co slychac u naszych rywali

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

luke.krak

Re: co slychac u naszych rywali

Postautor: luke.krak » sob maja 24, 2025 3:57 pm

Kalisz wygrywa z Pogonią G.M.

pawcio

Postautor: pawcio » ndz maja 25, 2025 11:22 am

https://www.facebook.com/share/v/1YycgT ... tid=wwXIfr

Co ich czarny chciał przekręcić to niewiarygodne :o

Andrew

Postautor: Andrew » ndz maja 25, 2025 12:44 pm

pawcio pisze:https://www.facebook.com/share/v/1YycgTyYSD/?mibextid=wwXIfr

Co ich czarny chciał przekręcić to niewiarygodne :o

Najpierw pokazal wstawac, grac dalej by pochwili gwizdnac karnego. Rzucili sie tam do niego wszyscy i jeszcze zolte zarabiali. I co zrobisz, nic nie zrobisz.

KSH74NH

Postautor: KSH74NH » ndz maja 25, 2025 8:50 pm

Jaja jak balony w Siedlcach , od około 37 min pogon gra w 10tke pomimo tego w 44 wychodzi na prowadzenie.
84min 1-1 i Pogon w naszej lidze
Kurwa 96 min karny sla Siedlec i dzik jest dziki dzik jest zły dzik gra znami w drugiej lidze :D
No i w Płocku szczęśliwy wynik

Alex

Postautor: Alex » ndz maja 25, 2025 10:46 pm

KSH74NH pisze:Jaja jak balony w Siedlcach , od około 37 min pogon gra w 10tke pomimo tego w 44 wychodzi na prowadzenie.
84min 1-1 i Pogon w naszej lidze
Kurwa 96 min karny sla Siedlec i dzik jest dziki dzik jest zły dzik gra znami w drugiej lidze :D
No i w Płocku szczęśliwy wynik

To jest dopiero dramaturgia. Emocję do samego końca. Dobrze, Drąg zostaje w 1 lidze.

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » pn maja 26, 2025 11:00 am

mr.Vitaminka pisze:Poza Warciarzami polecą Siedlce i Stalówka.

moje predykcje z pierwszej połowy kwietnia nie do końca się sprawdziły, ale to tylko przez karnego w ostatniej minucie :) tak czy siak, z grona drużyn, które awansowały w zeszłym sezonie, utrzymała się jedynie Pogoń Siedlce. ale że sezon - sezonowi nierówny, to nie zdziwię się jak skończą w przyszłym roku w okolicach barażów.
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » czw maja 29, 2025 8:27 pm

Petra - Polonia Wwa 2-1 w pierwszym półfinale barażów o eklapę.

Za chwilę komplet na Reymonta obejrzy mecz lokalnej drużyny z Miedzią.

PS. jakiś atak botów na forum, wcześniej widziałem prawie 1500 gości, strona muli niemiłosiernie.

dUfio

Postautor: dUfio » pt maja 30, 2025 8:32 am

mr.Vitaminka pisze:
PS. jakiś atak botów na forum, wcześniej widziałem prawie 1500 gości, strona muli niemiłosiernie.

to pewnie wiślaki chcialy coś poczytac o ich przyszlosezonowym rywalu z Grodziska Mazowieckiego

w drugim barazu powaznej kontuzji doznal Rafal Mikulec. Sprawdzilem kto zacz - przez ostatnie lata pilkarz Resovii, gral nawet z PP z nami w 2019, wszedl na boisko kilka minut przed dogrywką.
tym razem dogrywka byla zbedna
ktos pisal ze w barazach liczy sie np forma z ostatnich tygodni itd, tymczasem Miedz ostatnie 3 mecze w lidze przegrala, rzeka wygrala i co? baraze rządzą się swoimi prawami. mozna sie do nich doczlapac a potem niech sie dzieje wola nieba

pawcio

Postautor: pawcio » pt maja 30, 2025 8:37 am

dUfio pisze:ktos pisal ze w barazach liczy sie np forma z ostatnich tygodni itd, tymczasem Miedz ostatnie 3 mecze w lidze przegrala, rzeka wygrala i co? baraze rządzą się swoimi prawami. mozna sie do nich doczlapac a potem niech sie dzieje wola nieba

Dokładnie tak - już pisałem, że moim zdaniem w barażach każdy ma po ~25% szans - wyjdzie Ci jeden mecz, innym nie wyjdzie, albo mają pecha i już. Podobno Wisła miała wczoraj dwie poprzeczki i słupek i co? I gówno!

