Stadion Hutnika - zarządcy, remonty, perspektywy.
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Wczesniej zmienili nam nazwe przystanku a teraz usuwaja całą linie tramwajowa 15 i 17 czyli wszystkie tramwaje które jeżdza pod nasz stadion:)
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/kr ... omosc.html
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/kr ... omosc.html
BUTCHERS '98 - 20 LAT WALKI
za 15 ma jeździć 10-tka chyba tam
Swoją drogą, http://www.mpk.krakow.pl/pl/cennik-rekl ... t,598.html
Ciekawe czy byłby sens zrzucać się na "Hutniczy" tramwaj, na pewno fajna sprawa ale bardzo droga :/

Swoją drogą, http://www.mpk.krakow.pl/pl/cennik-rekl ... t,598.html
Ciekawe czy byłby sens zrzucać się na "Hutniczy" tramwaj, na pewno fajna sprawa ale bardzo droga :/
-
"wykazał się" kompletnym brakiem znajomości sytuacji bo ja to zrozumiałem tak jakby to było nasz , a jak dobrze wiemy - nie jest. dobrze że Boniek go poprawił dopowiadając "jest w ciężkiej sytuacji" co jest bliższe prawdy niż to że upadamy bo jak upadamy widać było wczoraj
) 

Power =
n U 1. (authority, control)władza; in ~ u władzy: the party in ~ partia rządząca; balance of ~ równowaga sił. 2. (vigour, strength)moc, potęga, siła. 3. (ability, capacity) zdolność;
czyli mówiąc po prostu "NH Power" = Hutnik
n U 1. (authority, control)władza; in ~ u władzy: the party in ~ partia rządząca; balance of ~ równowaga sił. 2. (vigour, strength)moc, potęga, siła. 3. (ability, capacity) zdolność;
czyli mówiąc po prostu "NH Power" = Hutnik
-
NH Power pisze:"wykazał się" kompletnym brakiem znajomości sytuacji bo ja to zrozumiałem tak jakby to było nasz , a jak dobrze wiemy - nie jest. dobrze że Boniek go poprawił dopowiadając "jest w ciężkiej sytuacji" co jest bliższe prawdy niż to że upadamy bo jak upadamy widać było wczoraj)
Uważam że tego typu sprawy powinny być bezwzględnie piętnowane przez Zarząd. Uważam że za każdym takim przypadku klub powinien wydawać oświadczenie dementująco - wyjaśniające, bo przeciętny kibic "otrzymujący" taką informację a nie zorientowany w sytuacji przyjmuje ją jako stan faktyczny.
Kurde jaja sobie robią czy co??
Niech się Mielcarski zastanawia jak pomóc Hutnikowi odzyskać tereny, a nie dlaczego Wisła nie może ich przejąć. Jeżeli Wisła nie chce budować obiektów to jej problem. To Hutnik chce szkolić młodzież i zawsze w Hutniku wiedzieli jak to dobrze robić. To w końcu Hutnik wychował obecnego kapitana reprezentacji.
Zarząd powinien wystosować oficjalne pismo do canal+ w tej sprawie, że nie życzmy sobie Wisły na naszych NOWOHUCKICH obiektach. Tu jest Hutnik NOWA HUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Od dawna lubię oglądać mecze w canalu+. Lubię Twarowskiego i Smokowskiego ale tych ich ekspertów to mam już powoli dosyć. Jak słyszę Kazka Węgrzyna to mi się meczu nie chce oglądać, co to za eksperci typu Przytuła (co 4 ligowego klubu nie umiał dobrze poprowadzić), Mielcarski, Murawski - jeszcze tego Wieszczyckiego to jestem w stanie przeżyć. Wzięli by np. Dudka czy innego zawodnika co powąchał jakiejś poważnej piłki, a nie takich kurcze mułów.
Niech się Mielcarski zastanawia jak pomóc Hutnikowi odzyskać tereny, a nie dlaczego Wisła nie może ich przejąć. Jeżeli Wisła nie chce budować obiektów to jej problem. To Hutnik chce szkolić młodzież i zawsze w Hutniku wiedzieli jak to dobrze robić. To w końcu Hutnik wychował obecnego kapitana reprezentacji.
Zarząd powinien wystosować oficjalne pismo do canal+ w tej sprawie, że nie życzmy sobie Wisły na naszych NOWOHUCKICH obiektach. Tu jest Hutnik NOWA HUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Od dawna lubię oglądać mecze w canalu+. Lubię Twarowskiego i Smokowskiego ale tych ich ekspertów to mam już powoli dosyć. Jak słyszę Kazka Węgrzyna to mi się meczu nie chce oglądać, co to za eksperci typu Przytuła (co 4 ligowego klubu nie umiał dobrze poprowadzić), Mielcarski, Murawski - jeszcze tego Wieszczyckiego to jestem w stanie przeżyć. Wzięli by np. Dudka czy innego zawodnika co powąchał jakiejś poważnej piłki, a nie takich kurcze mułów.
Ostatnio zmieniony pn paź 29, 2012 1:15 pm przez Michas, łącznie zmieniany 1 raz.
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!
-