Trzebinia - Hutnik, 28.04., godz. 17:00
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
-
JOK_NH pisze:Ktoś poświęca multum prywatnego czasu, bu zorganizować doping, by wymyślić nową przyśpiewkę, a tu kurwa nic, tylko wieczne narzekanie.
Słabo się od tego robi.
Nie chcesz jeden z drugim to nie śpiewaj. Najlepiej nie wchodź na młyn, bo przy takim podejściu, to i tak nic nie wnosisz.
Amen, jak to się mawia/pisze w takich sytuacjach.
Quam dulce et decorum est pro patria mori
Prawie nas nie ma w Krakowie, w Nowszej Hucie mało co znaczymy, w Starej jest coraz więcej z osiedli z których nikt albo prawie nikt nie jeździ, a te na których niepodzielnie rządzimy można policzyć na palcach góra 2 rąk a my sie kurwa będziemy martwić czy nas jedne lub drugie wieśniaki polubią! a chuj z nimi!
chyba bysmy musieli awansowac ze 3 ligi to moze z jednej lub 2 wioski sie zbiora w góra 1-2 auta i zajrzą na 1 mecz puszczajac w niepamiec okrutne słowo "cham"
kiedyś wszedzie gdzie na wisoki jezdzilismy budzilismy strach i sialismy poploch a teraz SAMI sie oburzamy o słowo "cham" które pasuje do 99% klubów w Polsce.
zreszta moze bylo to skierowane do kibiców Balina którzy sciskali kciuki przed MTV za Trzebinie?!
o kibiców trzeba walczyc ale wlasnie takim lekko dzikim, niepokornym, fanatycznym, zwariowanym klimatem jaki był na tym wyjezdzie od poczatku do konca a nie robieniem z siebie grzecznych lizusów.
Innej drogi nie ma
WOJJJNAAAAAAAAAA!!!!!
chyba bysmy musieli awansowac ze 3 ligi to moze z jednej lub 2 wioski sie zbiora w góra 1-2 auta i zajrzą na 1 mecz puszczajac w niepamiec okrutne słowo "cham"
kiedyś wszedzie gdzie na wisoki jezdzilismy budzilismy strach i sialismy poploch a teraz SAMI sie oburzamy o słowo "cham" które pasuje do 99% klubów w Polsce.
zreszta moze bylo to skierowane do kibiców Balina którzy sciskali kciuki przed MTV za Trzebinie?!
o kibiców trzeba walczyc ale wlasnie takim lekko dzikim, niepokornym, fanatycznym, zwariowanym klimatem jaki był na tym wyjezdzie od poczatku do konca a nie robieniem z siebie grzecznych lizusów.
Innej drogi nie ma
WOJJJNAAAAAAAAAA!!!!!
-
dUfio pisze:Prawie nas nie ma w Krakowie, w Nowszej Hucie mało co znaczymy, w Starej jest coraz więcej z osiedli z których nikt albo prawie nikt nie jeździ, a te na których niepodzielnie rządzimy można policzyć na palcach góra 2 rąk a my sie kurwa będziemy martwić czy nas jedne lub drugie wieśniaki polubią! a chuj z nimi!
Innej drogi nie ma
WOJJJNAAAAAAAAAA!!!!!
WOJNAAAAAAAAAA
-
Znowu pierdolenie. Jak całe życie spędził na SS to nie powinno go to dziwić że jak się jedzie na wyjazd to się na miejscowych drze morde i już! Tak dla zasady.
"Od północnego wschodu miasto narasta i wrasta w ciało starego miasta"
http://www.marchewa-plastyka.blog.onet.pl
http://new.fundacjanh.pl/enha-trip/
http://www.marchewa-plastyka.blog.onet.pl
http://new.fundacjanh.pl/enha-trip/
Byłem kiedyś na meczu Prochu Pionki. Myślałem, że mi uszy odpadną. Tam to dopiero klęli. U nas jest lajtowo, a piosenka "Huto dzielnico ma" bardzo mi się podoba! Jedyne co bym zmienił to ten "cwel Cracovia", bo po prostu z daleka słychać "hej". Ale to tak nawiasem mówiąc.
Hutnik w tańcu nie pierdoli się!!!
Hutnik w tańcu nie pierdoli się!!!
Panowie ręce opadają. Jeśli naprawdę myślicie, że od nie bluzgania przybędzie nam kibiców piknikowych to proponuje obejrzeć wczorajsze derby. Ile tam leciało, cwelów kurew itp… a widzów ponad 20 tyś. Chyba nikt mi nie wmówi, że tą frekwencję stworzyli sami chuligani i ultrasi…Także wszystko w nogach i głowach naszych piłkarzy będzie dobra gra i wyniki będą kibice sukcesu i pikniki.A ściągnięcie większej liczby fanatyków na trybuny to już całkiem inna historia. Dobra spadam, bo choć 1 maja to do ja hej ho hej ho do pracy by się szło
Mówię to co myślę, robię to co mówię