Trener Hutnika - taktyka, skład i inne opinie

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

dUfio

Re: Trener Hutnika - taktyka, skład i inne opinie

Postautor: dUfio » pn maja 19, 2025 12:11 pm

Błagam, tylko nie róbmy krzywdy Świętemu i nie wrzucajmy go na minę

Tylko i wyłącznie jakiś wyjadacz ze szczebla centralnego

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » pn maja 19, 2025 12:20 pm

Nie nigdy w życiu, też bym był przeciwny. Na Krzyśka moim zdaniem przyjdzie czas, ale teraz to zdecydowanie nie. Tak, jak napisałeś - to musi być jakiś kumaty wyjadacz, który wie, jak się poruszaćw rzeczywistości drugiej ligi i czym pachnie ten burdel :D

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » pn maja 19, 2025 12:34 pm

vitoss pisze:Jeśli mają zastępcę to będzie miał więcej czasu na poznanie drużyny i potrzeb transferowych. Chyba że jakiś tymczasowy wleci to mogli go chociaż do końca sezonu zostawić

to się wydaje najrozsądniejszym podejściem na teraz. a jak będzie? hujwi... i zobaczymy czy u nas zadziała efekt "nowej miotły" hehheeh
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

wojo77

Postautor: wojo77 » pn maja 19, 2025 12:59 pm

dUfio pisze:Błagam, tylko nie róbmy krzywdy Świętemu i nie wrzucajmy go na minę

Tylko i wyłącznie jakiś wyjadacz ze szczebla centralnego

Jeśli to faktycznie będzie Święty to ja bym nie robił paniki wręcz przeciwnie. Swięty ma łeb i nie pchał by się na ścięcie w pierwszej pracy z seniorami, dwa - jest swój, wie w co wchodzi nie musi poznawać drużyny, wie doskonale jakie są realia. Jeśli baraże nie wyjdą to przy najmniej będzie miał więcej czasu na budowę drużyny. Teraz mało dostępnych nazwisk bo sezon w pełni a przerwa letnia krótka i zespół mieli byśmy w piątej kolejce a tak będzie od pierwszego meczu - oby. Ja jestem za, czekamy

LOKO

Postautor: LOKO » pn maja 19, 2025 1:03 pm

Ciekawe ilu będzie chętnych by znów dostawać zawodników na tydzień, góra dwa przed rozpoczęciem ligi, co powoduje brak należytego przygotowania zespołu.
A potem te same osoby rozliczają Cię z wynikow :D

Patryk_NH1950

Postautor: Patryk_NH1950 » pn maja 19, 2025 1:39 pm

Cieszy mnie posunięcie zarządu, ostatnio pod jego skrzydłami było coraz gorzej z drużyną i zaliczała kompromitacje. Zjazd w dół ogólnie ostatnimi czasy. Tak jakby zapomnieli jak się gra w piłkę.

Coś czuje że będzie to Ireneusz Pietrzykowski o ile nie znalazł nigdzie pracy bo jakby nie patrzeć ma doświadczenie a w końcu wyciągnął SSW 2 ligi wyżej.
Ostatnio zmieniony pn maja 19, 2025 1:42 pm przez Patryk_NH1950, łącznie zmieniany 1 raz.

wojo77

Postautor: wojo77 » pn maja 19, 2025 1:41 pm

Patryk_NH1950 pisze:Cieszy mnie posunięcie zarządu, ostatnio pod jego skrzydłami było coraz gorzej z drużyną i zaliczała kompromitacje.

Coś czuje że będzie to Ireneusz Pietrzykowski o ile nie znalazł nigdzie pracy bo jakby nie patrzeć ma doświadczenie a w końcu wyciągnął SSW 2 ligi wyżej.

Pietrzykowski jest już trenerem Chełmianki

Patryk_NH1950

Postautor: Patryk_NH1950 » pn maja 19, 2025 1:44 pm

wojo77 pisze:
Patryk_NH1950 pisze:Cieszy mnie posunięcie zarządu, ostatnio pod jego skrzydłami było coraz gorzej z drużyną i zaliczała kompromitacje.

