Sezon 2025/26 - sparingi, transfery, info
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Re: Sezon 2025/26 - sparingi, transfery, info
O ile ten Słomka jest strasznie czasami irytujący to jednak dobry grajek na nasze warunki. Skrzydła już zabezpieczone. Fajnie by było obronę w miarę utrzymać ale może być ciężko.
Z bramkarzy to myślę że będzie duet Hoyo , Zagrodnik na następny sezon.
Z bramkarzy to myślę że będzie duet Hoyo , Zagrodnik na następny sezon.
Na X info że Głogowski blisko GKSu Tychy
Podejrzewam, że nas na niego nie stać i jak jest napisane, odejdzie gdzieś do zaplecza ekstraklapy.
-
po ostatnim meczu na fejsie wpisał się jeden z byłych członków zarządu i napisał w skrócie: nadchodzą ciężkie czasy, kilku zawodników jest w trakcie rozmów z klubami 1ligowymi itd. zanosi się na tradycyjną wymianę połowy składu.
oby w jakimś rozsądnym terminie i żeby trafić z nowymi zawodnikami.
oby w jakimś rozsądnym terminie i żeby trafić z nowymi zawodnikami.
Wawrów! <oklaski> Wawrów!
Czyli przyklad kolegow z tamtego sezonu nic im nie pokazał. Wiadomo kazdy ma swoja sciezke i swoj plan na kariere, jednak jesli nie jestes jakis wybijajacy w 2 lidze to ciezko liczyc ze bedziesz kozakiem w 1wszej. Ja widze szanse na gre wyzej tylko u Glogowskiego i moze Urbanczyka.
Płacz na fejsie już się zaczął. Wiadome szkoda, że odchodzi. Z drugiej strony chłopak chce się rozwijać. 20 lat dopiero, ileż można kopać w 2 lidze? Motywacją pewnie do rozwoju jest też brat. Oby mu się powiodło i grał przede wszystkim. Ważne, że nie wzmocnił ligowego rywala tylko poszedł wyżej.
Będzie jakaś Hutnicza kawusia? Fajnie jakby było ogłoszone ciut wcześniej żeby można zadać było pytania do prezesa. Myślę że koniec sezonu to czas podsumowań więc fajnie by było jakby taki materiał powstał
- metal
- Site Admin
- Kontakt:
luke.krak pisze:Będzie jakaś Hutnicza kawusia? Fajnie jakby było ogłoszone ciut wcześniej żeby można zadać było pytania do prezesa. Myślę że koniec sezonu to czas podsumowań więc fajnie by było jakby taki materiał powstał
Ale co, myślisz że ktoś z Klubu tutaj Ci odpowie?

Jak można było się spodziewać Tarasovs kończy kontrakt i nie zostanie przedłużony
-
metal pisze:luke.krak pisze:Będzie jakaś Hutnicza kawusia? Fajnie jakby było ogłoszone ciut wcześniej żeby można zadać było pytania do prezesa. Myślę że koniec sezonu to czas podsumowań więc fajnie by było jakby taki materiał powstał
Ale co, myślisz że ktoś z Klubu tutaj Ci odpowie?
Skoro na największym ścieku informacyjnym pt. Facebook Klub wypowiada się oficjalnie to jaki problem, żeby tutaj ktoś z marketingu skrobnął raz na miesiąc posta dotyczącego aktualnej sytuacji czy np. potencjalnych pytań do gości "Kawusi"? Wiem, że FB to zasięgi itd. Ale tu mamy prawdziwych fascynatów, domorosłych ekspertów piłkarskich oraz kompedia wiedzy statystycznej jak Dufio. Szkoda zmarnować taki potencjał, który wyrósł sam od siebie i uchował się w tej całej zgniliźnie fejsbukowo - instagramowej. To forum to nasza sól, sól ziemi, tej ziemi.
Wawrów! <oklaski> Wawrów!
Tarasovs odchodzi.
Nie wiem jaka miał pensje ale mnie w tej rundzie nie przekonywał zupełnie. Pytanie jeszcze na jak długo wypada z gry po urazie w ostatnim meczu.
Nie wiem jaka miał pensje ale mnie w tej rundzie nie przekonywał zupełnie. Pytanie jeszcze na jak długo wypada z gry po urazie w ostatnim meczu.