2 liga - sezon 2020/21
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
FenRiR pisze:To co interesuje nas najbardziej...oprócz nas oczywiście.
Podsumowując.
dzięki wielkie, że to zebrałeś
zakładając że wszyscy będą wygrywać u siebie, przegrywać na wyjeździe (co biorąc pod uwagę poprzednie mecze jest i tak dla nich optymistycznym założeniem)
to zgromadzą:
Bytovia 41 punktów
Błękitni 41 punktów
Lech 38 punktów
Grudziądz 35 punktów
Elbląg 35 punktów
moim zdaniem 40 punktów wystarczy, a jak będzie w nich przynajmniej remis w Bytowie tym bardziej
stazyja69 pisze:Przyznamy się , że wcześniej nie brałem pod uwagę Bytovii do spadku .
A tu proszę
Ja ich początkiem marca wskazywałem ale też chyba źle wskazałem dwie inne drużyny cyt.
wojo77
Odpowiedzi: 999
Wyświetleń: 116461
PostForum: NOWY Hutnik 2010 Wysłany: Nie Mar 07, 2021 11:10 pm Temat: 2 liga - sezon 2020/21
Moi faworyci do spadku to właśnie Bytovia, Znicz i Błękitni. My jako rycerze wiosny zakręcimy się koło baraży 😉💪
Lech 0:0, trzeba przyznać że tez mieli swoje okazje
Bytów 0:3 więc raczej bez punktów
Z peletonu za nami 3 pkt zdobył tylko Grudziądz, z Elblagiem. Remisy Lecha i Błękitnych, wielce prawdopodobna porażka Bytowa. Znicz pauza.
Więc mimo naszej porażki-niezle, bez wielkich strat przewagi.
Co nas czeka w najbliższym tygodniu?
Juz w środę gks odrabia mecz z elblagiem i pasuje żeby po 2 porażkach sobie wygrał
W weekend znów mecze wewnątrz "peletonu".
Blekitni-Grudziadz
Elbląg-Znicz
Bytovia z kolei gra ze Stalą która dziś dostała w leb od Motoru
Bytów 0:3 więc raczej bez punktów
Z peletonu za nami 3 pkt zdobył tylko Grudziądz, z Elblagiem. Remisy Lecha i Błękitnych, wielce prawdopodobna porażka Bytowa. Znicz pauza.
Więc mimo naszej porażki-niezle, bez wielkich strat przewagi.
Co nas czeka w najbliższym tygodniu?
Juz w środę gks odrabia mecz z elblagiem i pasuje żeby po 2 porażkach sobie wygrał
W weekend znów mecze wewnątrz "peletonu".
Blekitni-Grudziadz
Elbląg-Znicz
Bytovia z kolei gra ze Stalą która dziś dostała w leb od Motoru
Ostatnio zmieniony ndz maja 02, 2021 3:07 pm przez dUfio, łącznie zmieniany 2 razy.