Hutnik Nowa Huta - Orzeł Balin LIVE
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Szkoda ze nie napisali ze widzow 150.... a te okolo 850 biletow to poszlo i ludzie poszli do odmu
Mecz zajebisty, chociaz troche szczescia mielismy. Balin nastawiony mega ofensywnie, u nas widac za to to co ma sie zmienic- wreszcie pomysl na gre, wykonywanie zalozen taktycznych, schematy gry. Z kazdym meczem bedzie lepiej
Kibicowsko- REWELACJA, chociaz przy tej ilosci ludzi nie wiem, moze moglo byc jeszcze lepiej?
Organizacyjnie- no k*** liga mistrzow z ta relacja
Konferencja prasowa lukier
zastanawialem sie czy dojdzie do bojki
Pierscionek to chyba kolejny zakochany w Przytule
Mecz zajebisty, chociaz troche szczescia mielismy. Balin nastawiony mega ofensywnie, u nas widac za to to co ma sie zmienic- wreszcie pomysl na gre, wykonywanie zalozen taktycznych, schematy gry. Z kazdym meczem bedzie lepiej
Kibicowsko- REWELACJA, chociaz przy tej ilosci ludzi nie wiem, moze moglo byc jeszcze lepiej?
Organizacyjnie- no k*** liga mistrzow z ta relacja
Konferencja prasowa lukier

-
Miazga
Dziękujemy:
-nowemu pokoleniu nowohuckich ultrasów za pierwszy, niebagatelny wkłąd w oprawę tego meczu
-wszystkim kibicom za solidne wsparcie min finansowe i organizacyjne przed tym spotkaniem, min chłopakom z W'01 i całej ekipie sportowej
-"działaczom Hutnika" tfu.. kolegom z NH2010 za konkretna pomoc i ulatwienia zwiazane z przygotowaniem widowiska
-piłkarzom za wymarzony przebieg meczu
czekamy na filmiki i zdjęcia
Dziękujemy:
-nowemu pokoleniu nowohuckich ultrasów za pierwszy, niebagatelny wkłąd w oprawę tego meczu
-wszystkim kibicom za solidne wsparcie min finansowe i organizacyjne przed tym spotkaniem, min chłopakom z W'01 i całej ekipie sportowej
-"działaczom Hutnika" tfu.. kolegom z NH2010 za konkretna pomoc i ulatwienia zwiazane z przygotowaniem widowiska
-piłkarzom za wymarzony przebieg meczu
czekamy na filmiki i zdjęcia

Ostatnio zmieniony pn paź 17, 2011 12:14 am przez GlobeTrotters'02, łącznie zmieniany 1 raz.
biletów 824, mecz będzie dostępny w pełnym wymiarze czasowym na dniach.
Jednym słowem miazga!
Jednym słowem miazga!
Kolorowe wierne jest... Kolorowe HKS!!!
www.irmarserwis.pl
www.irmarserwis.pl
-
HKS
Ostatnio zmieniony pn paź 17, 2011 12:06 pm przez Desanto NH, łącznie zmieniany 1 raz.
Nowy Hutnik 2010.
Już dawno nie cieszyłem się tak po meczu jak wczoraj!Chłopaki grali wreście z pomysłem!Pomoc w wykonaniu Guji, Nawrota i Drobnego - zajebista. Gamrot, Lipowiecki i Buras do tych gości to cienkie bolki!Ogólnie wszyscy zasługują na słowa uznania!Oby tak dalej!DOPING MIAZGA!Nawet Konferencja Prasowa pełna emocji!Brawo Pasza! Do zobaczenia w Niwej Nowa Wieś!
Było pięknie!!! Całokształt na duży plus! Doping, oprawa, zaangażowanie piłkarzy, po prostu miód! Oby to nie był jednorazowy zryw tylko początek drogi do awansu!!!
BRAWO!!!
BRAWO!!!
dzuhas pisze:Porazony piorunem miazdzyz drugiej strony powinno byc "trener pogryziony przez dziki i zgwalcony przez przejezdzajacego nieopodal na rowerze bialego misia"