WASZE PYTANIA [bez komentarzy]

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

Awatar użytkownika
BINGONH

Postautor: BINGONH » śr wrz 08, 2010 9:15 pm

lucero pisze:oddalony o tysiace km napisze tak: jezeli spoleczna praca dla Hutnika to dla Ciebie Ozog wykorzyśtywanie to naprawde nie mam pytan.

Że się wtrącę ale w KTÓRYM miejscu OŻÓG tak napisał???

Spytaj się go może od razu ile sobie wziął do kieszeni za pomalowanie kas?
Akurat ON trochę pracy społecznie dla Hutnika wykonał i ma prawo (zresztą jak wszyscy) pytać?

Bo skoro ciagle się mówi że to jest NASZ klub to MY chcemy i mam prawo wiedzieć.

Ja też chciałbym w końcu dostać jakieś info ile osób płaci składki, jakie są koszta utrzymania klubu organizacji meczu.
I nie po to by mi ktoś udowadniał że nie bierze tych pieniędzy dla siebie - tego jestem pewien gdybym nie był to bym ich nie wpłacał.

I na koniec pytanie (bo reszta i tak pewnie trafi po nóż cenzury)

Czy jest możliwe aby Stowarzyszenie podawało do publicznej (bądz prywatniej- tylko dla członków) informacji co miesięczny bilans z swoje działalności.
W kliku zdaniach

- odbyło się posiedzenie i ustalono to i to ...
- udało się podpisać bądź nie umowę sponsorską z tą a tą firmą ...
- zwiększyła się liczba członków do ...
- kwotę ze składek przeznaczono na ...
Ostatnio zmieniony śr wrz 08, 2010 9:28 pm przez BINGONH, łącznie zmieniany 1 raz.

derexnh

Postautor: derexnh » śr wrz 08, 2010 9:33 pm

OZOG - swoim postem jak Migalski do prezesa heheh.
"Czy macie w ogóle jakąkolwiek wiedzę, co się dzieje wewnątrz naszego klubu?" - wydaje mi sie calkiem sensownym pytaniem. zwlaszcza do czlonkow.
Dla chcacych przystapic do czlonkostwa taka informacja moze okazac sie dosc wazna, czy bedzie wiedzial, czy tez wie cos wiecej niz szary zjadacz chleba tego forum...

huteusz
Kontakt:

Postautor: huteusz » śr wrz 08, 2010 10:10 pm

BINGONH pisze:
lucero pisze:oddalony o tysiace km napisze tak: jezeli spoleczna praca dla Hutnika to dla Ciebie Ozog wykorzyśtywanie to naprawde nie mam pytan.

Mam wrażenie że chodzi o coś takiego jak zwykła życzliwość. Nie sądze żeby Ożóg bez podstaw, sfrustrowany porażką ligową rzucał oszczerstwami.

Awatar użytkownika
NOWY_HUTNIK_2010
Site Admin

Postautor: NOWY_HUTNIK_2010 » śr wrz 08, 2010 11:29 pm

Po pierwsze:
Bez zmian pozostaje zasada, że w tym wątku nie ma miejsca na pogaduchy, potakiwania i podbijanie postów.

Po drugie: (Ożóg) kwestie finansowe (jak zadeklarowaliśmy) będą jawne dla osób, które wspierają finansowo NH2010.

Po trzecie: 8 dni temu zakończyliśmy pierwszy miesiąc zbierania składek członkowskich (Twoja składka nie wpłynęła). @ Bingo - każdy członek zwyczajny lub wspierający, który nie chce czekać do sprawozdania rocznego może zapytać mailem, telefonem lub osobiście o sumę wpływów.

Po czwarte: Składki członkowskie za sierpień pozwolą WYŁĄCZNIE na opłacenie wynagrodzenia pięciu piłkarzy (oraz uregulowanie zaliczek na poczet podatku dochodowego).

Po piąte: Telefon do NH2010 jest na stronie, działa w przyzwoitych godzinach - spróbowałeś się dowiedzieć czegokolwiek zanim napisałeś swojego posta?

Ewentualne odpowiedzi prosimy na PW.

