Hutnik Kraków w mediach - dyskusja

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

LOKO

Re: Hutnik Kraków w mediach - dyskusja

Postautor: LOKO » ndz lip 07, 2024 11:17 pm

Jak tym składem będziemy na 6 miejscu od końca w grudniu to będzie spory sukces

Awatar użytkownika
FenRiR

Postautor: FenRiR » pn lip 08, 2024 9:55 am

MISIEK72 pisze:Wróbel podobno odmówił wykonania badań przed podpisaniem kontraktu. Co do obecnej kadry to jak na razie transfery na kolana nie rzucają. Trzeba jednak obiektywnie wziąć pod uwagę, że już niektórzy zawodnicy z 3 ligi podobno jeszcze przed rozpoczęciem testów żądają 15-25 tys. miesięcznie....To jest grubo pojebane. Strach pomyśleć ile żądają wyróżniający się w 2 lidze, a oni pewnie i tak spoglądają na przynajmniej 1ligę.

Bez żartów,która drużyna w naszej lidze zaproponuje 15-25 k zawodnikowi z III ligi?Wieczysta,może Resovia,a reszta:KKS Kalisz i Olimpia Elbląg gdzie od kilku lat są problemy z wypłatami,rezerwy Zagłębia,Polonia Bytom czy Jastrzębie które też zawsze się opiera na dotacjach z miasta?A mimo wszystko transfery robią w większości lepsze od nas(na pierwszy rzut oka)

MISIEK72

Postautor: MISIEK72 » pn sie 19, 2024 2:04 pm

https://weszlo.com/2024/08/19/radoslaw-majewski-wywiad/

Jak to możliwe, że ktokolwiek w Wieczystej dopuścił cię do gry w takim stanie?

Nie mieliśmy wtedy badań, w miarę się czułem, a za wszelką cenę chciałem awansować. Głupota to była. Pół roku poszło w plecy. Może powinienem dwa miesiące wcześniej odejść, była oferta z drugoligowego Hutnika, z czasem pewnie pojawiłoby się coś z I ligi, choć… nigdy nie miałem dobrego zdania o tych rozgrywkach, jakieś takie nieprzyjemne są.

luke.krak

Postautor: luke.krak » sob wrz 28, 2024 5:02 pm

Czy coś wiadomo jak z tymi transmisjami meczu na klubowym kanale? Wiem że była kiedyś próba uruchomienia czegoś takiego ale dużo zawirowań przy tym jest , przynajmniej tak pisał na X Marcin z klubowych mediów i wiem że miał działać z tym dalej, może ktoś czyta forum z zarządu i odpowie czy jest wogóle jeszcze szansa czy już temat jest na tyle trudny że upadł. Lipa w tym sezonie że TVP przejęło transmisje skoro takie wymagania mają że kluby nie mogą transmitować swoich spotkań i jest tylko 6 meczy z kolejki. Oczywiście sprawiedliwie bo Wieczysta jest non stop :wink:

bn

Postautor: bn » pn wrz 30, 2024 5:20 pm

luke.krak pisze: czy jest wogóle jeszcze szansa czy już temat jest na tyle trudny że upadł. Lipa w tym sezonie że TVP przejęło transmisje skoro takie wymagania mają

Kalwarianka TV udowodniła że się da. ; )

dUfio

Postautor: dUfio » pn lis 04, 2024 6:39 pm

20:30 łączenie na żywo z napastnikiem (jeszcze) Hutnika Michałem Głogowskim
https://www.youtube.com/live/z6d2Ql25TU ... USmfvmZEgB

luke.krak

Postautor: luke.krak » sob lis 30, 2024 3:27 pm

Już po rozgrywkach więc myślę że pewnie za niedługo będzie nagrywana Hutnicza kawusia a więc gdyby ktoś czytał z mediów klubowych mam parę pytań:

1. Czy satysfakcjonuje Prezesa miejsce w tabeli po zakończeniu rundy jesiennej.
2. Czy w obecnej sytuacji w tabeli będzie chciał klub pozyskać zawodników z wyższych lig czy raczej wyróżniający się z 3 lig zawodnicy.
3. Czy będą a jak tak to jakie obchody Jubileuszu 75 lecia Hutnika, czy czekają kibiców jakieś atrakcje? Co zarząd planuje w związku z tym.
4. Czy są podejmowane nadal kroki aby sztuczne oświetlenie pojawiło się jak najszybciej na Suchych Stawach czy raczej to była tylko opcja w przypadku wywalczenia awansu.
5. I klasyk- co ze stadionem

