Hutnik - Dalin - 29 wrzesnia, godz. 15:30
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Michas nie znam nikogo kto by wymagał awansu w tym sezonie,i ja też takich oczekiwań nie mam.zgadzam się z tym,że w tej lidze każdy może wygrać z każdym,poziom jest wyrównany.nie krytykuję dobrej pracy wykonywanej podczas treningów,stwierdzam tylko fakt, że trener Paszkiewicz został po raz kolejny wyrzucony na trybuny(dach),i to nie jest dobre dla drużyny.
my Hutnika wierni fani,z Nowej Huty chuligani
-
Ja tam uważam że wyrzucenie nie jest złe przynajmniej z dachu jest lepsza widoczność i można dostrzec coś czego wcześniej się nie widziało tak jak w tym powiedzeniu w zależności jak siedzisz tak widzisz pewne sytuacje nie tylko życiowe, ale też boiskowe.
Natomiast Ty Gumezi krytykujesz trenera bo grają złym stylem jak to kiedyś wyczytałem a ty byś wolał grać z kontry kopnij biegnij bez stylu bez wizji bez zadnej przyszlosci to wtedy w ogole po co grac? po co trenowac mlodziez? po co to wszytsko skoro w ten sposob mieli by byc szkoleni no bezsens to jest buraczana liga to my mamy dyktowac warunki gry to my mamy byc Hutnicza Barcelona w tej lidze. Styl w jakim gramy pokazuje kierunek w jakim Hutnik, a przede wszytskim myśl trenera Paszkiewicza idzie to jest pewien projekt który trzeba umieć zrozumieć i on mi się podoba i to bardzo. I podoba mi sie to ze opierdala sedziow pododba mi sie jego bunczucznosc w wywiadach bo to pokazuje pewnosc siebie i pewnosc tego co sie robi i gosc ma jaja i to mi sie bardzo podoba.
Natomiast Ty Gumezi krytykujesz trenera bo grają złym stylem jak to kiedyś wyczytałem a ty byś wolał grać z kontry kopnij biegnij bez stylu bez wizji bez zadnej przyszlosci to wtedy w ogole po co grac? po co trenowac mlodziez? po co to wszytsko skoro w ten sposob mieli by byc szkoleni no bezsens to jest buraczana liga to my mamy dyktowac warunki gry to my mamy byc Hutnicza Barcelona w tej lidze. Styl w jakim gramy pokazuje kierunek w jakim Hutnik, a przede wszytskim myśl trenera Paszkiewicza idzie to jest pewien projekt który trzeba umieć zrozumieć i on mi się podoba i to bardzo. I podoba mi sie to ze opierdala sedziow pododba mi sie jego bunczucznosc w wywiadach bo to pokazuje pewnosc siebie i pewnosc tego co sie robi i gosc ma jaja i to mi sie bardzo podoba.
- metal
- Site Admin
- Kontakt:
Panowie, ta polemika nie skończy się niczym konstruktywnym.
Zgódźmy się, że w zeszłym sezonie trener wykazał się nadzwyczajną skutecznością - uzyskując awans.
Z krytyką wyników trenera w obecnej rundzie wstrzymajmy się do jej zakończenia.
Każdy z nas ma prawo mieć swoje zdanie na temat zachowania trenera i jego wizji rozwoju drużyny, jednak zdajmy sobie sprawę że to trener decyduje i on ponosi konsekwencje (swojego zachowania i modelu szkolenia).
Ja się nie znam na taktyce, ale ufam, że trener wie co robi.
Zgódźmy się, że w zeszłym sezonie trener wykazał się nadzwyczajną skutecznością - uzyskując awans.
Z krytyką wyników trenera w obecnej rundzie wstrzymajmy się do jej zakończenia.
Każdy z nas ma prawo mieć swoje zdanie na temat zachowania trenera i jego wizji rozwoju drużyny, jednak zdajmy sobie sprawę że to trener decyduje i on ponosi konsekwencje (swojego zachowania i modelu szkolenia).
Ja się nie znam na taktyce, ale ufam, że trener wie co robi.