.snuff pisze:tomabon pisze:Karny dla Wisły
Słupek i nie ma gola
Chyba Hoyo obronił bo był rożny
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
.snuff pisze:tomabon pisze:Karny dla Wisły
Słupek i nie ma gola
bn pisze:Cóż, strata punktów z ligowym słabeuszem, bo Puławy jeśli nie spadną sportowo, to z braku licencji.
dUfio pisze:strata punktów jak najbardziej, bo gralismy z druzyna nizej notowana od nas w tabeli, ale czy to ligowy slabeusz, skoro aktualnie nawet nie są w strefie barazowej o utrzymanie, tylko wyzej? a trzeba brac pod uwagę ze mają odjete dwa punkty, gdyby nie to mieliby punkt mniej niz Podbeskidzie i trzymniej niz Resovia (choc ci maja jeden mecz mniej)
perypetie licencyjne to jak widac w Polskiej pilce dzialaja potem na plus danej druzyny (...)
dUfio pisze:rownolegle z nami byl mecz walczace o awans Polonii W. z Kotwicą tez zakonczonym remisem tyle ze 2:2 (a Polonia prowadzila juz 2:0),
luke.krak pisze:Mam tylko nadzieję że utrzymają się już w lidze do końca rundy i będą urywać także punkty rywalom, najgorzej jak inni będą mieć walkowery. Za tydzień szlagier, Wieczysta u siebie póki co do przerwy się męczy 0:0
Winnetou pisze:mr.Vitaminka - zawiodłeś mnie bardzo. Miał być hotel, panienki i 3 punkty, ogólnie gitara. Nie było niczego. Jesteś zdolny, naprawdę już dużo umiesz, ale do mistrza Fryzjera jeszcze Tobie trochę brakujeAle awansik załatwisz prawda?
mr.Vitaminka pisze:Winnetou pisze:mr.Vitaminka - zawiodłeś mnie bardzo. Miał być hotel, panienki i 3 punkty, ogólnie gitara. Nie było niczego. Jesteś zdolny, naprawdę już dużo umiesz, ale do mistrza Fryzjera jeszcze Tobie trochę brakujeAle awansik załatwisz prawda?
Moja wina że sędzia to neptyk, bo miał być karny ale dla nas? Panienki czekały pod autokarem, Swietłana zapłakana bo nici z imprezy. A hotel był przecież, dobra lokalizacja, blisko do żabki. Jeszcze żappsy wysłałem. No ja już nie wiem co więcej mogłem zrobić. Może wyjść w pierwszym składzie, kiwnąć kilku i strzelić gola. Może. Przepraszam że Was zawiodłem.
Ps. Póki co załatwione utrzymanie.
pawcio pisze:Dla mnie dobry i punkt bo przeczuwałem że będzie gorzej. A ktoś wie, czemu nie było w kadrze Urbańczyka? Za kartki nie pauzował.
mr.Vitaminka pisze:pawcio pisze:Dla mnie dobry i punkt bo przeczuwałem że będzie gorzej. A ktoś wie, czemu nie było w kadrze Urbańczyka? Za kartki nie pauzował.
ktoś pisał na fb, że kontuzjowany.