Minęło 20 lat odkąd postawiliśmy to Forum.
Wielkie dzięki dla wszystkich, którzy przez te lata pisali i czytali. To wspaniałe, że pomimo ery social media wciąż tworzymy tu ciekawe miejsce hutniczych pogawędek.
Gorąco dziękuję wszystkim, którzy przez 20 lat dokładali swoje cegiełki do funkcjonowania Forum, zrzucali się na domenę, działali jako moderatorzy. Szczególne podziękowania dla Jaracza, który jako jedyny został na placu boju na tzw. backstage'u i wciąż pilnuje by od strony technicznej wszystko działało.
Piona!
20 lat minęło...
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
- metal
- Site Admin
- Kontakt:
20 lat minęło...

Re: 20 lat minęło...
Dzięki!
Mam nadzieję, że to nie pożegnanie tylko wstęp do kolejnych 20 lat. : )
Mam nadzieję, że to nie pożegnanie tylko wstęp do kolejnych 20 lat. : )
Dziękuję !
Ps: Pamiętam jak za małolata chodziłem do młyna i to Ty prowadziłeś doping. Miło powspominać, szczególnie Que Sera, Sera !

Ps: Pamiętam jak za małolata chodziłem do młyna i to Ty prowadziłeś doping. Miło powspominać, szczególnie Que Sera, Sera !

-
Również przyłączam się do podziękowań. Nawet nie wiedziałem, że już tyle czasu minęło. Pamiętam jeszcze pierwsze fora dyskusyjne. Tam to dopiero była lambada
Większość wpisywała się pod swoimi prawdziwymi ksywkami. Opisy akcji, dymów a nawet umawianie się na solówki pod zegarem w przerwie 

Wawrów! <oklaski> Wawrów!
Metal, Jaracz i wszyscy pozostali, którzy przyczynili się do powstania i kontynuacji tego forum. Wielkie dzięki za Waszą ciężką pracę. Ja zaczynam swój każdy dzień od wejścia na to forum. I tak codziennie od 20 lat 

Dokładnie, jakoś ciężko było z forum zrezygnować
.
Wielkie dzięki!

Wielkie dzięki!
-
- Site Admin
- Kontakt:
Dzięki Metal, bez Ciebie by się to wszystko już dawno posypało.. 
Oby udało się w końcu za tę rocznicę (i za wiele innych rzeczy) razem napić
Pozdrawiam!
Jaracz

Oby udało się w końcu za tę rocznicę (i za wiele innych rzeczy) razem napić

Pozdrawiam!
Jaracz
Piona Ludzie!!!
dzuhas pisze:Porazony piorunem miazdzyz drugiej strony powinno byc "trener pogryziony przez dziki i zgwalcony przez przejezdzajacego nieopodal na rowerze bialego misia"
Winnetou pisze:Ja zaczynam swój każdy dzień od wejścia na to forum. I tak codziennie od 20 lat
uzaleznie od dopaminy, ktorą wywołują nowe posty na forum bylo modne zanim facebook wpadl na powiadomienia

coz, wiadomo, ze w kibicowaniu najwazniejsze jest to, co sie dzieje na trybunach, sektorach gosci, trasach i osiedlach, ale forum internetowe to miejsce gdzie zajebiscie na spokojnie mozna o tym wszystkim podyskutowac, powspominac, podzielic sie refleksami
dzis juz forum ogranicza sie prkatycznie do dyskusji sportowych, ewentualnie od czasu do czasu (glownie po porazkach...) egzystencjalnych, a prawie do zera zniknęly stąd dyskusje kibicowskie,nad czym mocno ubolewam. Zapewne ma na to wplyw rozwoj innych komunikatorow i platform internetowych, co z kolei sprawie, ze chyba nie ma na forum nikogo... ponizej 30. Kiedys zalogowni i aktywni byli tu ultrasi, hoolsi,ludzie ze stowarzsyszenia itd, z nowej fali nie ma praktycznie nikogo. Wiadomo, ze nie o wszystkim mozna w sieci dyskutowac, ale mysle, ze wiele inicjatyw kibocowskich, kwestii dopingu czy inspiracji do opraw wyplynelo wlasnie z forum (malo znany fakt - stad wzielismy haslo "Klątwa przerzuta")
kiedys zeby napisac posta na forum trzeba bylo byc w domu, miec czas, odpalic kompa, teraz wszystko mozna zrobic z komorki i to chyba zabija forme i poziom dyskusji bo ludzie czesto ograniczaja sie po prostu do zwyklych reakcji obrazkowych, czyli historia ludzkowsci zatoczyla kolo i wrocilismy do czasow hieroglifów

