mecz z mogilanami
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
mecz z mogilanami
akurat dzisiaj nie grali źle, jak ktoś uprawiał jakis sport to wie że nie każdy mecz się wygrywa chociaz ma się wielką przewagę.Czasem przypadek rządzi w sporcie, Jeszcze wiele meczy do końca i trzeba walczyć. Jak dla mnie kadra trenerska do zmiany bo widać że nia ma koncepcji na lepszą grę. Setki podań nic daje a prywatny klub KP gra do dupy. Żądam zmian w kadrze trenerskiej.
Re: mecz z mogilanami
hoffeer pisze:akurat dzisiaj nie grali źle, jak ktoś uprawiał jakis sport to wie że nie każdy mecz się wygrywa chociaz ma się wielką przewagę.Czasem przypadek rządzi w sporcie, Jeszcze wiele meczy do końca i trzeba walczyć. Jak dla mnie kadra trenerska do zmiany bo widać że nia ma koncepcji na lepszą grę. Setki podań nic daje a prywatny klub KP gra do dupy. Żądam zmian w kadrze trenerskiej.
A po co kolega otwiera taki sam temat.
Re: mecz z mogilanami
ZBYCHO pisze:hoffeer pisze:akurat dzisiaj nie grali źle, jak ktoś uprawiał jakis sport to wie że nie każdy mecz się wygrywa chociaz ma się wielką przewagę.Czasem przypadek rządzi w sporcie, Jeszcze wiele meczy do końca i trzeba walczyć. Jak dla mnie kadra trenerska do zmiany bo widać że nia ma koncepcji na lepszą grę. Setki podań nic daje a prywatny klub KP gra do dupy. Żądam zmian w kadrze trenerskiej.
A po co kolega otwiera taki sam temat.
z emocji! do przeniesienia w odpowiedi temat...