Stadion Hutnika - zarządcy, remonty, perspektywy.
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
była kiedyś mowa że przeszkadza pewnym osobą nazwa przystanku "KS Hutnik" nie ma już takiej nazwy!!!
Nie wiem czy ktoś to wcześniej zauważył i od jak dawna tak jest.
Ale chciałem sprawdzić jak dojechać na 17.30 pod Hutnika (korzystając ze strony jak dojadę) wpisuje KS Hutnik i lipa... Jest nowa nazwa przystanku SUCHE STAWY.
Ale chciałem sprawdzić jak dojechać na 17.30 pod Hutnika (korzystając ze strony jak dojadę) wpisuje KS Hutnik i lipa... Jest nowa nazwa przystanku SUCHE STAWY.
Mam swój rozum i swoje sympatie!!
Hutnik & DYNAMO % JASTRZĘBIE & MAGDEBURG
Kosoviak pisze:była kiedyś mowa że przeszkadza pewnym osobą nazwa przystanku "KS Hutnik" nie ma już takiej nazwy!!!
Od 1.09 wiele przystanków w krakowie zmienia swoje nazwy miedzy innymi przystanek "KS Hutnik" -nowa nazwa to " Suche Stawy"
BYŁ, BĘDZIE, JEST !!! Hutnik HKS !!!
huteusz pisze:na rozklady.mpk.krakow.pl przy 15'ce pisze KS Hutnik.
Nie sugerowalbym sie nieoficjalnymi stronami.
jak dojadę działa w wielu miastach. Jest to strona która jako pierwsza podaje wszystkie zmiany rozkładów etc.
Czyli wychodzi na to że od 1.09 jako pierwszy klub w tym mieście tracimy swoją nazwę. Tym bardziej dziwna decyzja że od jakiegoś czasu jest to stadion miejski Hutnik Kraków a nie Suche Stawy
Mam swój rozum i swoje sympatie!!
Kosoviak pisze:huteusz pisze:na rozklady.mpk.krakow.pl przy 15'ce pisze KS Hutnik.
Nie sugerowalbym sie nieoficjalnymi stronami.
jak dojadę działa w wielu miastach. Jest to strona która jako pierwsza podaje wszystkie zmiany rozkładów etc.
Czyli wychodzi na to że od 1.09 jako pierwszy klub w tym mieście tracimy swoją nazwę. Tym bardziej dziwna decyzja że od jakiegoś czasu jest to stadion miejski Hutnik Kraków a nie Suche Stawy
Jak widac niektórych w "mieście" drażni nazwa "Hutnik"
BYŁ, BĘDZIE, JEST !!! Hutnik HKS !!!
przystanek SUCHE STAWY to jeszcze nic, ale otoczka stadionu z symbolami angielskimi i totalny brak naszych Hutniczych woła o pomstę do nieba! Nie da się ukryć że Hutnik przez to traci na swoim wizerunku bo teraz nic na mieście nie mówi o tym klubie a tak przynajmniej przejeżdżający przez naszą dzielnice widzieli że tu rozgrywa mecze Hutnik powiedzmy sobie szczerze że każdego turystę który jest w danym mieście a interesuje się sportem zawsze chce odwiedzić stadion lokalnych klubów, tak bynajmniej jest w moim przypadku.