Idzie nowa jakość...

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
SIWY 1950 pisze:http://www.90minut.pl/news/330/news3302366-Hutnik-skrocil-wypozyczenie-Patryka-Nowakowskiego-do-Wislan-Jaskowice.html
Idzie nowa jakość...
wojo77 pisze:SIWY 1950 pisze:http://www.90minut.pl/news/330/news3302366-Hutnik-skrocil-wypozyczenie-Patryka-Nowakowskiego-do-Wislan-Jaskowice.html
Idzie nowa jakość...
Mam nadzieję, że to forma póki co pewnego zabezpieczenia i jak będzie wzmocnienie to pójdzie na wypożyczenie ew.będzie strażnikiem na rezerwie w przypadku kontuzji i kartek
pawcio pisze:wojo77 pisze:SIWY 1950 pisze:http://www.90minut.pl/news/330/news3302366-Hutnik-skrocil-wypozyczenie-Patryka-Nowakowskiego-do-Wislan-Jaskowice.html
Idzie nowa jakość...
Mam nadzieję, że to forma póki co pewnego zabezpieczenia i jak będzie wzmocnienie to pójdzie na wypożyczenie ew.będzie strażnikiem na rezerwie w przypadku kontuzji i kartek
Pewnie tak, wczoraj był wtorek a Janiczak mówił coś o środzie jako kluczowym dniu, więc mam nadzieję, że nie ma tego newsa czekamy
Wandyta pisze:pawcio pisze:wojo77 pisze:Mam nadzieję, że to forma póki co pewnego zabezpieczenia i jak będzie wzmocnienie to pójdzie na wypożyczenie ew.będzie strażnikiem na rezerwie w przypadku kontuzji i kartek
Pewnie tak, wczoraj był wtorek a Janiczak mówił coś o środzie jako kluczowym dniu, więc mam nadzieję, że nie ma tego newsa czekamy
Kurcze, ja chyba przespałem jeden dzień. Cały czas mi się wydawało że wczoraj była środa i do późnych godzin wieczornych czekałem na info o zawodniku z eklapy o którym wspominał Janiczak. Nadzieja umiera ostatnia. Zobaczymy co pokaże dzisiejszy dzień
wojo77 pisze:luke.krak pisze:Miejmy nadzieję że wersja Pana dyrektora jest bliższa prawdy i za tydzień będzie dwóch kocurów i będzie cacy
Ja jestem skłonny wierzyć bardziej Janiczakowi niż trenerowi który nie bierze udziału w negocjacjach kontraktu. Może Bobla miał na myśli kogoś z Wieczystej (ktoś pisał o Gamrocie) gdzie kontrakty są na poziomie pierwszej ligi a nawet ekstraklasy i trudno sobie wyobrazić żeby u nas stworzyć taki komin płacowy, jak poczuli by się obecni piłkarzeZ drugiej strony jakby to przełożyć na zwykłą pracę - masz luz w robocie (czyli V liga ) i zarabiasz kokosy - dostajesz propozycje nowej pracy gdzie trzeba bardziej zapierdalać, weekendowe dalekie delegacje i będziesz zarabiał mniej
KSH74NH pisze:Czuli ze co nie ma nikogo więcej?
Człowiek się ludzi śledząc profil na x Maćka i się naludzil
pawcio pisze:Aaaa tam, mówił że do środy czekają na odpowiedź. Może grajek z „ekstraklasy innego kraju” się zgodził, ale dzień-dwa zajmie zanim tu przyjedzie z premier league podpisać kontrakt.
A tak serio, to chyba zostaje czekać na te opcje b. Oby nie skończyło się na opcjach G. Bo ja nie wychwyciłem żeby transfery były albo w środę albo nigdy.
Winnetou pisze:mr.Vitaminka - Ty zawsze miałeś informacje z pierwszej ręki. Nie każ nam dłużej czekać. Powiedz co w trawie piszczy
FenRiR pisze:Jak widać dla "dyrektora sportowego"dane słowo to rzecz "święta".Niech się kibice wkurwiają,po co cokolwiek wyjaśnić.