Hutnik - Orzeł Balin

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

KSH74NH

Postautor: KSH74NH » sob mar 31, 2012 7:51 pm

a ja za druga polowe bede nasdzych bronil bo zle sie czuli na tym boisku i szkoda ze mecz lidera z wice odbyl sie w takich warunkach
aha i znowu sedzia z tarnowa przyznany nam do sedziowania

Awatar użytkownika
NH Power

Postautor: NH Power » sob mar 31, 2012 7:52 pm

po huj jeździcie po Stępniowskim ? to jest decyzja Paszy i jeśli stawia na niego to znaczy że na treningu prezentuje się lepiej, trener decyduje kto gra i za to odpowiada, teraz każda przegrana czy remis to będzie wina Stępniowskiego ? chłopaka napewno takie wpisy nie nakręcają pozytywnie wręcz przeciwnie.. co do meczu szkoda że Lubera nie grał od początku bo widać że siał zamęt w szeregach Orła, myślę że szybko stracony gol ułożył mecz nie po naszej myśli my próbowaliśmy grać piłką Balin wybijał. trudno trzeba walczyć dalej ale nie szukaniem winnych tylko wsparciem dla zawodników niech wiedzą że jesteśmy z nimi bo naprawdę tu nikt nie odstawia nogi
Power =
n U 1. (authority, control)władza; in ~ u władzy: the party in ~ partia rządząca; balance of ~ równowaga sił. 2. (vigour, strength)moc, potęga, siła. 3. (ability, capacity) zdolność;

czyli mówiąc po prostu "NH Power" = Hutnik

Marchewa

Postautor: Marchewa » sob mar 31, 2012 7:56 pm

Najlepszym zawodnikiem Gamrot. Czemu nikt nie podaje do Urbańca????
BUTCHERS '98 - 20 LAT WALKI

Gumezi

Postautor: Gumezi » sob mar 31, 2012 7:57 pm

to niech Stępniowski nauczy sie bronić.strzał w środek bramki,nic go nie usprawiedliwia.Kusak jak dla mnie jest dużo pewniejszy,przynajmniej w grze na linii.
my Hutnika wierni fani,z Nowej Huty chuligani

Rafał_Hutnik

Postautor: Rafał_Hutnik » sob mar 31, 2012 8:02 pm

co z tego ze sie na treningu lepiej prezentuje, dzisiaj byl mecz a nie trening i zdaniem wielu zaprezentowal sie hujowo. z mojej perspektywy przy straconej bramce pilka leciala prawie prosto w niego, no ale to ocenimy dokladnie na powtorkach. nie wiem jak moze sie stepniowski ze stoperami nie rozumiec - sytuacja kiedy bienias podaje do bramkarza i rozny dla orla

szkoda ze nie mamy zadnego obroncy, ktory potrafilby wyjsc z pilka pare metrow do przodu, wszystko miedzy soba i bramkarzem

urbaniec wchodzi po przerwie, a o jego grze nie mozna w sumie nic powiedziec, musza go zajebiscie rece bolec od trzymania ich caly czas w gorze czekajac na pilke

na plus zdzinski za ciag na bramke, gamrot zapierdalal za kazda pilka

Krzycho

Postautor: Krzycho » sob mar 31, 2012 8:04 pm

Gamrot w drugiej polowie na wielki plus, dla mnie najlepszy na boisku.
walka z pijaństwem obowiązkiem społecznym

Awatar użytkownika
blazernh
Kontakt:

Postautor: blazernh » sob mar 31, 2012 8:05 pm

Jebać pogodę w dupę !

Co do meczu , ostatnie 20 min minęło w 10 s. Tyle emocji ! :D
Hutnik NOWA HUTA

patryk

Postautor: patryk » sob mar 31, 2012 8:06 pm

Niestety kolejny kluczowy mecz przegrywamy. To fatum trwa już od meczu z Ruchem Chorzów...

Tak na gorąco, bo jestem okropnie zawiedziony.

