Hutnik - Podbeskidzie 7.10.2011, godz. 20:00
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Hutnik - Podbeskidzie 7.10.2011, godz. 20:00
Ostatnio zmieniony wt wrz 27, 2011 2:30 pm przez majlech, łącznie zmieniany 1 raz.
Welcome to Suche Stawy - The Home of Hutnik Kraków!
Chyba nie muszę mówić WSZYSCY NA MECZ. Bo to jest wiadome. Sam rywal powinien przyciągnąć na stadion. Mimo że następnego dnia mam szkole na meczu będę. Po kilku latach przerwy na SS wróci Kasperczyk. Mam nadzieję że wystawi najbardziej optymalny skład jaki będzie mógł. Łatka, Kołodziej powinni zagrać chodź jedną połowę.
Kołodziej na pewno nie zagra.
Dariusz Kołodziej, który zerwał więzadła w prawym kolanie w trakcie meczu z Legią Warszawa, nie zagra do końca roku. Pomocnika Górali czeka operacja, a po niej długa rehabilitacja.
Jedna z najbardziej uciążliwych dla piłkarza kontuzji przydarzyła się pomocnikowi Podbeskidzia w meczu z Legią Warszawa w spotkaniu 6. kolejki ekstraklasy. Dariusz Kołodziej zerwał więzadła w prawym kolanie. Po przeprowadzonych badaniach i konsultacji lekarskiej zdecydowano, iż zawodnik przejdzie operację, a po niej długą rehabilitację. Popularnego "Kołka" nie zobaczymy więc już na boiskach ekstraklasy w rundzie jesiennej.
-------------------------------------------------------
Forever Hutnik - Czyzyny HKS
Forever Hutnik - Czyzyny HKS
Alex pisze:Chyba nie muszę mówić WSZYSCY NA MECZ. Bo to jest wiadome. Sam rywal powinien przyciągnąć na stadion. Mimo że następnego dnia mam szkole na meczu będę. Po kilku latach przerwy na SS wróci Kasperczyk. Mam nadzieję że wystawi najbardziej optymalny skład jaki będzie mógł. Łatka, Kołodziej powinni zagrać chodź jedną połowę.
No tak, same gwiazdeczki na czele z trenerem...
jarkonh pisze:Alex pisze:Chyba nie muszę mówić WSZYSCY NA MECZ. Bo to jest wiadome. Sam rywal powinien przyciągnąć na stadion. Mimo że następnego dnia mam szkole na meczu będę. Po kilku latach przerwy na SS wróci Kasperczyk. Mam nadzieję że wystawi najbardziej optymalny skład jaki będzie mógł. Łatka, Kołodziej powinni zagrać chodź jedną połowę.
No tak, same gwiazdeczki na czele z trenerem...
Mi chodzi o to by zobaczyć drużynę z tej niby naszej ekstraklasy.Ale widać komuś rywal nie pasuję...
- stefan batory
Na przyszłość trzeba postarać się o Legię, ewentualnie Ruch/ Widzew, w każdym bądź razie jakąś uznaną firmę piłkarsko i przede wszystkim kibicowsko , ale też taką z którą mamy w miarę neutralne relacje co by było bez awantur ale za to bardzo, bardzo głośno i po kibolsku.
Przy okazji, czy będziemy przyjmować kibiców gości na ten mecz?
Przy okazji, czy będziemy przyjmować kibiców gości na ten mecz?
HUTNICZY KLUB SPORTOWY
Alex pisze:Chyba nie muszę mówić WSZYSCY NA MECZ. Bo to jest wiadome. Sam rywal powinien przyciągnąć na stadion. Mimo że następnego dnia mam szkole na meczu będę. Po kilku latach przerwy na SS wróci Kasperczyk. Mam nadzieję że wystawi najbardziej optymalny skład jaki będzie mógł. Łatka, Kołodziej powinni zagrać chodź jedną połowę.
No chyba żartujesz? Co to jest to TSP?
Kogo to ma przyciągnąć?
Dla Hutnika to duże wydarzenie...............
http://www.nh2010.pl/czytaj/newsroom/43 ... dziem.html
http://www.nh2010.pl/czytaj/newsroom/43 ... dziem.html
JOK_NH pisze:Alex pisze:Chyba nie muszę mówić WSZYSCY NA MECZ. Bo to jest wiadome. Sam rywal powinien przyciągnąć na stadion. Mimo że następnego dnia mam szkole na meczu będę. Po kilku latach przerwy na SS wróci Kasperczyk. Mam nadzieję że wystawi najbardziej optymalny skład jaki będzie mógł. Łatka, Kołodziej powinni zagrać chodź jedną połowę.
No chyba żartujesz? Co to jest to TSP?
Kogo to ma przyciągnąć?
Według mnie to ma przyciągnąć kibiców, ludzi na mecz. Jak byś miał wybierać czy iść na mecz gdzie Hutnika rywalem będzie Okocimski lub Podbeskidzie, to kogo byś wybrał? Ja tego drugiego.