Hutnik - Podbeskidzie 7.10.2011, godz. 20:00
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Alex pisze:A tak się prezentują kursy bukmacherskie: http://www.oddsportal.com/soccer/world/ ... ie-911795/
11 za zwyciestwo
Robertowi alezy sie chyba jakas dola
Wreszcie widziałem piłkarzy , którzy walczą i pokazują to co najlepsze w piłce. Skład , który zagrał w tym meczu jest optymalny! Świetny mecz całego zespołu!Kusak I klasa! Nie musiałem oglądać Gamrota ani Lipowieckiego, którzy są tak zakochani w Przytule.Jak zobaczyłem ich skwaszone miny po wyjściu z budynku to wreszcie było mi wesoło na sercu!
Trenerze powodzenia!
Trenerze powodzenia!
świetnie bramkarz, wyciągnął długie piłki, nieźle Drobny - dużo przechwytów i Nawrot, Cichy miał kilka dobrych momentów, widać nabiera odwagi, doping cały mecz i wreszcie trochę "efektów"
mecz z naszej strony dosyć ostry, czymś trzeba było nadrobić braki - i udało się.
mecz z naszej strony dosyć ostry, czymś trzeba było nadrobić braki - i udało się.
być HUTNIKIEM to być najgorętszym
ten kawałek męczy niekumatych
ten kawałek męczy niekumatych
- Dario GT'02
A ja po ubiegło tygodniowych derbach juniorów z KSC dostrzegam powoli rękę trenera w seniorach. A więc: pressing na całym boisku - od napastników po obrońców - automatycznie po stracie piłki i to mi się zajebiście podoba.
Dzisiaj mieliśmy dużo szczęścia, bo TSP kilka krotnie dość mocno nas przycisnęło ale na tle ekipy z co by nie było ekstraklasy wypadliśmy rewelacyjnie. Wynik idzie w świat panowie!
PS. Ostatnie zwycięstwo Hutnika w ekstraklasie miało miejsce 14 maja 1997 roku w meczu na własnym stadionie z Górnikiem Zabrze 2:0
Dzisiaj mieliśmy dużo szczęścia, bo TSP kilka krotnie dość mocno nas przycisnęło ale na tle ekipy z co by nie było ekstraklasy wypadliśmy rewelacyjnie. Wynik idzie w świat panowie!
PS. Ostatnie zwycięstwo Hutnika w ekstraklasie miało miejsce 14 maja 1997 roku w meczu na własnym stadionie z Górnikiem Zabrze 2:0
Sok Z Gumijagód Jest Najlepszy
Mecz zajebisty, doping rewelacyjny. Gardło boli ale to są skutki jak mało kiedy jest tak przez 90 minut. Nie było widać za bardzo różnicy kto gra w ekstraklasie. Widać natomiast zmianę gry u Naszych piłkarzy i to na duży plus. Nie było już głupich, ryzykownych podań. Cały zespół zasługuje na pochwałe. Jak będą tak grać dalej jak dziś, to każdy mecz jest do wygrania A kto nie był.... ten trąba.
Mam swój rozum i swoje sympatie!!
Hutnik & DYNAMO % JASTRZĘBIE & MAGDEBURG
Hutnik & DYNAMO % JASTRZĘBIE & MAGDEBURG
- centrum nh
.............
Ostatnio zmieniony ndz paź 09, 2011 7:11 pm przez centrum nh, łącznie zmieniany 1 raz.