświęcim może jednak zrobią na głównym? Podejrzewam, że oni się wybiorą na mecz, ale nie zaryzykowałbym, żeby przyjechali tak, jak ostatnio Victoria.
oni chyba na piłkę nie jeżdżą, ale ostatnio widziani na Reymonta (przeprosili się z Wisłą) więc sam w sobie mecz stawałby się od razu spotkaniem podwyższonego ryzyka.
Zgadza się, może by wpadł bonusowy dodatkowy meczyk

Pogoń Skotniki (Kraków) 3-4 Hutnik II Kraków
na meczu Garbarnia-Unia widoczna 30-40 osobowa grupa z Oświęcimia z dwoma flagami
Awans na wyciągnięcie ręki