Minusy:
1. Stępniowski w bramce - jak dla mnie już limit goli w tej rundzie puścił, nie wybronił za to w ostatnich trzech meczach NIC!
2. Skład wyjściowy - trener mówi że ma zdolną młodzież i z tym się zgodzę. Tylko dlaczego napadzior Lubera dopiero wchodzi po przerwie a nie gra od początku? Nawrot w ataku (bez pressingu pomocników) to nieporozumienie. I nie mam tu żalu do Nawrota, tylko do trenera. Zajedzie się chłopak całą pierwszą połowę bez sensu, a jego atuty widać gołym okiem po przesunięciu do pomocy. Krawczyk bezbarwny - forma na pierwszy skład?? Nie sądzę...
o Stępniowskim już napisałem wyżej... A po co zmieniać Antoniaka na Urbańca jak przegrywamy i nie oddajemy ANI JEDNEGO STRZAŁU???
3. Taktyka - trenerze, o ile start pracy z seniorami był super, o tyle teraz to mi tu "pomysłami" Przytuły zalatuje. Ta opcja z rozgrywającym Stępniowskim to żenada (tak tak, rozgrywającym, bo piłkę miał częściej niż środkowi pomocnicy). Pierwsza połowa to wyglądała tak, jakbyśmy w ogóle nie wiedzieli o co w tym sporcie chodzi (a ponoć mamy każdego przeciwnika rozpracowanego)
4. Runda wiosenna - miałem to napisać już po piaskach, ale się wyhamowałem. Po trzech meczach jednak czekać już dalej nie będę. NIE GRAMY SWOJEJ PIŁKI!!! Ciułamy punkty grając bez pomysłu. I to nie boisko wywałowane czy nie, nie sędziowie, nie pogoda, ale drużyna gra słabiutko. Obrona drży jak tylko piłka zbliża się na naszą połowę. Popełniają więcej błędów niż przeciwnicy mają sytuacji. Ataku od 1 minuty nie posiadamy... Dopiero jak już jest w plecy wchodzi napastnik...

Plusy:

Dzisiaj Gamrot, Nawrot(ale ten w pomocy), Zdziński (ten w 2 połowie) Guja (pomimo niewykorzystanych sytuacji) Lubera, Buras.

Pozdrawiam
dzuhas pisze:Porazony piorunem miazdzy :) z drugiej strony powinno byc "trener pogryziony przez dziki i zgwalcony przez przejezdzajacego nieopodal na rowerze bialego misia"

Gumezi

Postautor: Gumezi » sob mar 31, 2012 8:24 pm

wyszliśmy 4-5-1 z Nawrotem w ataku,czyli trener chciał bronić remisu.po szybkiej bramce cały plan się zawalił i do końca pierwszej połowy nasi nie potrafili nic zrobić.czemu trener nie zagrał od początku ze Zdzińskim i Luberą w ataku i Nawrotem w pomocy???przez tą kiepską taktykę straciliśmy 45 minut meczu.
my Hutnika wierni fani,z Nowej Huty chuligani

Alex

Postautor: Alex » sob mar 31, 2012 8:28 pm

patryk pisze:Niestety kolejny kluczowy mecz przegrywamy. To fatum trwa już od meczu z Ruchem Chorzów...

Tak na gorąco, bo jestem okropnie zawiedziony.

Minusy:
1. Stępniowski w bramce - jak dla mnie już limit goli w tej rundzie puścił, nie wybronił za to w ostatnich trzech meczach NIC!
2. Skład wyjściowy - trener mówi że ma zdolną młodzież i z tym się zgodzę. Tylko dlaczego napadzior Lubera dopiero wchodzi po przerwie a nie gra od początku? Nawrot w ataku (bez pressingu pomocników) to nieporozumienie. I nie mam tu żalu do Nawrota, tylko do trenera. Zajedzie się chłopak całą pierwszą połowę bez sensu, a jego atuty widać gołym okiem po przesunięciu do pomocy. Krawczyk bezbarwny - forma na pierwszy skład?? Nie sądzę...
o Stępniowskim już napisałem wyżej... A po co zmieniać Antoniaka na Urbańca jak przegrywamy i nie oddajemy ANI JEDNEGO STRZAŁU???
3. Taktyka - trenerze, o ile start pracy z seniorami był super, o tyle teraz to mi tu "pomysłami" Przytuły zalatuje. Ta opcja z rozgrywającym Stępniowskim to żenada (tak tak, rozgrywającym, bo piłkę miał częściej niż środkowi pomocnicy). Pierwsza połowa to wyglądała tak, jakbyśmy w ogóle nie wiedzieli o co w tym sporcie chodzi (a ponoć mamy każdego przeciwnika rozpracowanego)
4. Runda wiosenna - miałem to napisać już po piaskach, ale się wyhamowałem. Po trzech meczach jednak czekać już dalej nie będę. NIE GRAMY SWOJEJ PIŁKI!!! Ciułamy punkty grając bez pomysłu. I to nie boisko wywałowane czy nie, nie sędziowie, nie pogoda, ale drużyna gra słabiutko. Obrona drży jak tylko piłka zbliża się na naszą połowę. Popełniają więcej błędów niż przeciwnicy mają sytuacji. Ataku od 1 minuty nie posiadamy... Dopiero jak już jest w plecy wchodzi napastnik...

