Hutnik - Bocheński KS 10.11.2012 (sobota), godz, 18:00

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

Fan Hutnika

Hutnik - Bocheński KS 10.11.2012 (sobota), godz, 18:00

Postautor: Fan Hutnika » śr lis 07, 2012 10:43 am

do meczu 3 dni a tu cisza , widac nie ma zainteresowania
a na ten ostatni mecz zakanczajacy sezon przy oswietleniu powinnismy naglasniac .
Juz nie chce mi sie pisac o akcji idz na mecz zabierz kogos
ze mna kilka osob wybiera sie

[Admin: edytowano tytuł wątku]
http://www.youtube.com/watch?v=tnkA38Lh ... re=related to jeszcze nie tak dawno bylo tak pieknie ,tyle hutniczych braci :(

dUfio

Re: Hutnik-Bochnia sobota 10,11/godz 18:00 !!!!!!!!!!!!!!!!!

Postautor: dUfio » śr lis 07, 2012 10:53 am

Fan Hutnika pisze:do meczu 3 dni a tu cisza , widac nie ma zainteresowania
a na ten ostatni mecz zakanczajacy sezon przy oswietleniu powinnismy naglasniac .
Juz nie chce mi sie pisac o akcji idz na mecz zabierz kogos
ze mna kilka osob wybiera sie

:D

kwintesencja kibicowania Hutnikowi - "powinniśmy ale mi się nie chce"

jeśli chodzi o frekwencje to już straciłem wszelkie zludzenia - kto ma być to będzie

nie znaczy to że będzie smutno - myśle, że będzie zajebisty mecz i radosne pozegnanie udanego roku 2012

Awatar użytkownika
Michas

Postautor: Michas » śr lis 07, 2012 2:00 pm

Dokładnie kto ma być to będzie. Ale myślę że przez zimę powinniśmy się zastanowić co zrobić żeby na wiosnę więcej osób odwiedzało SS. Trzeba by zrobić jakiś plan działania, może zebrać jakieś fundusze, które przeznaczymy później na reklamę meczy. Jest kupa czasu, której nie możemy zmarnować.
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!

Biega

Postautor: Biega » śr lis 07, 2012 2:32 pm

Znajomy który nie jest na bieżąco wczoraj do mnie dzwonił z pytaniem KIEDY GRA Hutnik? bo był na stronie Hutnik.org i nic tam niema. Mi się przecież wydaje że tam już od poniedziałku powinien być zamieszczony jakiś plakat o meczu! Druga sprawa że wiele osób nie wie gdzie szukać ale to już inny temat. Więc mi się zdaje że jak na taki przepływ informacji to i tak jest dobra frekwencja.

KSH74NH

Postautor: KSH74NH » śr lis 07, 2012 2:36 pm

Michas pisze:Dokładnie kto ma być to będzie. Ale myślę że przez zimę powinniśmy się zastanowić co zrobić żeby na wiosnę więcej osób odwiedzało SS. Trzeba by zrobić jakiś plan działania, może zebrać jakieś fundusze, które przeznaczymy później na reklamę meczy. Jest kupa czasu, której nie możemy zmarnować.

my sie juz tak zastanawiamy od dluzszego czasu

GlobeTrotters'02

Postautor: GlobeTrotters'02 » śr lis 07, 2012 3:53 pm

Biega pisze:Znajomy który nie jest na bieżąco wczoraj do mnie dzwonił z pytaniem KIEDY GRA Hutnik? bo był na stronie Hutnik.org i nic tam niema. Mi się przecież wydaje że tam już od poniedziałku powinien być zamieszczony jakiś plakat o meczu! Druga sprawa że wiele osób nie wie gdzie szukać ale to już inny temat. Więc mi się zdaje że jak na taki przepływ informacji to i tak jest dobra frekwencja.

już coś jest aczkolwiek nie mamy pewności czy takie apele cokolwiek dają jeśli chodzi o liczbę

czy po prostu tylko nakręcają bardziej tych co i tak i tak by przyszli

majlech

Postautor: majlech » śr lis 07, 2012 4:00 pm

Przypominam, ze mozna kupowac bilety normalne na ten mecz w AnkenPaulus Bar: http://www.nh2010.pl/czytaj/newsroom/876,Mozna-juz-kupowac-bilety-na-mecz-z-Bochenskim-KS.html
Welcome to Suche Stawy - The Home of Hutnik Kraków!

