Trzebinia - Hutnik, 28.04., godz. 17:00

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » pn kwie 30, 2012 1:11 pm

Ktoś poświęca multum prywatnego czasu, bu zorganizować doping, by wymyślić nową przyśpiewkę, a tu kurwa nic, tylko wieczne narzekanie.
Słabo się od tego robi.
Nie chcesz jeden z drugim to nie śpiewaj. Najlepiej nie wchodź na młyn, bo przy takim podejściu, to i tak nic nie wnosisz.

Troublemaker

Postautor: Troublemaker » pn kwie 30, 2012 1:55 pm

JOK_NH pisze:Ktoś poświęca multum prywatnego czasu, bu zorganizować doping, by wymyślić nową przyśpiewkę, a tu kurwa nic, tylko wieczne narzekanie.
Słabo się od tego robi.
Nie chcesz jeden z drugim to nie śpiewaj. Najlepiej nie wchodź na młyn, bo przy takim podejściu, to i tak nic nie wnosisz.

Amen, jak to się mawia/pisze w takich sytuacjach.
Quam dulce et decorum est pro patria mori

dUfio

Postautor: dUfio » pn kwie 30, 2012 3:44 pm

Prawie nas nie ma w Krakowie, w Nowszej Hucie mało co znaczymy, w Starej jest coraz więcej z osiedli z których nikt albo prawie nikt nie jeździ, a te na których niepodzielnie rządzimy można policzyć na palcach góra 2 rąk a my sie kurwa będziemy martwić czy nas jedne lub drugie wieśniaki polubią! a chuj z nimi!

chyba bysmy musieli awansowac ze 3 ligi to moze z jednej lub 2 wioski sie zbiora w góra 1-2 auta i zajrzą na 1 mecz puszczajac w niepamiec okrutne słowo "cham" :shock:

kiedyś wszedzie gdzie na wisoki jezdzilismy budzilismy strach i sialismy poploch a teraz SAMI sie oburzamy o słowo "cham" które pasuje do 99% klubów w Polsce.

zreszta moze bylo to skierowane do kibiców Balina którzy sciskali kciuki przed MTV za Trzebinie?!

o kibiców trzeba walczyc ale wlasnie takim lekko dzikim, niepokornym, fanatycznym, zwariowanym klimatem jaki był na tym wyjezdzie od poczatku do konca a nie robieniem z siebie grzecznych lizusów.

Innej drogi nie ma

WOJJJNAAAAAAAAAA!!!!!

mechez1975

Postautor: mechez1975 » pn kwie 30, 2012 4:30 pm

dUfio z tymi wieśniakami to wyluzuj bo co mecz paru chłopaków pojawia sie na meczu i któryś w końcu morze być urażony .

petos

Postautor: petos » pn kwie 30, 2012 4:47 pm

dUfio pisze:Prawie nas nie ma w Krakowie, w Nowszej Hucie mało co znaczymy, w Starej jest coraz więcej z osiedli z których nikt albo prawie nikt nie jeździ, a te na których niepodzielnie rządzimy można policzyć na palcach góra 2 rąk a my sie kurwa będziemy martwić czy nas jedne lub drugie wieśniaki polubią! a chuj z nimi!

chyba bysmy musieli awansowac ze 3 ligi to moze z jednej lub 2 wioski sie zbiora w góra 1-2 auta i zajrzą na 1 mecz puszczajac w niepamiec okrutne słowo "cham" :shock:

kiedyś wszedzie gdzie na wisoki jezdzilismy budzilismy strach i sialismy poploch a teraz SAMI sie oburzamy o słowo "cham" które pasuje do 99% klubów w Polsce.

zreszta moze bylo to skierowane do kibiców Balina którzy sciskali kciuki przed MTV za Trzebinie?!

o kibiców trzeba walczyc ale wlasnie takim lekko dzikim, niepokornym, fanatycznym, zwariowanym klimatem jaki był na tym wyjezdzie od poczatku do konca a nie robieniem z siebie grzecznych lizusów.