Plusy:

Dzisiaj Gamrot, Nawrot(ale ten w pomocy), Zdziński (ten w 2 połowie) Guja (pomimo niewykorzystanych sytuacji) Lubera, Buras.

Pozdrawiam

No w końcu ktoś napisał tak jak jest. Bo myślałem że tylko ja to widzę. 100% poparcie, szczególnie do punktów 1,3 i 4.

dUfio

Postautor: dUfio » sob mar 31, 2012 8:34 pm

źle weszliśmy w runde. zajeżdża mi tu początkiem jesieni za Przytuły. cóż trzeba tym co jest naciułać jak najwięcej punktów, mam nadzieje, że z czasem się otrząśniemy/rozkręcimy. Pasza głupi nie jest, chce awansu i licze z podejmie jakieś kroki, które zmienią oblicze tej drużyny. zanim to nastąpi (a nastąpi) trzeba wyrywac punkty, jak w Piaskach, z Niwą. Dziś sie nie udało,, szkoda. Może nam sie troche przerzedzą trybuny ale komplety na Grębie i tak będą:)

z dzisiaj najbardzie mnie wkurwił ich strach w 1 połowie. W drugiej jakoś się dało zapierdalać, biegać, szarpać, walczyć. W 1 katastrofa.

cóż Balin wyszedł na pełnej kurwie na mecz i sądze, ze wygrali wlasnie przez to
Ostatnio zmieniony sob mar 31, 2012 8:46 pm przez dUfio, łącznie zmieniany 1 raz.

benitka

Postautor: benitka » sob mar 31, 2012 8:40 pm

Tok jak pisałem w pazdzierniku że będzie przeszkadzała murawa, sędziowie. Czyżby chodziło o wypromowanie (sprzedaż nie udana) Stępniowskiego kosztem punktów? :roll:
TRE75NHKS

Awatar użytkownika
Kosoviak

Postautor: Kosoviak » sob mar 31, 2012 8:42 pm

też chciałbym poznać powód dla którego po raz kolejny w bramce stoi Stępień...
Dawno nie widziałem w bramce Hutnika tak słabego bramkarza.
Mamy młodych wilków, nie rozumiem po co było tyle sparingów gdy w meczu od pierwszej minuty gra Nawrot w napadzie, który nie jest napastnikiem i nigdy nim nie będzie.... On świetny jest w pomocy i tam jest jego miejsce.
Czy tak ciężko wpuścić Luberę od 1 minuty??
Obrony jak widać nie mamy. To co robił Stępień z Bieniasem to paraolimpiada.
Kolejna stracona bramka na wiosnę po jego błędzie.
Mam swój rozum i swoje sympatie!!

Hutnik & DYNAMO % JASTRZĘBIE & MAGDEBURG

Awatar użytkownika
Michas

Postautor: Michas » sob mar 31, 2012 8:42 pm

Przyznaję racje przedmówcom. Zaraz ktoś powie że sami trenerzy tutaj przed komputerem siedzą ale przecież gołym okiem widać, że Nawrot traci połowę swoich walorów grając w ataku. Stępniowski do zmiany już dawno był. Nie wiem dlaczego trener ciągle na niego stawia. W trzech meczach nic nie wybronił. Narazie to słabo wygląda ale i tak zdobyliśmy więcej punktów niż Balin. Nie załamujmy się myślę, że się rozkręcimy. Najlepiej będzie już od następnego meczu.
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!

Fan Hutnika

Postautor: Fan Hutnika » sob mar 31, 2012 8:45 pm

Michas pisze:Przyznaję racje przedmówcom. Zaraz ktoś powie że sami trenerzy tutaj przed komputerem siedzą ale przecież gołym okiem widać, że Nawrot traci połowę swoich walorów grając w ataku. Stępniowski do zmiany już dawno był. Nie wiem dlaczego trener ciągle na niego stawia. W trzech meczach nic nie wybronił. Narazie to słabo wygląda ale i tak zdobyliśmy więcej punktów niż Balin. Nie załamujmy się myślę, że się rozkręcimy. Najlepiej będzie już od następnego meczu.

jasne szczegolnie ze przyjezdza garbarz na fali 3x zwyciestwo
dajcie spokoj Stepniowi ,trenerowi , przyjdzie koniec sezonu bedzie wtedy rozkina co nie tak bylo
Bedzie mega ciezko i wole sie nie nastawiac
czekaja nas borek wyjazd makow podh wyjazd
oby tylko balin tracil dalej :)
narazie cieszy tylko to ze nie wygrali 2-0
http://www.youtube.com/watch?v=tnkA38Lh ... re=related to jeszcze nie tak dawno bylo tak pieknie ,tyle hutniczych braci :(