Stadion Hutnika - zarządcy, remonty, perspektywy.

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » pt cze 08, 2012 11:04 am

Piotrek pisze:to ja byłem wczoraj pod stadionem, nie zrobiłem sobie fotek bo nie myślałem że trzeba.....

Oj głupi Ty, głupi :wink: :D

Troublemaker

Postautor: Troublemaker » pt cze 08, 2012 11:59 am

JOK_NH pisze:
Piotrek pisze:to ja byłem wczoraj pod stadionem, nie zrobiłem sobie fotek bo nie myślałem że trzeba.....

I znów pójdą wirtualne maczety w ruch. :wink:
Quam dulce et decorum est pro patria mori

bn

Postautor: bn » pt cze 08, 2012 1:36 pm

fotki ok. Suche Stawy zawsze będą obchodzić.

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » pt cze 08, 2012 1:42 pm

Troublemaker pisze:
JOK_NH pisze:

Z Piotrkiem?
Bardziej realne piwko :wink:

Troublemaker

Postautor: Troublemaker » pt cze 08, 2012 1:44 pm

JOK_NH pisze:
Troublemaker pisze:
JOK_NH pisze:

Z Piotrkiem?
Bardziej realne piwko :wink:

Widzę, że nie wiesz co wozi w samochodzie. :)

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » pt cze 08, 2012 1:46 pm

Jechałem nawet na wyjazd tym autem :wink:

huteusz
Kontakt:

Postautor: huteusz » pt cze 08, 2012 3:41 pm

Plotki:

he dnia czerwiec 08 2012 15:39:14
Jeszcze jedna rzecz która może mieć wpływ na próby zniszczenia Hutnika. Otóz zwiazana ona jest z miejscowym planem zagospodarowania przestrzennego miasta Krakowa, który przewiduje rozbudowę miasta w kierunku wschodnim. Ktoś powie gdzie tam przecież jest strefa ochronna kombinatu. He jeszcze jest ale jak wygasną dwa ostatnie piece to huty już nie bedzie. Chrapkę na te tereny czyli ogródki działkowe oraz suche stawy może mieć developer chcący coś wybudować. Przez przypadek gdzieś usłyszałem więc nie wiem ile w tym prawdy. To nie moje są słowa to legenda ludowa

dzuhas
Kontakt:

Postautor: dzuhas » sob cze 09, 2012 4:05 pm

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/18375355

co ona mowi od 0.35 ? No czego ?
pzdr Osiek

Awatar użytkownika
radeknh

Postautor: radeknh » sob cze 09, 2012 4:51 pm

linii rzutow karnych(penalty spot), ale po co to trenowac

Huciu

Postautor: Huciu » wt cze 12, 2012 11:37 pm

Obrazek

viki

Postautor: viki » czw cze 14, 2012 1:13 pm

Z GW:

Po wakacjach w Krakowie ruszy pierwsza w Polsce akademia piłkarska Juventus Soccer Schools. Młodzi piłkarze będą trenować zgodnie z programem i filozofią jednego z najpopularniejszych europejskich klubów. Kraków ma być pierwszym miastem, w którym Juventus będzie szkolił młodzież.
Współpracę z Włochami nawiązano dwa lata temu przy organizacji Ligi Małych Mistrzów, której patronował serwis naszeligi.pl z Krakowa.

- Szukaliśmy mądrej nagrody dla zwycięzców turnieju. Skontaktowaliśmy się z kilkunastoma europejskimi klubami, które zapytaliśmy o możliwość zorganizowania tygodniowego zgrupowania dla dzieci. Propozycja Juventusu była najciekawsza, więc zwycięzcy pojechali do Turynu. Później narodził się pomysł założenia akademii piłkarskiej w Polsce - wspomina Piotr Pyziak z naszeligi.pl, obecnie prezes Juventus Soccer Schools Polska.

800 młodych piłkarzy

Pierwsza szkółka JSS zostanie zorganizowana w ramach Akademii Piłkarskiej 21 prowadzonej w Krakowie przez Tomasza Frankowskiego, Mirosława Szymkowiaka i Marka Koniecznego. Będą się do niej mogły zapisać dzieci w wieku 6-12 lat, bez względu na doświadczenia piłkarskie.

W akademii znajdzie się miejsce nawet dla 800 młodych piłkarzy. W tajniki futbolu będą ich wprowadzać polscy trenerzy przeszkoleni w Turynie, a pięć razy do roku akademię będą wizytować szkoleniowcy Juventusu.

- Programy treningowe, z którymi będziemy pracować, są nieco inne niż polskie. To, co różni je na pierwszy rzut oka, to praca w dużo mniejszych grupach i ogromne skupienie na szczegółach. Przede wszystkim jest to jednak inna filozofia piłki nożnej. Instrukcje włoskich szkoleniowców to zupełnie nowa szkoła dla naszych trenerów, a przede wszystkim dla dzieci. Na tej wiedzy mogą dużo zyskać. Kto wie, może wśród naszych podopiecznych Juventus wypatrzy talenty i będzie chciał je rozwijać u siebie? - mówi Marek Konieczny, dyrektor sportowy JSS Kraków.

Letnie obozy

Taka możliwość nadarzy się w lipcu, bo choć zajęcia w szkółce rozpoczną się od nowego sezonu, JSS organizuje tygodniowe letnie obozy dla młodych zawodników w Myślenicach. - Uczestnicy będą trenować pod okiem szkoleniowców z Turynu oraz polskich asystentów na obiektach klubu Dalin Myślenice - informuje Agnieszka Zięba z JSS Polska.

Spółka planuje zbudować sieć akademii w całym kraju. Chęć współpracy zadeklarowało ponad 30 podmiotów, w tym 7 z Małopolski. - W naszym regionie chcemy pójść dalej. Wspólnie z Juventusem i władzami województwa chcemy stworzyć modelowy plan współpracy z uczniowskimi klubami sportowymi, by dzieci miały łatwiejszy dostęp do sportu - zapowiada Pyziak.

O ile sie nie mylę, teraz trenują w Skotnikach. Mam nadzieję, że nie patrzą w kierunku naszych obiektów :? 800 dzieci to dużo, gdzie je pomieszczą?
ezswaz aN Hutnik

HZA_Hutnik

Postautor: HZA_Hutnik » czw cze 14, 2012 2:50 pm

Ciekawostka, byłem na meczu we Lwowie i pytaliśmy o przyszłość stadionu, czy Karpaty będą na nim grać. On odpowiedział, że Karpaty mają własny stadion i nie chcą grać na nowym, bo jest dla nich za drogi w utrzymaniu.

Skąd my to znamy:)

SIWY 1950

Postautor: SIWY 1950 » śr cze 20, 2012 2:18 pm

FC PORĘBA

Awatar użytkownika
stefan batory

Postautor: stefan batory » śr cze 20, 2012 7:07 pm

"Jan Popiołek, szef Komisji ds. Licencji Klubowych I ligi." orientuje się ktoś czy to czasem nie jeden z grabarzy naszego klubu sprzed lat ? Tamten miał chyba Janusz ale dziennikarze nie takie błędy robią.
HUTNICZY KLUB SPORTOWY

Troublemaker

Postautor: Troublemaker » śr cze 20, 2012 7:13 pm

stefan batory pisze:"Jan Popiołek, szef Komisji ds. Licencji Klubowych I ligi." orientuje się ktoś czy to czasem nie jeden z grabarzy naszego klubu sprzed lat ? Tamten miał chyba Janusz ale dziennikarze nie takie błędy robią.

Być może w jakiś sposób są ze sobą spokrewnieni, ale z pewnością to nie jest ta sama osoba.