Pietrzykowski jest już trenerem Chełmianki

Zawsze może przejść ligę wyżej do nowego pracodawcy i dogadać się z Chełmianką, szczególnie że ta już o nic nie gra.

patryk

Postautor: patryk » pn maja 19, 2025 2:49 pm

No cóż...
Gramy systemem "nowej miotły" od kilku sezonów. Jak wspomniałem w innym temacie zazwyczaj na starcie to fajnie siada. Czy decyzja dobra? To już chyba wiedzą sami zainteresowani. Z całą pewnością "jakaś" zmiana nastąpić musiała. Czy zmiana Musiała? Czas pokaże...

Po ponad 30 latach śmigania na HKS pewne jest tylko jedno. Miotły się zmieniają, grajki się zmieniają, wątki dyskusji się zmieniają, cele się zmieniają... TYLKO TA BANDA ZAPALEŃCÓW/KIBICÓW SIĘ NIE ZMIENIA. I chwała Wam za to!

Pzdr wariaty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
dzuhas pisze:Porazony piorunem miazdzy :) z drugiej strony powinno byc "trener pogryziony przez dziki i zgwalcony przez przejezdzajacego nieopodal na rowerze bialego misia"

dUfio

Postautor: dUfio » pn maja 19, 2025 3:08 pm

5/5 sezonów w 2 lidze ze zmianą trenera w trakcie
Trzy pierwsze przyniosły zamierzony efekt w postaci utrzymania (choć w drugim pomogły Wigry), bo nowy trener przejmował drużynę w strefiespadkowej, zeszłoroczna nie przyniosła nic (byliśmy poza i tam pozostaliśmy, chyba nawet Bobla opuscil Hutnika gdy byl na 8 i tam skończyliśmy)

Co przyniesie ta? Czy nowy trener będzie pierwszym który przetrwa kolejny cały sezon? Czy w ogóle ten zatrudniony teraz będzie prowadził zespół w nowym?

patryk

Postautor: patryk » pn maja 19, 2025 3:23 pm

Żeby odpowiedzieć na te oraz inne nurtujące pytania trzeba by się dzisiaj solidnie najebać. Ja niestety z przyczyn technicznych nie mogę...
Kto się poświęci i w alkotransie spróbuje zmierzyć się z panującą wszem i wobec niepewnością?? :D :D :D
dzuhas pisze:Porazony piorunem miazdzy :) z drugiej strony powinno byc "trener pogryziony przez dziki i zgwalcony przez przejezdzajacego nieopodal na rowerze bialego misia"

HAMAS

Postautor: HAMAS » pn maja 19, 2025 3:28 pm

Najlepiej swoje zaniedbania i niekompetencje zrzucić na trenera.
Co z Panem dyrektorem co mu uszył kadrę, może On poprowadzi drużynę do końca sezonu i pokarze jak się robi wynik?
Moment na zmiany fatalny.

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » pn maja 19, 2025 3:50 pm

LOKO pisze:Ciekawe ilu będzie chętnych by znów dostawać zawodników na tydzień, góra dwa przed rozpoczęciem ligi, co powoduje brak należytego przygotowania zespołu.
A potem te same osoby rozliczają Cię z wynikow :D

No ale chyba podpis złozył i się zgodził na to, więc w czym probem? Miałem w zawodowej pracy nie takie wyzwania, ale jak się na coś piszesz, to potem nie płacz, że warunki były złe.
I że tory też były złe :lol:

luke.krak

Postautor: luke.krak » pn maja 19, 2025 4:30 pm

Może to będzie Saganowski, albo Peszko, oboje wolni

lucero

Postautor: lucero » pn maja 19, 2025 4:38 pm

Bardzo słuszna decyzja z kilku powodów oczywistych (monotonia taktyczna) i mniej oczywistych (latanie w koszulce z białą gwiazdą bo boiskach)

Dzięki owej decyzji zobaczymy także czy to zarząd rzeczywiście nakazał trzymać Doriana na ławce

Co do wyśmiewanego pomysłu powierzenia drużyny znienawidzonemu Janiczakowi to jaka on miał średnia? Może w tej lidze właśnie treningowe „macie gale i grajcie” jest więcej warte od stref obrony niskiej wysokiej itd

Jeżeli mnie pamięć nie myli to za jego amatorskiego treningu mieliśmy więcej wariantów rozgrywania stałych fragmentów niż wielcy bogowie taktyki Musiał plus Bobla