Gumezi

Postautor: Gumezi » śr wrz 08, 2010 11:47 pm

gramy w amatorskiej polskiej V lidze.moje pytanie brzmi:ile płacimy(płacę) naszym kopaczom.według mnie w tej lidze powinni dostawać kasę tylko za wygrane mecze.bez urazy ale na tym poziomie nie ma mowy o profesjonalnym graniu w piłkę,szczególnie w Polsce.pzdr
my Hutnika wierni fani,z Nowej Huty chuligani

Awatar użytkownika
NOWY_HUTNIK_2010
Site Admin

Postautor: NOWY_HUTNIK_2010 » śr wrz 08, 2010 11:50 pm

Pięciu piłkarzy, którzy odrzucili oferty innych klubów by zostać z Hutnikiem dostaje stypendia o stałej wysokości, pozostali zawodnicy wyłącznie premie za wygrane mecze.

HKS1978

Postautor: HKS1978 » śr wrz 08, 2010 11:51 pm

Którzy to zawodnicy i ile dostają?

Awatar użytkownika
NOWY_HUTNIK_2010
Site Admin

Postautor: NOWY_HUTNIK_2010 » śr wrz 08, 2010 11:59 pm

Informacja na ten temat w najbliższych dniach (jeszcze nie wypłacono ŻADNYCH uposażeń piłkarzom) trafi na skrzynki mailowe członków stowarzyszenia, którzy opłacili swoje składki.

Piotrek

Postautor: Piotrek » czw wrz 09, 2010 9:12 am

czy jest opcja, że temat "Nowy Hutnik wzywa" wróci do łask? to tak odnośnie poruszenia na temat kto ile zrobił, co trzeba zrobić (posprzątać, skosić, otworzyć bramę) - wszyscy się uczymy ale to by na pewno ułatwiło sprawę, gdyby 2010 informowało do czego są potrzebni ludzie

Awatar użytkownika
jarkonh

Postautor: jarkonh » czw wrz 09, 2010 9:39 am

Jaki jest stan zdrowia Gamrota :?:
Ilu mamy na dzień dzisiejszy zdolnych ( zdrowych ) do gry piłkarzy :?:
Obrazek

Awatar użytkownika
BINGONH

Postautor: BINGONH » pt wrz 10, 2010 8:20 am

Czy jest możliwość by osoby które nie stać na opłacanie składek a maja czas i chęć pomóc fizycznie tak jak pisaliście w pracach porządkowych - mogły w ramach tego liczyć na gratyfikację w postaci darmowego biletu.

Uprzedzając ewentualną odpowiedź czy za sponsoruje im te bilety - TAK
Nie dysponuje wolnym czasem aby sam się włączyć ale stać mnie na to by sponsorować ze 2-3 wejściówki miesięcznie dla tych którzy realnie pomogą osobom ze stowarzyszenia.

Drugie pytanie

Co z legitymacjami dla członków stowarzyszenia?

Awatar użytkownika
NOWY_HUTNIK_2010
Site Admin

Postautor: NOWY_HUTNIK_2010 » pt wrz 10, 2010 9:28 pm

jarko: 14-15. Jest szansa, że do niedzieli ta liczba się zwiększy.

Bingo: tak

UWAGA: Po meczu z Bocheńskim KS (i wspólnym posprzątaniu stadionu) na trybunie krytej odbędzie się spotkanie poświęcone sytuacji w Hutniku. Serdecznie zapraszamy do deklaracji pomocy, zadawania pytań i rozsądnych propozycji.

Awatar użytkownika
jarkonh

Postautor: jarkonh » sob wrz 11, 2010 6:40 am

BINGONH pisze:Nie dysponuje wolnym czasem aby sam się włączyć ale stać mnie na to by sponsorować ze 2-3 wejściówki

Podobnie.
Z tym że ja skoro mam mieć karnet mogę zadeklarować 3 bilety na każdy mecz u Siebie.
Sorki za OT.
Obrazek

1979

Postautor: 1979 » ndz wrz 12, 2010 10:02 pm

w wywiadzie ze Staszkiem redaktor pyta o "transfery z nowym sponsorem" kto to jest?
od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata

BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY

Awatar użytkownika
NOWY_HUTNIK_2010
Site Admin

Postautor: NOWY_HUTNIK_2010 » pn wrz 13, 2010 8:42 am

Oczywiście o "nowym sponsorze" będzie mogli mówić gdy zostanie podpisana umowa sponsorska.