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » pt maja 30, 2025 8:48 am

dUfio pisze:
mr.Vitaminka pisze:

to pewnie wiślaki chcialy coś poczytac o ich przyszlosezonowym rywalu z Grodziska Mazowieckiego

w drugim barazu powaznej kontuzji doznal Rafal Mikulec. Sprawdzilem kto zacz - przez ostatnie lata pilkarz Resovii, gral nawet z PP z nami w 2019, wszedl na boisko kilka minut przed dogrywką.
tym razem dogrywka byla zbedna
ktos pisal ze w barazach liczy sie np forma z ostatnich tygodni itd, tymczasem Miedz ostatnie 3 mecze w lidze przegrala, rzeka wygrala i co? baraze rządzą się swoimi prawami. mozna sie do nich doczlapac a potem niech sie dzieje wola nieba

to ja pisałem i nadal tak uważam :) po prostu Miedź oszczędzała siły hahahaha a tak serio to gospodarze mieli niesamowitego pecha... cisnęli cały mecz a w około 60? minucie stadion krzyczał: "wisła grać, kurwa mać!". tak to jest mieć rozpieszczonych kibiców.

dUfio

Postautor: dUfio » pt maja 30, 2025 8:50 am

pawcio pisze:
dUfio pisze:ktos pisal ze w barazach liczy sie np forma z ostatnich tygodni itd, tymczasem Miedz ostatnie 3 mecze w lidze przegrala, rzeka wygrala i co? baraze rządzą się swoimi prawami. mozna sie do nich doczlapac a potem niech sie dzieje wola nieba

Dokładnie tak - już pisałem, że moim zdaniem w barażach każdy ma po ~25% szans - wyjdzie Ci jeden mecz, innym nie wyjdzie, albo mają pecha i już. Podobno Wisła miała wczoraj dwie poprzeczki i słupek i co? I gówno!

baraze w 1 i 2 lidze funkcjonują od 2020. To juz spora proba, 12 finałów, po 6 w kazdej lidze. Jak sie komus nudzi moze sprawdzic ile razy awans do wyzszje klasy swietowala na swoim stadionie druzyna, ktora w zasadniczym zajela 3 miejsce. Strzelam ze nawet <25% :O nawet zaryzykuje stwierdzenie, ze czesciej wszystkie baraze w 1/2 i finaly wygrywali goscie

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » pt maja 30, 2025 9:57 am

dUfio pisze:
pawcio pisze:

baraze w 1 i 2 lidze funkcjonują od 2020. To juz spora proba, 12 finałów, po 6 w kazdej lidze. Jak sie komus nudzi moze sprawdzic ile razy awans do wyzszje klasy swietowala na swoim stadionie druzyna, ktora w zasadniczym zajela 3 miejsce. Strzelam ze nawet <25% :O nawet zaryzykuje stwierdzenie, ze czesciej wszystkie baraze w 1/2 i finaly wygrywali goscie

póki co odbyło się po 5 finałów barażów, ale widziałem rozpiskę z 1 ligi która drużyna (z jakiego miejsca) wchodziła i, o ile sie nie mylę wyglądało to tak:

3. miejsce - 1 raz
4. miejsce - 1 lub 2 razy (nie pamiętam)
5. miejsce - 1 lub 2 razy (jw)
6. miejsce - 1 raz

u nas w 2 lidze liczyłem to w zeszłym roku (przed barażami), ale nie potrafię tego znaleźć na forum. wygląda mniej więcej podobnie jak w lidze wyżej.

dUfio

Postautor: dUfio » pt maja 30, 2025 10:33 am

rok/WYGRANY (miejsce po zasadniczym)-przegrany

2020 RESOVIA (5)-StalRz
2021 Kalisz-SKRA (6)
2022 RUCH (3) - Motor
2023 Stomil-MOTOR (6)
2024 Kalisz-STALOWA (4)

no tak, 5, tegoroczny bedzie 6

3 - jedna wygrana
4 - jedna wygrana
5 - jedna wygrana
6 - dwie wygrane

gospodarz finału - 2 wygrane
goscie finału - 3 wygrane

tomabon

Postautor: tomabon » pt maja 30, 2025 11:02 am

czyli celowo próbujemy być na szóstym, bo największe szanse ;-)

Awatar użytkownika
dziadekrk

Postautor: dziadekrk » pt maja 30, 2025 2:28 pm

dUfio pisze:ktos pisal ze w barazach liczy sie np forma z ostatnich tygodni itd, tymczasem Miedz ostatnie 3 mecze w lidze przegrala, rzeka wygrala i co?

Tu był wyjątek bo forma jest ważna, ale fizyki nie oszukasz. Rzeka musi płynąć, więc popłynęła. Taki jej nomen omen psi obowiązek. Takie jest odwieczne prawo natury.
Obrazek
Hinduskie ścierwo won z Nowej Huty!!