Awatar użytkownika
markow

Postautor: markow » śr lis 07, 2012 4:33 pm

Michas pisze:Dokładnie kto ma być to będzie. Ale myślę że przez zimę powinniśmy się zastanowić co zrobić żeby na wiosnę więcej osób odwiedzało SS. Trzeba by zrobić jakiś plan działania, może zebrać jakieś fundusze, które przeznaczymy później na reklamę meczy. Jest kupa czasu, której nie możemy zmarnować.

Były już w temacie - żenująca frekwencja propozycje co można by zrobić niewielkim nakładem żeby zwiększyć frekwencje, jak do tej pory nikt za bardzo nie odpowiedział/podjął dyskusji w tych sprawach, może warto przypomnieć o tym z uwagi że już niedługo przerwa między sezonami

Poniżej kilka moich pomysłów, oczywiście należy je przemyśleć, przedyskutować, i ewentualnie wdrożyć w życie.

1.
Akcja: Gimnazjum
Częstotliwość: Każdy mecz u siebie
Opis: Przekazywanie dla dyrekcji gimnazjów w Nowej Hucie, (może także w Krakowie) biletów w ilości ustalonej przez zarząd (10-20 sztuk) dla dyrekcji w celu przekazania uczniom według własnego uznania. Wymogiem wykorzystania takiego biletu jest uczestnictwo w meczu z osobą dorosłą (np. z rodzicem)
Klub nie traciłby na takiej akcji, gdyż wraz z darmowym biletem, osoba dorosła musiałaby wykupić bilet normalny na mecz.
Cel: Zwiększenie frekwencji, wpływów z biletów normalnych, zwiększenie rozpoznawalności marki klubu

2.
Akcja: Media
Częstotliwość: Każdy mecz u siebie
Opis: Przekazywanie mediom krakowskim (Dziennik Polski, Metro, GłosTN, Fakt/oKraków, SE/oKraków, wyb/oKraków, Radio Alfa, Radio Krakow, RadioPlus, Złoteprzeboje, VoxFm, inne - darmowych biletów w ilości ustalonej przez zarząd (max5) w celu przekazania na konkursy organizowane przez w/w media.
Cel: Zwiększenie obecności w mediach Hutnika, przyciągnięcie na stadion dodatkowych osób, zwiększenie rozpoznawalności marki klubu

3.
Akcja: MTV
Częstotliwość: Każdy mecz realizowany przez telewizję internetową MTV u siebie
Opis: Wprowadzenie opłaty za oglądanie internetowego przekazu z meczów na Hutniku w kwocie 10zł (rozliczenie z MTV 50%/50%)
Cel: Zwiększenie frekwencji w meczach na których telewizja umożliwia przekaz, dodatkowe pieniądze przekazane przez oglądających (emigracja, kibice przeciwnika)

4.
Akcja: Sponsorzy
Częstotliwość: Jeden mecz w sezonie, najlepiej przy sztucznym oświetleniu.
Opis: Dotarcie do różnych firm, tych które nie są do tej pory naszymi partnerami/sponsorami z zaproszeniem na prestiżowy mecz w formie wejściówki VIP dla kilku osób z zarządów tych firm, ugoszczenie drobnym poczęstunkiem, przekazanie materiałów o klubie (informator, projekt podjęcia współpracy, itp)
Cel: Pozyskanie nowych firm wspierających klub, zwiększenie rozpoznawalności marki klubu