Innej drogi nie ma

WOJJJNAAAAAAAAAA!!!!!

WOJNAAAAAAAAAA :twisted:

dan1950

Postautor: dan1950 » pn kwie 30, 2012 5:17 pm

Jazda z kurwami, jedziemy na bogato. Hutnik się w tańcu nie pierdoli!!! :D My jesteśmy hooligany :D I to by było na tyle :)

Awatar użytkownika
blazernh
Kontakt:

Postautor: blazernh » pn kwie 30, 2012 9:40 pm

Hutnik w tańcu nie pierdoli się HKS HKS HaaaaKaaaaeeeSsssss
Hutnik NOWA HUTA

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » wt maja 01, 2012 12:18 am

mechez1975 pisze:dUfio z tymi wieśniakami to wyluzuj bo co mecz paru chłopaków pojawia sie na meczu i któryś w końcu morze być urażony

.

WTF????
Morze jest daleko stąd...

dUfio

Postautor: dUfio » wt maja 01, 2012 2:51 pm

mechez1975 pisze:dUfio z tymi wieśniakami to wyluzuj bo co mecz paru chłopaków pojawia sie na meczu i któryś w końcu morze być urażony .

chyba oczywiste ze fanclubowicz z osciennych wokol Huty miejscowosci to co innego niz miejscowy cham z wiochy z ktora gramy

ksh72

Postautor: ksh72 » wt maja 01, 2012 8:02 pm

dzisiaj na meczu starszy pan, ktorego los rzucil mieszkac kolo Sieprawia, a cale zycie spedzil na SS , byl zachwycony atmosfera stowrzona przez naszych kibicow -tylko spytal sie po co ich wyzywamy od chamow????

MarchewaNH

Postautor: MarchewaNH » wt maja 01, 2012 8:19 pm

Znowu pierdolenie. Jak całe życie spędził na SS to nie powinno go to dziwić że jak się jedzie na wyjazd to się na miejscowych drze morde i już! Tak dla zasady.
"Od północnego wschodu miasto narasta i wrasta w ciało starego miasta"
http://www.marchewa-plastyka.blog.onet.pl
http://new.fundacjanh.pl/enha-trip/

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » wt maja 01, 2012 8:22 pm

Byłem kiedyś na meczu Prochu Pionki. Myślałem, że mi uszy odpadną. Tam to dopiero klęli. U nas jest lajtowo, a piosenka "Huto dzielnico ma" bardzo mi się podoba! Jedyne co bym zmienił to ten "cwel Cracovia", bo po prostu z daleka słychać "hej". Ale to tak nawiasem mówiąc.

Hutnik w tańcu nie pierdoli się!!! :D

Awatar użytkownika
PITROL

Postautor: PITROL » wt maja 01, 2012 9:00 pm

Panowie ręce opadają. Jeśli naprawdę myślicie, że od nie bluzgania przybędzie nam kibiców piknikowych to proponuje obejrzeć wczorajsze derby. Ile tam leciało, cwelów kurew itp… a widzów ponad 20 tyś. Chyba nikt mi nie wmówi, że tą frekwencję stworzyli sami chuligani i ultrasi…Także wszystko w nogach i głowach naszych piłkarzy będzie dobra gra i wyniki będą kibice sukcesu i pikniki.A ściągnięcie większej liczby fanatyków na trybuny to już całkiem inna historia. Dobra spadam, bo choć 1 maja to do ja hej ho hej ho do pracy by się szło :x
Mówię to co myślę, robię to co mówię

HAMAS

Postautor: HAMAS » wt maja 01, 2012 9:03 pm

Co innego jest bluzgać na przeciwnika a co innego na ludzi nie mającego pojęcia o co chodzi.

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » wt maja 01, 2012 9:16 pm

HAMAS pisze:Co innego jest bluzgać na przeciwnika a co innego na ludzi nie mającego pojęcia o co chodzi.

To niech się dowiedzą :D