co slychac u naszych rywali
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
bolo pisze:Niestety nie ma siły przebicia, bo sam jestem z moimi poglądami, ale nie podoba się mnie się to i to jest forum i wolność słowapetos pisze:Skoro tak uwazasz to zrob cos z tym a niepitol. Zglos swoje zastrzezenia na zebraniu czlonkow a nie przegadujcie siewięc piszę o tym otwarcie a niestety nie mogę wziąć spraw w swoje ręce gdyż nie mam na to czasu
Jeśli nie masz czasu ani innych propozycji to po co się odzywasz ? nie wiem czy wiesz, ale na forum mało kto jest anonimowy. masz problem do kolegi czy jego stanowiska ? jak do kolegi to powiedz to jemu, nie ogłaszaj tego publicznie skoro sam napisałeś, że jest to tylko i wyłącznie Twoja opinia, dlatego zostaw ją dla siebie.
W tym momencie można zakończyć dyskusję z tym panem gdyż nie ma argumentów tylko jak widać nie lubi swojego kolegi

pozdrawiam.
bolo pisze:Nie chętny na jego stanowisko wyrażam TYLKO swoje zdanie anonimowy nie jestem, bo pewnie połowa Was mnie zna i moją opinie, którą głoszę od samego początku. Koniec tematu z mojej strony żebyście sie tylko nie obudzili z ręką w nocniku
Dajże sobie chłopie spokój. Wylewasz tą swoją opinię już któryś raz, tylko po co? Dopóki układ się sprawdza nie ma co siać fermentu. Do każdego można się w tym kraju przypierdolić. A Ty musiałeś akurat do kolegi z osiedla.
Do tego nie masz czasu, nie masz pomysłu, ale wałkujesz temat jakby w piątej klasie rozgrywkowej kurwa sami drudzy trenerzy z licencjami UEFA PRO pracowali...
Daj koledze z osiedla szansę

Howk
dzuhas pisze:Porazony piorunem miazdzyz drugiej strony powinno byc "trener pogryziony przez dziki i zgwalcony przez przejezdzajacego nieopodal na rowerze bialego misia"
Mam nadzieję że piszę w dobrym temacie: http://www.90minut.pl/news/174/news1749 ... owice.html Że nie będą chcieli Niechciała? Jestem zaskoczony. 

pablo pisze:Polonia dostała zakaz transferów .
gdzie jest info
Kolorowe wierne jest... Kolorowe HKS!!!
www.irmarserwis.pl
www.irmarserwis.pl
- centrum nh
spikerspw pisze:pablo pisze:Polonia dostała zakaz transferów .
gdzie jest info
http://www.90minut.pl/news/175/news1753 ... rowym.html