Przebój Wolbrom - Hutnik: ODWOŁANY PRZEZ ZIS

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

bn

Postautor: bn » śr cze 19, 2013 10:01 pm

Michas pisze:Czy na prawde wierzyliście że oni go wygrają?

Tak, wierzyłem w to całym sercem że wzniosą się na wyżyny umiejętności i pokonają wielkich Wiślan Jaśkowice. ; )

Gumezi

Postautor: Gumezi » śr cze 19, 2013 10:03 pm

tu nie chodzi o płacz że odpadliśmy.tu kurwa chodzi o profesjonalizm kopaczy.nikogo nie oskarżam,bo nie mam dowodów.ale jeśli dwa dni po meczu w PP potrafili rozgromić czołową ekipę III ligi na wyjeździe,to chyba coś jest nie tak.obawiam się że dłuższe wakacje wygrały z potencjalną promocją w meczach na szczeblu centralnym.chciałbym się mylić...
my Hutnika wierni fani,z Nowej Huty chuligani

tomabon

Postautor: tomabon » śr cze 19, 2013 10:21 pm

może trzeba było stawać na głowie żeby puchar grać w kwietniu i w maju
no ale nie, wtedy ważniejszy był Regions Cup i mecz towarzyski z Małopolską

kurant

Postautor: kurant » śr cze 19, 2013 10:45 pm

ile patrzycie na piłkę nożną? od wczoraj? Przecież wiadomo, że mecze różnie się układają. Lampart szybko strzelił bramkę z przebojem i grało się dużo wygodniej. W pucharze, też mieliśmy okazję prowadzić w pierwszej połowie, nie udało się. Potem jedna kontra, jeden strzał (no może dwa), murowanie bramki i po zawodach. Po kartkach, po pretensjach i emocjach piłkarzy (kto był to słyszał) widać było, że chcą wygrać ten mecz z Wiślanymi. Nie szukajmy sensacji. A to, że zawsze przegrywamy ważne mecze, to jak ktoś już wspominał - fatum. Będzie lepiej!

Sagram

Postautor: Sagram » śr cze 19, 2013 10:47 pm

Witam,

Dziś w Wolbromiu koncertowa gra Reprezentacji Nowej Huty. Skończyło się na 4-0 ( Lampart, Stanek dwie, Lubera) choć okazji 100% było jeszcze kilka (Guja, Świątek, Lampart, Hul, Antoniak, Stanek, Lubera, Gamrot).
Taką grę Hutnika chcielibyśmy oglądać jak najczęściej!

Pzdr
Hutnik 1950 KRAKÓW

Biega

Postautor: Biega » czw cze 20, 2013 12:23 am

Okazały wynik bardzo cieszy :) ale po mimo wszystko cholernie szkoda Pucharu Polski że nawet nie potrafiliśmy tej jednej brameczki gdzieś wcisnąć by wyrównać a wtedy kto wie... ludzie żyli nadziejami związanymi z PP co prawda wygórowanymi ale trzeba czymś żyć. 4:0 na wyjeździe z ciężkim przeciwnikiem polało trochę miodu na obolałe serce :)

Awatar użytkownika
Aldaris

Postautor: Aldaris » czw cze 20, 2013 2:35 pm

Najładniejsza chyba druga bramka, mi udało się złapać jedynie trzecie trafienie Stanka.
http://www.youtube.com/watch?v=-uLp8lUO ... e=youtu.be
"Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo