pawcio pisze:Aż trafiliśmy na główną onetu: https://przegladsportowy.onet.pl/pilka- ... ia/cbyrwd8
Ostatnie zdanie artykułu daje obraz poziomu wiedzy autora i rozgrywkach

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
pawcio pisze:Aż trafiliśmy na główną onetu: https://przegladsportowy.onet.pl/pilka- ... ia/cbyrwd8
mr.Vitaminka pisze:Winnetou pisze:mr.Vitaminka - czy masz jeszcze ten wolny hotel i panienki z Puław? Bo chłopaki jak nigdy dotąd, dzisiaj zasłużyli na taką formę rozrywki. No i oczywiście Ty też. Tydzień temu poprosiłem Ciebie o 3 punkty dzisiaj. I co? Mamy je
Dziewczyny rozgrzewały się od początku drugiej połowy. Chłopcy Hutnicy powinni już korzystać z zasłużonej nagrody.
sprawdzałem przed meczem badania lekarskie i wszystko gra. Ja już jestem za stary na tego typu zabawy.
Proponowałem Peszkinowi sprawiedliwy remisik przed meczem. Zrobiły to co J. Wójcik na propozycję Kmity, olał i... też chyba żałuje. Ja nie.
PS. Wymyśliłem piosenkę: nawet pan Zdzisław pierdoli KS Wieczysta. Wpada w ucho, śpiewać do "ajaje kokodrzambo ajaje".
dUfio pisze:doping jak na czasy i warunki ok ale przy tej frekwencji i wyniku powinien byc duuużo lepszy
moze mam nadal naiwne, idealistyczne podejscie, ale na prawde nie jestem w stanie zrozumiec ludzi, ktorzy przy prowadzeniu z takim faworytem stojac w mlynie lub obok nie sa w stanie wykrzesac z siebie ciut wiecej decybeli, byle pretekst boisku typu gwizdek sedziego czy zagadywanie przez kolege zaprzepaszcza czasem szanse na niezle pierdolniecie, ludzi spoza sektora rozumiem albo w epicentrum? strasznie zdziczeslismy w ostatnich latach i cofnelismy sie w tym temacie kilka ruchow wstecz co dzis widzialem nieco bardziej z bliska
ale nie poddajemy sie, na Sosnowcu musi byc lepiej, choc oczywiscie nie bylo zle, momenty byly
Winnetou pisze:
Rok temu Damian Hoyo - Kowalski był czwartym bramkarzem w klubie. A dzisiaj wygląda, że miejsca w bramce już nie odda do końca sezonu. 3 mecze za nami i 0 straconych. Brawo.
Andrew pisze:Winnetou pisze:
Rok temu Damian Hoyo - Kowalski był czwartym bramkarzem w klubie. A dzisiaj wygląda, że miejsca w bramce już nie odda do końca sezonu. 3 mecze za nami i 0 straconych. Brawo.
Nie zebym sie przypierdalal czy cos ale ze Skra bylo 3-1
Fan Club Kościuszkowskie pisze:Ps. Obok nas zagraniczni turyści, jak ktoś pisał wyżej, momentami widać było zdziwko atmosferą, a co ciekawe sami włączali się w doping. Nasz browar im służył![]()
![]()
Brawo i oby tak dalej !
1979 pisze:Fan Club Kościuszkowskie pisze:Ps. Obok nas zagraniczni turyści, jak ktoś pisał wyżej, momentami widać było zdziwko atmosferą, a co ciekawe sami włączali się w doping. Nasz browar im służył![]()
![]()
Brawo i oby tak dalej !
Nie wiem jak to jest od Klasztornej, ale na trybunie koło tunelu, to od pewnego czasu ,zagranicznych to można liczyć już w dziesiątkach. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale takiej sytuacji ,jeszcze w historii nie było. Nie piszę tu stricte o Wieczystej , bo już nawet że Skra doliczyłem się sam 15 osób,a na pewno kogoś przeoczyłem. Teraz to nawet nie chciało mi się liczyć ,ale ok.30 po tej jednej stronie było w ciemno
PITROL pisze:mr.Vitaminka pisze:Winnetou pisze:mr.Vitaminka - czy masz jeszcze ten wolny hotel i panienki z Puław? Bo chłopaki jak nigdy dotąd, dzisiaj zasłużyli na taką formę rozrywki. No i oczywiście Ty też. Tydzień temu poprosiłem Ciebie o 3 punkty dzisiaj. I co? Mamy je
Dziewczyny rozgrzewały się od początku drugiej połowy. Chłopcy Hutnicy powinni już korzystać z zasłużonej nagrody.
sprawdzałem przed meczem badania lekarskie i wszystko gra. Ja już jestem za stary na tego typu zabawy.
Proponowałem Peszkinowi sprawiedliwy remisik przed meczem. Zrobiły to co J. Wójcik na propozycję Kmity, olał i... też chyba żałuje. Ja nie.
PS. Wymyśliłem piosenkę: nawet pan Zdzisław pierdoli KS Wieczysta. Wpada w ucho, śpiewać do "ajaje kokodrzambo ajaje".
Ja wiem że tu nie miejsce porad dla tych że stażem kibicowskim ale mam namiary na jednego dilera chińskiej podróbki viagry. Co prawda kilku użytkowników tego specyfiku przekrecilo się na serce ale czy to nie piękna śmierć?! Z własnego doświadczenia wiem że najlepsza na potencję jest marchew , szkopuł w tym że trudno ją przymocowac.
Winnetou pisze:
2 min 35 s. Czy tam nie powinno być rzutu karnego za zagranie ręką przez Pazdana? A sekundę później drugiego karnego za faul na Kuzimskim? Według mnie to najpierw nasz zawodnik trafił w piłkę, a później ten z Wieczystej w nogę naszego. Jeśli byłoby na odwrót to piłka poleciałaby w stronę środka boiska.