Byli piłkarze z Suchych Stawów
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Ostatnio miałem pisać na forum apropo transferu Wsylu czy Hutnikowi nie należy się jakiś procent za wyszkolenie, teraz o już chyba po transferze, wygląda to drastycznie , ale to nei koniec kariery , ze znanych piłkarzy podobne złamanie odniósł bodajże Henka Larson . Szkoda chłopaka , pomijając to ,że zabraknie go w kadrze w najważniejszych meczach.
Hutnik Centrum B
lucero pisze:Proponuje aby na mecz z górnikiem zrobić trans wspierający Marcina. Oczywiście deklaruje pomoc finansową z góry.
A ja proponuje zebrać młyn i krzyknąć pare razy. Łatwo mi pisać z pozycji postronnego widza, ale chyba niektórzy tym żyją, więc ocb.
"Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo
Sunday Ibrahim i Dmitrij Asnin zostali dzisiaj piłkarzami drugoligowej Stali Rzeszów. Obaj będą mogli zagrać już w środowym pojedynku z Concordią Piotrków Trybunalski.
28-letni Sunday Ibrahim to środkowy pomocnik pochodzący z Nigerii. W latach 1997-2003 był piłkarzem Wisły Kraków. Później grał m.in. w KSZO Ostrowiec Świętokrzyski, Zagłębiu Lubin, Hutniku Kraków. Ostatnio występował w GKP Gorzów Wielkopolski (9 spotkań w I lidze). W Ekstraklasie rozegrał 66 meczów, strzelił 5 bramek.
Białorusin Dmitrij Asnin urodził się 6 lipca 1984 roku. Jest bramkarzem, mierzy 193 centymetrów wzrostu i waży 85 kilogramów. W poprzednim sezonie występował w Pogoni Siedlce.
źródło: własne / stalrzeszow.pl
http://www.90minut.pl/news/101/news1016 ... eszow.html

28-letni Sunday Ibrahim to środkowy pomocnik pochodzący z Nigerii. W latach 1997-2003 był piłkarzem Wisły Kraków. Później grał m.in. w KSZO Ostrowiec Świętokrzyski, Zagłębiu Lubin, Hutniku Kraków. Ostatnio występował w GKP Gorzów Wielkopolski (9 spotkań w I lidze). W Ekstraklasie rozegrał 66 meczów, strzelił 5 bramek.
Białorusin Dmitrij Asnin urodził się 6 lipca 1984 roku. Jest bramkarzem, mierzy 193 centymetrów wzrostu i waży 85 kilogramów. W poprzednim sezonie występował w Pogoni Siedlce.
źródło: własne / stalrzeszow.pl
http://www.90minut.pl/news/101/news1016 ... eszow.html

"Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo
Ze strony internetowej Anderlechtu wynika, ze Marcin Wasilewski przedwczoraj w nocy przeszedl pierwszy zabieg polegajacy na otworzeniu rany. Ze wzgledu na skomplikowane zlamanie i obawe przed infekcja przez najblizsze dni bedzie otrzymywal antybiotyki. Lekarze maja nadzieje, ze w wtym lub na poczatku przyszlego tygodnia uda sie przeprowadzic operacje.
Welcome to Suche Stawy - The Home of Hutnik Kraków!
lucero pisze:Proponuje aby na mecz z górnikiem zrobić trans wspierający Marcina. Oczywiście deklaruje pomoc finansową z góry.
myśle że nie było nas stać na opłacenie kosztów jego leczenia.
na szczęscie gra w dobrym klubie, ma wazny kontrakt więc oprócz świetnej opieki medycznej będzie miał również wypłacaną pensję.