5.
Akcja: Klub reprezentanta
Częstotliwość: Każdy mecz w sezonie u siebie
Opis: Zaproszenie na mecz znanych reprezentantów naszego klubu.
- zorganizowanie krótkiego spotkania (biletowanego) przed meczem w sali konferencyjnej
- przygotowanie specjalnej koszulki z nazwiskiem reprezentanta, która zostanie zlicytowana w przerwie meczu
- przekazanie pod koniec licytacji koszulki na murawie stadionu - zwycięzca otrzyma też zdjęcie z przekazania koszulki
Cel: Dodatkowe środki na utrzymanie klubu, zwiększenie frekwencji, możliwe zainteresowanie mediów takimi spotkaniami i licytacjami

6.
Akcja: Bilboard
Częstotliwość: Każdy mecz w sezonie u siebie
Opis: Wysłanie zapytania do zarządcy terenu przy drodze do stadionu (droga 79) o możliwość dzierżawy/postawienia bilboardu podobnego do tego który ma com-com w celu plakatowanie informacji o zbliżającym się meczu. Koszt wydruku bilboardu można byłoby przerzucić na drukarnie w ramach delikatnej ich reklamy
Cel: Informacja o meczu przy ruchliwej drodze wyjazdowej z Huty, zwiększenie rozpoznawalności marki klubu, zwiększenie frekwencji
-------------------------------------------------------
Forever Hutnik - Czyzyny HKS

gibonhks

Postautor: gibonhks » śr lis 07, 2012 8:22 pm

Jestem w 100% za nr.3 podawałem kilkakrotnie ten pomysł na forum. Dobre rozwiązanie dla emigrantów i zarobek z leniwych kibiców!!! dobre pieniążki jeśli ktoś na wyjazd nie jedzie sms za 10zl lub inaczej;] dla mtv to napewno by sie spodobało.

Awatar użytkownika
Michas

Postautor: Michas » śr lis 07, 2012 9:16 pm

Wiem że był już takie temat na forum ale myślę, że powinniśmy zorganizować jakieś spotkanie w realu a nie pierdzielić na forum bo z tego nic nie wynika jak widać. To w końcu kibice mają decydować o tym klubie więc róbmy coś. Teraz czeka nas przerwa zimowa ale przypominam, że Hutnik ma jeszcze sekcje np. darta. A jako zawodnik tejże sekcji zapewniam was, że mecz darta to doskonała okazja do pogadania, wypicia paru piwek, pokibicowania. Może na jednym z takich meczy zorganizowali bysmy jakieś spotkanie i zastanowilibyśmy się co tu zrobić aby na mecze piłkarzy przychodziło więcej luda.
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!

dzuhas
Kontakt:

Postautor: dzuhas » śr lis 07, 2012 9:37 pm

mysle ze sie wlasnie konczy runda. jestem za tym zeby sie zorganizowac od stycznia
pzdr Osiek

Awatar użytkownika
metal
Site Admin
Kontakt:

Postautor: metal » czw lis 08, 2012 8:49 am

Proponuję by trzymac się tamtu wątku.
ObrazekStaram się pisać poprawnie po polsku!

pablo

Postautor: pablo » czw lis 08, 2012 10:55 am

z forum happysad :
o której mniej więcej zacznie grać happysad? Pytam, bo będę grał mecz akurat wtedy i nie wiem czy zdążę być od początku... to jest po 20 dam radę być...

co prawda nie ma napisane że to mecz piłkarski Hutnika ale w sobotę o 18 blisko Łaźni Nowej jest mało wydarzen sportowych ... . Dogrywki ani karnych nie będzie to pewnie zdąży .

Alex

Postautor: Alex » czw lis 08, 2012 4:28 pm

Meczyk będzie również na necie --> http://www.malopolskatv.pl/iii-liga-10- ... bochenski/

Awatar użytkownika
markow

Postautor: markow » czw lis 08, 2012 4:32 pm

Alex pisze:Meczyk będzie również na necie --> http://www.malopolskatv.pl/iii-liga-10- ... bochenski/

Punkt 3 powinien już być wdrożony w życie, a tak dzięki temu frekwencja będzie niższa.
-------------------------------------------------------

Forever Hutnik - Czyzyny HKS