co slychac u naszych rywali
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
- centrum nh
pozatym balin gra i z olkuszem i przeciszovia i z klecza na wyjezdzie, my u siebie , oprocz kleczy z ktora gralismy , wiec chyba lepiej ,aby te druzyny pozostaly w lidze ,bo zawsze cos balinowi na wlasnym boisku moga urwac
od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata
BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata
BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY
http://www.90minut.pl/sparing/0/sparing8765.html
20 stycznia 2012, 13:00 - Zabrze (boczne boisko Walki Makoszowy)
Górnik Zabrze 2-2 Orzeł Balin
Adam Wolniewicz 21, Wojciech Król 30 - ? 39, Arkadiusz Garzeł 43 (s)
20 stycznia 2012, 13:00 - Zabrze (boczne boisko Walki Makoszowy)
Górnik Zabrze 2-2 Orzeł Balin
Adam Wolniewicz 21, Wojciech Król 30 - ? 39, Arkadiusz Garzeł 43 (s)

KTO KOCHA TEN WIERZY - TYLKO Hutnik!!!
JOK_NH pisze:No to po awansie...
Nie lekceważyłbym Balinu. Prawda jest taka, że Orzeł się wzmocnił, a my osłabiliśmy. Ubytki są duże, a Świątek tego nie rekompensuje. Na Klecze na jesieni też było ciśnienie przed sezonem, a jak się skończyło... Zamykam już dziób, zobaczymy po paru kolejkach.
"Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo
Kurwa porzygam się od tych strachliwości!!
Trochę wiary kurwa w tych chłopaków! Szczerze w dupie mam jakieś Baliny i inne potężne wiochy! Ktoś tu kiedyś dobrze napisał: my jesteśmy Hutnik Kraków i to oni mają się bać. Ja w naszej ekipie nie widzę najemników tylko chłopaków gryzących trawę i wierzę, że to oni na końcu staną na najwyższym podium. Do tego liczne wyjazdy, żeby pomóc naszym chłopakom i spierdalamy z tej ligi!
Tyle w temacie.
Trochę wiary kurwa w tych chłopaków! Szczerze w dupie mam jakieś Baliny i inne potężne wiochy! Ktoś tu kiedyś dobrze napisał: my jesteśmy Hutnik Kraków i to oni mają się bać. Ja w naszej ekipie nie widzę najemników tylko chłopaków gryzących trawę i wierzę, że to oni na końcu staną na najwyższym podium. Do tego liczne wyjazdy, żeby pomóc naszym chłopakom i spierdalamy z tej ligi!
Tyle w temacie.
na jesieni na Klecze było cisnienie i bojowe nastroje ale chyba tylko wsrod kibicow na trybunach bo na boisko wybiegło 11 przestraszonych, ładnie wystrojonych manekinów + 12 na ławce.
mam nadzieje że z odejsciem tego ostatnie skonczyło się w Hutniku lekcewazenie kogokolwiek
kazdy mecz (nie tylko z Balinem) to będzie wojna na smierc i zycie a nam zostaje robic pieklo na (jakichkolwiek) trybunach i wspierac stowarzyszenie-mentalnie, fizycznie i finansowo
wtedy zadne baliny nam niestraszne
mam nadzieje że z odejsciem tego ostatnie skonczyło się w Hutniku lekcewazenie kogokolwiek
kazdy mecz (nie tylko z Balinem) to będzie wojna na smierc i zycie a nam zostaje robic pieklo na (jakichkolwiek) trybunach i wspierac stowarzyszenie-mentalnie, fizycznie i finansowo
wtedy zadne baliny nam niestraszne