Hutnik - Orzeł Balin

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

ksh72

Postautor: ksh72 » ndz kwie 01, 2012 10:57 am

_Wandyta pisze:
luke.krak pisze:Pamietajmy ze mamy trenera od bramkarzy, wiec może to on każe stawiać Paszy na Stepniowskiego...

:lol: popieram tą tezę w kazdym fragmencie

trener bramkarzy ze Stepniowskim na kredyt buduja blizniaka, na poczet przyszlej kasy z transferu.
info potwierdzone

a Gamrot gra bo tak chce bojówka Cracovii
a Jagła jakby nie grał to by brat się obraził i by nie wyszedl
a wogóle to sklad ustala Przytuła
szukajcie teori spiskowych, atmosfera w druzynie sie od tego poprawi
Ostatnio zmieniony ndz kwie 01, 2012 11:09 am przez ksh72, łącznie zmieniany 4 razy.

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » ndz kwie 01, 2012 10:58 am

To jest forum, każdy tu może wypowiedzieć swoje zdanie na temat meczu. Nie ma co się przesadnie podniecać i denerwować.
Widać znów mamy falstart, ale tak czy siak mamy jeszcze lidera i wierzę, że piłkarze po meczu wierzyli w to, co z nami śpiewali.

Awatar użytkownika
blazernh
Kontakt:

Postautor: blazernh » ndz kwie 01, 2012 10:59 am

Zdjęcia , zdjęcia !
Hutnik NOWA HUTA

dUfio

Postautor: dUfio » ndz kwie 01, 2012 11:00 am

1979 pisze:stara spiewka...nie mamy formy na poczatku rundy i tyle , z Piaskami i Niwa cos nam sie udalo utułac , slabo grajacy Balin zweryfikował nasze aspiracje, ale i tak licze na awans bo reszta czolowki gra podobnie slabo. Ktos z tej ligi wkoncu musi awansowac:

dokładnie tak jest.

nie przekonuje mnie gadanie "chuja gramy, nie awansujemy". sądze, że nawet grając antyfutbol jesteśmy w stanie tą ligę wygrać. W Polsce nawet mistrzostwo się zdobywa grając padake a co dopiero mówić o awansie z takiej ligi jak nasza.
Gramy pyte ale jesteśmy liderem więc matematyczne szanse jeszcze są :roll: :lol:

szczerze mówiąc bardziej od straty punktów i chujowej gry obawiam się tego, że Balin wygrywając z nami dostanie niezłego kopa i zacznie wygrywać - tak jak my po meczu z nimi jesienią. w teorie, że odpuszczaja walke o awans nie wierzę za chuj

lucero

Postautor: lucero » ndz kwie 01, 2012 11:08 am

Ale pierdolicie trzy po trzy w kwestii Stepnia- jakie faworyzowanie, jakie mysli o transferze? Macie problem to mozna zrobic spotkanie i dostaniecie zapewne odpowiedzi dlaczego broni ten a nie ten itd itd jak to jest taki kluczowy problem

Wybor trenera jest taki a nie inny i bierze on za to odpowiedzialnosc. Moim zdaniem sluszne sa glosy, iz Stepien wpuscic co mogl wpuscic a nie wybronil prawie nic ponad normalny stan bramkarski, ale szukanie siódmego dna to przesada.

Co do meczu- ten wariant z Nawrotem w ataku tez wyglada beznadziejnie, tutaj takze popieram osoby, podkreslajace po co tyle sparingow w zupelnnie innym wariancie.

Najbardziej zawidola druga linia- Guja najgorszy mecz od poczatku calego sezonu (nie wiem kto tutaj napisal ze gral ok), Swiety fatalnie, Gamrot prawie rewelacyjnie

Pierwsza polowa to rzeczywiscie maly skandal przejscia obok meczu, druga o wiele lepsza bo i taktyka wrocila mniej wiecej do normalnej- jeden napadzior, cofniety Nawrot to wedlug mnie koniecznosc. Przy sytuacji Guji ja nie wiem czy tam nie bylo karnego...

Pozostal niesmak z uwagi na pierwsze 45 minut, ale licze ze nikt na nikogo sie nie bedzie obrazal, male korekty w skladzie i rozpierdalamy wszystkie wiejskie druzyny w pyl.

arturnh

Postautor: arturnh » ndz kwie 01, 2012 11:10 am

wczoraj jadąc na mecz zabrałem z drogi faceta .okazało się że to jest wice prezes balinu .zamieniliśmy kilka zdań w samochodzie i gość powiedział że balin sie rozpada nie mają kasy na awans.

tomski nh

Postautor: tomski nh » ndz kwie 01, 2012 11:13 am

arturnh pisze:wczoraj jadąc na mecz zabrałem z drogi faceta .okazało się że to jest wice prezes balinu .zamieniliśmy kilka zdań w samochodzie i gość powiedział że balin sie rozpada nie mają kasy na awans.

1 kwietnia :) , ale jeżeli to prawda to................
tomski nh

arturnh

Postautor: arturnh » ndz kwie 01, 2012 11:15 am

prawda . nie bawię się w 1 kwietnia

KSH74NH

Postautor: KSH74NH » ndz kwie 01, 2012 11:19 am

kiedys juz wyczytalem na ich stronie podobnie jak napisal Artur

dUfio

Postautor: dUfio » ndz kwie 01, 2012 11:22 am

nawet jak się rozpadają to może będą chcieli tą ligę wygrać na przekór? może będą się chcieli wypromować? Co mają do stracenia? Nic. Co im przyjdzie z odpuszczania meczy? Nic.
Zresztą - chyba każdy pamięta postawę naszej drużyny jesienią 2009 roku

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » ndz kwie 01, 2012 11:26 am

Już po meczu z Balinem, więc mnie teraz chuj już obchodzi, co tam się będzie działo. My mamy się otrząsnąć i rozjeżdżać wszystko po drodze do upragnionego awansu.

TEKLA

Postautor: TEKLA » ndz kwie 01, 2012 11:43 am

arturnh pisze:wczoraj jadąc na mecz zabrałem z drogi faceta .okazało się że to jest wice prezes balinu .zamieniliśmy kilka zdań w samochodzie i gość powiedział że balin sie rozpada nie mają kasy na awans.
chyba naprawdekryzys maja skoro wiceprezes zapierdala z buta :shock: :lol:

ksh72

Postautor: ksh72 » ndz kwie 01, 2012 12:12 pm

TEKLA pisze:
chyba naprawdekryzys maja skoro wiceprezes zapierdala z buta :shock: :lol:

nie zapominaj ze to jest V klasa rogrywkowa.
nasz prezes tesz Bentleyem nie jezdzi
przynajmniej oficjalnie
8)

Troublemaker

Postautor: Troublemaker » ndz kwie 01, 2012 12:14 pm

ksh72 pisze:
nie zapominaj ze to jest V klasa rogrywkowa.
nasz prezes tesz Bentleyem nie jezdzi
przynajmniej oficjalnie
8)

Prima aprilis? :)
Quam dulce et decorum est pro patria mori

HZA_Hutnik

Postautor: HZA_Hutnik » ndz kwie 01, 2012 12:52 pm

dUfio pisze:Gramy pyte ale jesteśmy liderem więc matematyczne szanse jeszcze są :roll: :lol:

Zaimponowałeś mi wiedzą :)