15.03.2025 Hutnik Kraków -Wieczysta Kraków g.11

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

Awatar użytkownika
metal
Site Admin
Kontakt:

Re: 15.03.2025 Hutnik Kraków -Wieczysta Kraków g.11

Postautor: metal » sob mar 15, 2025 10:22 pm

pawcio pisze:Aż trafiliśmy na główną onetu: https://przegladsportowy.onet.pl/pilka- ... ia/cbyrwd8

Ostatnie zdanie artykułu daje obraz poziomu wiedzy autora i rozgrywkach :)
ObrazekStaram się pisać poprawnie po polsku!

GrzesiekNH!

Postautor: GrzesiekNH! » sob mar 15, 2025 10:40 pm

Brawo Chłopcy Hutnicy!

Determinacja oraz wola walki od samego początku skutecznie pokrzyżowała szyki Wieczystej. Zero strachu, grali sobie na luzie i to się bardzo podobało. Mam nadzieję że wygrana z gwiazdorami będzie cenną lekcją dla chłopaków, szczególnie tych młodszych.

Awatar użytkownika
PITROL

Postautor: PITROL » ndz mar 16, 2025 8:20 am

mr.Vitaminka pisze:
Winnetou pisze:mr.Vitaminka - czy masz jeszcze ten wolny hotel i panienki z Puław? Bo chłopaki jak nigdy dotąd, dzisiaj zasłużyli na taką formę rozrywki. No i oczywiście Ty też. Tydzień temu poprosiłem Ciebie o 3 punkty dzisiaj. I co? Mamy je :D

Dziewczyny rozgrzewały się od początku drugiej połowy. Chłopcy Hutnicy powinni już korzystać z zasłużonej nagrody.

sprawdzałem przed meczem badania lekarskie i wszystko gra. Ja już jestem za stary na tego typu zabawy.

Proponowałem Peszkinowi sprawiedliwy remisik przed meczem. Zrobiły to co J. Wójcik na propozycję Kmity, olał i... też chyba żałuje. Ja nie.

PS. Wymyśliłem piosenkę: nawet pan Zdzisław pierdoli KS Wieczysta. Wpada w ucho, śpiewać do "ajaje kokodrzambo ajaje".

Ja wiem że tu nie miejsce porad dla tych że stażem kibicowskim ale mam namiary na jednego dilera chińskiej podróbki viagry. Co prawda kilku użytkowników tego specyfiku przekrecilo się na serce ale czy to nie piękna śmierć?! Z własnego doświadczenia wiem że najlepsza na potencję jest marchew , szkopuł w tym że trudno ją przymocowac.
Mówię to co myślę, robię to co mówię

wojo77

Postautor: wojo77 » ndz mar 16, 2025 9:47 am

dUfio pisze:doping jak na czasy i warunki ok ale przy tej frekwencji i wyniku powinien byc duuużo lepszy
moze mam nadal naiwne, idealistyczne podejscie, ale na prawde nie jestem w stanie zrozumiec ludzi, ktorzy przy prowadzeniu z takim faworytem stojac w mlynie lub obok nie sa w stanie wykrzesac z siebie ciut wiecej decybeli, byle pretekst boisku typu gwizdek sedziego czy zagadywanie przez kolege zaprzepaszcza czasem szanse na niezle pierdolniecie, ludzi spoza sektora rozumiem albo w epicentrum? strasznie zdziczeslismy w ostatnich latach i cofnelismy sie w tym temacie kilka ruchow wstecz co dzis widzialem nieco bardziej z bliska

ale nie poddajemy sie, na Sosnowcu musi byc lepiej, choc oczywiscie nie bylo zle, momenty byly

Zabrakło wykorzystania drugiej połowy trybuny np.doping na dwie strony ew.gdyby jeden z prowadzących był bliżej tej połówki więcej ludzi by się włączaĺo i byłaby jeszcze większa petarda

dUfio

Postautor: dUfio » ndz mar 16, 2025 10:26 am

przede wszystkim zawiodla technologia (sprzed padl w 2 polowie),bez tego ciezko cos ogarnac, na Sosnowcu powinno byc lepiej

vlog Andora
https://www.youtube.com/watch?v=UcNc35jplHE

Awatar użytkownika
Winnetou

Postautor: Winnetou » ndz mar 16, 2025 11:23 am

Przez ostatnie naście lat było wiele bardzo dobrych meczów z naszej strony, np. z Cracovią 5-2, Motorem 5-3 i 5-0, z Katowicami 3-2, na Garbarni 0-0, ale takiej woli walki, ambicji, zaangażowania, jeżdzenia na dupach to ja w tym wieku raczej nie widziałem. Do 15-ej minuty Hutnik rządził niepodzielnie. Mogło, być już 4-0. Wydawało się, że piłkarze w tunelu zamienili się strojami :D .

