Puchar Polski 24/25
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Re: Puchar Polski 24/25
Na superbet 7.90 na nas na ten moment, na fortunie 11. Ja juz kompletnie nie wiem o co chodzi.
Andrew pisze:Na superbet 7.90 na nas na ten moment, na fortunie 11. Ja juz kompletnie nie wiem o co chodzi.
Pewnie na Fortunie czytali wywiad z Musiałem o zmianach w składzie

FenRiR pisze:Andrew pisze:Na superbet 7.90 na nas na ten moment, na fortunie 11. Ja juz kompletnie nie wiem o co chodzi.
Pewnie na Fortunie czytali wywiad z Musiałem o zmianach w składzie.Z jednej strony wąska kadra i liga,poza tym ewentualna porażka z rywalem z eklpay hańby nie przyniesie.Z drugiej natomiast wynik jak na Wieczystej i to na oczach całej Polski może boleć.
To se wezmiesz ibuprofen jak cie te "oczy Polski" bolą
Serio kogoś w naszych szeregach interesują "śmiechy" i opinie jakiś głównie internetowych pajaców "z całej Polski"?
Co się mieli pośmiać to się już pośmiali po zeszłorocznych lamakach, teraz po Wieczystej itd
Co by nie mówić o Musiale to ostatnimi meczami zasłużył żeby sobie jutro wystawić skład jaki mu się uwidzi
A skład niezależnie od tego jaki będzie ma zapierdalać na pełnej o zwycięstwo. Przegramy to trudno, skoro nas buki nas skazują na pożarcie to widocznie taki jest układ sil
dUfio pisze:FenRiR pisze:Andrew pisze:Na superbet 7.90 na nas na ten moment, na fortunie 11. Ja juz kompletnie nie wiem o co chodzi.
Pewnie na Fortunie czytali wywiad z Musiałem o zmianach w składzie.Z jednej strony wąska kadra i liga,poza tym ewentualna porażka z rywalem z eklpay hańby nie przyniesie.Z drugiej natomiast wynik jak na Wieczystej i to na oczach całej Polski może boleć.
To se wezmiesz ibuprofen jak cie te "oczy Polski" bolą
Serio kogoś w naszych szeregach interesują "śmiechy" i opinie jakiś głównie internetowych pajaców "z całej Polski"?
Co się mieli pośmiać to się już pośmiali po zeszłorocznych lamakach, teraz po Wieczystej itd
Co by nie mówić o Musiale to ostatnimi meczami zasłużył żeby sobie jutro wystawić skład jaki mu się uwidzi
A skład niezależnie od tego jaki będzie ma zapierdalać na pełnej o zwycięstwo. Przegramy to trudno, skoro nas buki nas skazują na pożarcie to widocznie taki jest układ sil
Przecież napisałem że porażka jest możliwa,i nie będzie niczym wielkim.Ale chodzi też o wizerunek medialny,skoro już nas pokazują.Z resztą widać było jak się dzisiaj zachwycali Pogonią.Lepiej przegrać 3:4,czy 4:5 oddając 15 strzałów w meczu,niż gładkie 0:4,czy 0:5.
Jeśli wyniki kreują wizerunek medialny to porażka w Pucharze ekstraklasowym Piastem nawet wysoka będzie niczym w porównaniu do tych ligowych z Wieczysta, Kotwica i Lechem 2.
Jeśli oni przegrają to będzie dla nich wstyd, jeśli my to naturalna kolej rzeczy
Jeśli oni przegrają to będzie dla nich wstyd, jeśli my to naturalna kolej rzeczy
Panowie spokojnie. Manchester City - Watford z wczoraj. Po kursie kolo 20 na watford. Skonczylo sie tylko 2-1 dla City ktore wyszlo skladem nie najmocniejszym, ale tez nie calkowitymi rezerwami. Jesli przegramy - trudno, ale zagrajmy tak jak w 1 polowie z Resovia i wszystko bedzie okej.
A jakim składem przyjedzie Piast w ogóle? Na Betclicku 8,20 - grać? 

wczoraj na fortunie 11 , dzis 9.6
ksh72 pisze:https://weszlo.com/2024/09/24/puchar-polski-godziny-rozgrywania-meczow-1-runda-felieton/
W punkt. Takiej spierdoliny z godzinami rozgrywania meczów, jak jest u nas, to nie ma nigdzie (chyba). A rzeczywiście dobre przemyślenie nad tym nieszczęsnym pucharem, sam się zrywam dziś z pracy, ale wiem, że nie każdy ma taką możliwość. 16:00 godzina to powinna być minimum, jeżeli chodzi o mecz w tygodniu.
przede wszystkim potrzebujemy światła na stadionie jak tlenu
To swoją drogą, wtedy na bank te godziny by się fajnie układały. Aż ciarki idą, jak sobie przypomnę mecze przy świetle....z Orłem Balin 

JOK_NH pisze:To swoją drogą, wtedy na bank te godziny by się fajnie układały. Aż ciarki idą, jak sobie przypomnę mecze przy świetle....z Orłem Balin
Orzeł wiadomo klasyk, ale nawet wpsomniec chocby takie, trzymając się wątku z tego tematu - ekstraklasowe, Podbeskidzie...
https://www.youtube.com/watch?v=vOKrXRrgUuE
JOK_NH pisze:To swoją drogą, wtedy na bank te godziny by się fajnie układały. Aż ciarki idą, jak sobie przypomnę mecze przy świetle....z Orłem Balin
i to przy jakiej publice

Bardzo przeciętna IIIl ligowa Avia eliminuje lidera II ligi