bardziej wylewne posty gina gdzies w czelusciach internetu i wielka szkoda
20 lat forum to dobry moment na przypomnienie moim zdaniem najwazniejszego tematu jaki tu zostal zalozony
PRZYSZŁOŚĆ KS Hutnik KRAKÓW
temat zalozony w 2007 roku przez 3 lata zyskal prawie 2700 odpowiedzi i ponad milion wyswietlen
to wlasnie tu pojawialy sie pierwsze mniej lub bardziej smiale pomysly zalozenia wlasnego klubu przezkibicow - prawie trzy lata przed tą najwazniejsza inicjatywą w historii kibiców Hutnika
abcdefgh pisze:Stworzyć drużynę w A-klasie pod nazwą Hutnik Nowa Huta składającą się z kibiców i władzami w 100% kibicowskimi, i za 4 lata 2 liga bez Kowalskich i innych darmozjadów. Proste.
oczywiscie nie brakowalo glosow sceptycznych
gooryl pisze:nie chce mi sie słuchac waszego pierdolenia ...
po 1 nie załozycie zadnego Hutnika Nowa Huta
flagus pisze:O czymś takim jak zrobili w Szczecinie (Pogoń Nowa), każdy z nas pewnie myślał. Tyle że tam to stowarzyszenie ma kilka tysięcy członków (wiadomo jeden klub konkurencji żadnej), I te kilka tysięcy ludzi może dużo. Miasto ich słucha bo się ich boi. A My?? Jesteśmy kulą u nogi. I wszyscy centralnie mają nas w DUPIE. Ktoś już napisał, jak pasiaki w sile kilkusetek zdemolowali miasto coś się u nich ruszyło, a u nas???? Ruchają Hutę jak chcą.
Aldaris pisze:Post Flagusa powinien całkowicie już zamknąć zbędną dyskusje na temat stworzenia Nowego Hutnika.
Oro pisze: Co do tematu zawiązywania nowego podmiotu sportowego - nie widzę szans, nie z naszą frekwencją, nie z naszym usytuowaniem, ze tak je nazwę, geo-sportowym.
itd
na szczęście odpowiednie osoby nie daly sie marudom, zreszta kilku pozniejszych czlonkow zarządu Nh2010 wpisywalo sie w tym historycznym temacie
metal pisze:lucero pisze:rozumiem ze te ... oznaczaja, iz my tych pieniedzy nie uzbieramy. W takim razie nie ma o czym mowic, pozostawmy droge numer trzy, czyli niech sie dzieje wola nieba, pozostana wspomnienia i tyle
Wręcz przeciwnie, myślę, że jest to do wykonania.
metal pisze:Istnieje cień szansy, że oprocz składek finansowanie "nowego Hutnika" wsparli by lokalni biznesmeni, budżet dzielnicy, itd.
Przykład ścianki wspinaczkowej, którą wymyślił i zrealizował jeden człowiek przekonuje mnie że DA SIĘ.
prawie trzy lata burzliwej dyskusji, w miedzyczasie spadek na 4 poziom,przegrany baraz z jeziorakiem, mecz na 60 lecie NH, potem mecz przy swietle z Jeziorakiem,aferakorupcyjna,ale nadszedl 2010 i poszlo...