Fajnie by było dostać prezencik w postaci Jupiterów spełniających wymogi aby kibice mogli wieczorową porą oglądać zmagania o awans już na wiosnę :wink:

HAMAS

Postautor: HAMAS » ndz gru 01, 2024 12:06 pm

I po co Cognor przejął Hutnika za symboliczną złotówkę (po co mu to jak się tym w ogóle nie interesuje.)

dUfio

Postautor: dUfio » ndz gru 01, 2024 1:43 pm

HAMAS pisze:I po co Cognor przejął Hutnika za symboliczną złotówkę (po co mu to jak się tym w ogóle nie interesuje.)

Co ty pierdolisz, 2 mln rocznie wsparcia to brak zainteresowania?

Wandyta

Postautor: Wandyta » pn gru 02, 2024 10:37 am

SIWY 1950

Postautor: SIWY 1950 » pn gru 02, 2024 12:59 pm

Czyli tak jak wszyscy przypuszczaliśmy, kasa za Głogowskiego miała być już dwa miesiące temu i dalej jej nie widać...
Szkoda bo jak na razie to nie ma zawodnika ani pieniędzy. A przypomni ktoś który to klub był tą drugą opcją Michała wtedy bo coś mi świta Termalica,ale nie jestem pewien.
FC PORĘBA

HAMAS

Postautor: HAMAS » pn gru 02, 2024 4:46 pm

Ja się nie pytam (nie pierdole) ile daje tylko PO CO MU TO.

luke.krak

Postautor: luke.krak » pn gru 02, 2024 6:13 pm

Najbardziej cieszy że jest szansa na światła... 9 grudnia spotkanie z wiceprezydentem, może po tym spotkaniu będziemy mile zaskoczeni

dUfio

Postautor: dUfio » wt gru 03, 2024 10:18 am

HAMAS pisze:Ja się nie pytam (nie pierdole) ile daje tylko PO CO MU TO.

no to chyba ciezko sobie wyobrazic lepsza forme "zainteresowania" niz wykladania na klub kasy ktorej nie wykladal nikt od bezpowrotnie minionych czasów Huty, a jesli chodzi o zainteresowanie merytoryczne jest rada nadzorcza, ktorej zarzad regularnie (pewnie co runde) zdaje raport i ustala co dalej.
I skad teoria ze za złotowke, skoro kapital zakladowy spolki to 200 tys
wszystko jest w krs
https://krs-pobierz.pl/hutnik-krakow-sp ... 0001025865
po co to tez juz bylo mowione
https://sport.tvp.pl/69335021/przemysla ... -do-lat-90
tak jak to ze Sztuczkowski to nie jest osoba typu Królewski zeby sie lansowac i komentowac wszystko w mediach, lazic po telewizjach jak Jakubas czy Świerczewski

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » wt gru 03, 2024 10:24 am

dUfio pisze:
HAMAS pisze:Ja się nie pytam (nie pierdole) ile daje tylko PO CO MU TO.

no to chyba ciezko sobie wyobrazic lepsza forme "zainteresowania" niz wykladania na klub kasy ktorej nie wykladal nikt od bezpowrotnie minionych czasów Huty, a jesli chodzi o zainteresowanie merytoryczne jest rada nadzorcza, ktorej zarzad regularnie (pewnie co runde) zdaje raport i ustala co dalej.
I skad teoria ze za złotowke, skoro kapital zakladowy spolki to 200 tys
wszystko jest w krs
https://krs-pobierz.pl/hutnik-krakow-sp ... 0001025865
po co to tez juz bylo mowione
https://sport.tvp.pl/69335021/przemysla ... -do-lat-90
tak jak to ze Sztuczkowski to nie jest osoba typu Królewski zeby sie lansowac i komentowac wszystko w mediach, lazic po telewizjach jak Jakubas czy Świerczewski

na wakacjach spotkałem gościa, który pracuje w FerroStal, czyli w spółce Sztuczkowskiego. Mówił, że prezes jest dumny że wspiera Hutnika, wszyscy o tym wiedzą, mają rozwieszone postery klubu w firmie itd. a że chłop nie ma parcia na szkło to co innego. Cognor wspiera w taki sposób o jakim przynajmniej ja nie śniłem. oczywiście, apetyt rośnie w miarę jedzenia i też chciałbym żeby to wyglądało jeszcze lepiej, mocniej, więcej. ale tak to widocznie nie działa.
Wawrów! <oklaski> Wawrów!