Rok temu Damian Hoyo - Kowalski był czwartym bramkarzem w klubie. A dzisiaj wygląda, że miejsca w bramce już nie odda do końca sezonu. 3 mecze za nami i 0 straconych. Brawo.

W środku obrony profesorowie Daniel i Kamil. Czapki z głów. Na blokach obrony Kieliś i Jania. Też bardzo dobrze, chociaż czasem dawali się objeżdżać zawodnikom Wieczystej, ale tam wiadomo harpagany są na skrzydłach.

Nasz pomoca znakomita. Opanowali środek pola na co najmniej połowę meczu. Semik był fantastyczny. Jak równy z równym grał i ogrywał przeciwników 2 razy starszych od siebie.

Świetna asysta Sowińskiego i jeszcze lepsze wykończenie przez Belycza, który trudną, podbijajacą się piłkę uderzył bez przyjęcia tam gdzie pewnie chciał. Polecam obejrzenie tego w TV.

Kuzimskiego gra w ataku bardziej wyglądała na mma niż piłkę nożną. Ale tak chyba właśnie miało być. Napsuł sporo krwi Pazdanowi, który zasłużył na żółtą kartkę, ale widać było, że sędzia się ma do niego duży szacunek.

Brawa dla wszystkich piłkarzy. Zagrali znakomicie. Brawa również dla całego sztabu szkoleniowego, który równie świetnie rozpracował przeciwnika i umotywował naszych.

Na trybunach komplet. Super. Wielu kibiców - turystów z Niemiec, Anglii i Włoch. Sektor H pełen. Bardzo dobry doping. A taki ryk radości po zdobytym golu pewnie był słyszalny i w centrum Krakowa.

Fajnie byłoby to co na boisku i trybunach powtórzyć za 2 tygodnie.

Andrew

Postautor: Andrew » ndz mar 16, 2025 1:40 pm

Winnetou pisze:
Rok temu Damian Hoyo - Kowalski był czwartym bramkarzem w klubie. A dzisiaj wygląda, że miejsca w bramce już nie odda do końca sezonu. 3 mecze za nami i 0 straconych. Brawo.

Nie zebym sie przypierdalal czy cos ale ze Skra bylo 3-1 :(

Fan Club Kościuszkowskie

Postautor: Fan Club Kościuszkowskie » ndz mar 16, 2025 1:54 pm

Dziękuję za walkę i zaangażowanie do końca. Wiara czyni cuda. Chłopaki pokazały starym dziadom gdzie ich miejsce jeśli trafią na poważną drużynę.
Jakim trzeba być dyletantem, żeby pakować takie pieniądze w drużynę bez przyszłości, przecież nawet jak wejdą, to połowa do wymiany. Niebywałe, ale na szczęście to nie nasz problem.
Gratulacje, był, będzie, jest :!:
Ps. Obok nas zagraniczni turyści, jak ktoś pisał wyżej, momentami widać było zdziwko atmosferą, a co ciekawe sami włączali się w doping. Nasz browar im służył :D :lol:
Brawo i oby tak dalej !

Awatar użytkownika
Winnetou

Postautor: Winnetou » ndz mar 16, 2025 2:21 pm

Andrew pisze:
Winnetou pisze:

Nie zebym sie przypierdalal czy cos ale ze Skra bylo 3-1 :(

Kolego masz całkowitą rację. Tak to już jest w pewnym wieku, że lepiej się pamięta co było 30 lat temu niż wczoraj :D
Chociaż mam prawo tamtego gola dla Skry nie pamiętać, bo go nawet nie wiedziałem. Akurat wtedy śpiewaliśmy "W Hucie tylko Hutnik" , a wiadomo wtedy wszyscy kucają. Kończymy śpiewać, a tam na tablicy 3-1 :shock: .

Przed meczem pod budynkiem klubowym widziałem Ireneusza Pietrykowskiego. Niedawno zwolnionego że Stalówki. Pewnie przyjechał roboty szukać. Ale po tym co pokazał wczoraj trener Musiał, musi jeszcze trochę poczekać :D

Wogóle mecze Hutnika cieszą się dużą popularnością wśród ludzi z branży. Sam w tym sezonie będąc tylko chwilkę przed budynkiem klubowym widziałem Franciszka Smudę, Pawła Golańskiego (były reprezentant, a obecnie dyrektor Motoru) , Rafała Wisłockiego (prezesa Termaliki), nie mówiąc już o naszych byłych piłkarzach.

1979

Postautor: 1979 » ndz mar 16, 2025 2:39 pm

Fan Club Kościuszkowskie pisze:Ps. Obok nas zagraniczni turyści, jak ktoś pisał wyżej, momentami widać było zdziwko atmosferą, a co ciekawe sami włączali się w doping. Nasz browar im służył :D :lol:
Brawo i oby tak dalej !

