Przeciszovia - Hutnik Kraków, 01.10.2011, g. 15:30 w Zatorze
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
lucero napisał:
W jakiej dupie jestesmy po budowaniu przez 1,5 roku druzyny przez komentatora Canal Plus widzimy dobitnie
Zreszta nie trzeba bylo Przeciszowi- kazdy od poczatku tej ligi nam pokazuje miejsce w szeregu
Pasza przejmuje zgliszcza
Przed nami dwa tygodnie- czas intensywnej pracy, budowania taktyki, moze jakiegos odbudowania fizycznego i mentalnego
I od meczu z Balinem jedziemy na pelnej kurwie bo jeszcze nie wszystko stracone, szkoda tylko ze decyzje podjete zostaly tak pozno, bo co ta druzyny wyrabiala pod egida Przytulu to zakrwawalo juz dawno na dramat.
Tylko Hutnik
byles na meczu ? jesli nie to pomyliles tematy
Kapitan jest ok i to jest naprawde dobry zawodnik. reszta do piaskownicy, albo do energy
W jakiej dupie jestesmy po budowaniu przez 1,5 roku druzyny przez komentatora Canal Plus widzimy dobitnie
Zreszta nie trzeba bylo Przeciszowi- kazdy od poczatku tej ligi nam pokazuje miejsce w szeregu
Pasza przejmuje zgliszcza
Przed nami dwa tygodnie- czas intensywnej pracy, budowania taktyki, moze jakiegos odbudowania fizycznego i mentalnego
I od meczu z Balinem jedziemy na pelnej kurwie bo jeszcze nie wszystko stracone, szkoda tylko ze decyzje podjete zostaly tak pozno, bo co ta druzyny wyrabiala pod egida Przytulu to zakrwawalo juz dawno na dramat.
Tylko Hutnik
byles na meczu ? jesli nie to pomyliles tematy
Kapitan jest ok i to jest naprawde dobry zawodnik. reszta do piaskownicy, albo do energy
pzdr Osiek
- centrum nh
mam to szczescie ze jak mi sie nie chce to nie musze wszystkim jezdzacym na wyjazdy odradzam dinochesburgera
ochlonac ? ochlon
Ja Ci powiem tylko tyle: Nie obrażaj tych chłopaków bo mają dość psychicznie ostatnich sytuacji. Ta drużyna musi ochłonąć, dojść do siebie psychicznie i fizycznie i walka dalej!! Energy to widzę że ty masz w mózgu i to bez łykania dropsów!!
ochlonac ? ochlon
Ostatnio zmieniony ndz paź 02, 2011 9:26 pm przez dzuhas, łącznie zmieniany 1 raz.
pzdr Osiek
- centrum nh
- centrum nh
- Dario GT'02