Nie wiem jak to jest od Klasztornej, ale na trybunie koło tunelu, to od pewnego czasu ,zagranicznych to można liczyć już w dziesiątkach. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale takiej sytuacji ,jeszcze w historii nie było. Nie piszę tu stricte o Wieczystej , bo już nawet że Skra doliczyłem się sam 15 osób,a na pewno kogoś przeoczyłem. Teraz to nawet nie chciało mi się liczyć ,ale ok.30 po tej jednej stronie było w ciemno. Niektorzy nie wiem ,czy się orientują w temacie ,ale z szalikami na wierzchu w tramwaju za 2 pułkiem lotniczym w stronę Krakowa, to trzeba być przygotowanym na ich obronę,a nie wiem czy tych kilku cudzoziemców było na to gotowych
Ostatnio zmieniony ndz mar 16, 2025 3:01 pm przez 1979, łącznie zmieniany 2 razy.
od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata

BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY

dUfio

Postautor: dUfio » ndz mar 16, 2025 2:51 pm

1979 pisze:
Fan Club Kościuszkowskie pisze:Ps. Obok nas zagraniczni turyści, jak ktoś pisał wyżej, momentami widać było zdziwko atmosferą, a co ciekawe sami włączali się w doping. Nasz browar im służył :D :lol:
Brawo i oby tak dalej !

Nie wiem jak to jest od Klasztornej, ale na trybunie koło tunelu, to od pewnego czasu ,zagranicznych to można liczyć już w dziesiątkach. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale takiej sytuacji ,jeszcze w historii nie było. Nie piszę tu stricte o Wieczystej , bo już nawet że Skra doliczyłem się sam 15 osób,a na pewno kogoś przeoczyłem. Teraz to nawet nie chciało mi się liczyć ,ale ok.30 po tej jednej stronie było w ciemno

od strony klasztoru wczoraj kilku aktywnych kibiców... FC Kopenhagi

rozwoj mediow spolecznosciowych typu instagram, twitter, do tego flschscore, booking, google maps i swiat uslyszal o Hutniku

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » ndz mar 16, 2025 4:52 pm

PITROL pisze:
mr.Vitaminka pisze:
Winnetou pisze:mr.Vitaminka - czy masz jeszcze ten wolny hotel i panienki z Puław? Bo chłopaki jak nigdy dotąd, dzisiaj zasłużyli na taką formę rozrywki. No i oczywiście Ty też. Tydzień temu poprosiłem Ciebie o 3 punkty dzisiaj. I co? Mamy je :D

Dziewczyny rozgrzewały się od początku drugiej połowy. Chłopcy Hutnicy powinni już korzystać z zasłużonej nagrody.

sprawdzałem przed meczem badania lekarskie i wszystko gra. Ja już jestem za stary na tego typu zabawy.

Proponowałem Peszkinowi sprawiedliwy remisik przed meczem. Zrobiły to co J. Wójcik na propozycję Kmity, olał i... też chyba żałuje. Ja nie.

PS. Wymyśliłem piosenkę: nawet pan Zdzisław pierdoli KS Wieczysta. Wpada w ucho, śpiewać do "ajaje kokodrzambo ajaje".

Ja wiem że tu nie miejsce porad dla tych że stażem kibicowskim ale mam namiary na jednego dilera chińskiej podróbki viagry. Co prawda kilku użytkowników tego specyfiku przekrecilo się na serce ale czy to nie piękna śmierć?! Z własnego doświadczenia wiem że najlepsza na potencję jest marchew , szkopuł w tym że trudno ją przymocowac.

Dzięki za patent z marchewką. Może być konserwowa? Innej nie mamy. Żona kazała zapytać.
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

wojo77

Postautor: wojo77 » ndz mar 16, 2025 5:39 pm

Awatar użytkownika
Winnetou

Postautor: Winnetou » ndz mar 16, 2025 6:49 pm

2 min 35 s. Czy tam nie powinno być rzutu karnego za zagranie ręką przez Pazdana? A sekundę później drugiego karnego za faul na Kuzimskim? Według mnie to najpierw nasz zawodnik trafił w piłkę, a później ten z Wieczystej w nogę naszego. Jeśli byłoby na odwrót to piłka poleciałaby w stronę środka boiska.

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » ndz mar 16, 2025 7:20 pm

Winnetou pisze:

2 min 35 s. Czy tam nie powinno być rzutu karnego za zagranie ręką przez Pazdana? A sekundę później drugiego karnego za faul na Kuzimskim? Według mnie to najpierw nasz zawodnik trafił w piłkę, a później ten z Wieczystej w nogę naszego. Jeśli byłoby na odwrót to piłka poleciałaby w stronę środka boiska.

Na kuzimskim faul jak huj. To w ogóle absurd że czorny gwizdnął w drugą stronę. Z tym że jakby tego nie zrobił to musiałby podyktować wapno. Dziwny ten sędzia. Za tyle fauli Pazdana powinien go wyjebać e okolicy 75 minuty
Wawrów! <oklaski> Wawrów!