Pytania do Informacji

Akcje i pomysły marketingowe.
Przetargi, reklamy, sponsoring.
Public Relations. Gorące newsy ze Sportowej S.A.

Moderatorzy: dUfio, marketing, HQSa

Piotrek

Postautor: Piotrek » wt sie 25, 2009 11:20 pm

1 pytanie-czyli najpierw powstaną maszty na rogach boiska na bieżni, a potem między tymi masztami powstaną trybuny takie jak na tym fajnym projekcie co poszło na niego ileś tam euro???
2 pytanie- jaki jest termin dobudowania nowej choć jednej trybuny do tych masztów?
3pytanie-te maszty mają stać tylko do 2012, czy jest plan wymiany ich na składane do tego czasu, skoro będą juz między nimi nowe trybuny??
4 pytanie- czy jest szansa dowiedzieć sie o co w tym wszystkim chodzi??
5 pytanie- czy jest taka opcja że nasz klub rozwiązują w listopadzie, i całe obiekty przejmuje miasto(czyt. krakowia)

Awatar użytkownika
jarkonh

Postautor: jarkonh » śr sie 26, 2009 1:42 am

jarkonh pisze:
Informacja pisze:
Montowanie słupów rozpoczęło się od wewnątrz trybun. Nie udało mi się jeszcze dokładnie ustalić dlaczego, ale może to wynikać z warunków technicznych i niemożliwości ustawienie tych słupów gdzie indziej. Przy najbliższej okazji postaram się o dokładniejsze info na ten temat.

WTF :shock:
Czym jeszcze zostaniemy "obdarzeni" ?!

Czy istnieje jakiś plan modernizacji stadionu ?

Podbijam moje pytanie bo chyba nie zbyt jasno się wyraziłem...

Na stadionie się coś robi...
Podejrzewam że zgodnie z jakimś planem...
Czy jest szansa abyśmy poznali jego szczegóły przed zakończeniem prac a nie jak do tej pory w trakcie robót ?

Informacja pisze:Nie ma żadnej pożyczki miasta dla Hutnika.

To kto teraz za to płaci ? SSA ?
To taka inwestycja w ciemno ? Bo przecież nie ma żadnych umów i tak na prawdę nie wiadomo czy te "krzesełka" i "jupitery" komuś będą potrzebne...
I co przy tym wszystkim z zaległymi pensjami dla piłkarzy ?

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » śr sie 26, 2009 2:28 am

Najpierw chciałem podziękować za odpowiedź na moje pytanie dotyczące frekwencji.

A teraz moje nowe pytanie:

- Czy ktoś z obecnego zarządu mógłby skomentować pierwszy projekt remontu stadionu?
Chodzi mi o ten projekt: http://www.hutnik-krakow.pl/show.php?id ... 5bd0ddf675

Czy, aby nie jest to projekt właśnie pod grę WC?
Zaskakuje mnie zbieżność owego ubogiego projektu z tym, co się teraz dzieje.

Pozdrawiam
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...

buźka_1950

Postautor: buźka_1950 » śr sie 26, 2009 11:56 am

Skoro maszty maja byc uzywane przez wc, to i tak beda musiały ciągle być trzymane w gotowośći prawda? Więc nasuwa sie pytanie: czy za uzwywanie masztow przez wc zaplacimy my ta "kupe pieniedzy"? a jesli nie to nie mozna ladnie poprosic, zeby dalo sie wlaczyc je na te dwie godziny??

Czy jest mozliwosc, zeby przynajmniej jeden mecz- dość ważny z kibicowskiego punktu widzenia z Unią T, albo chociaż derby z Garbarnia, były wieczorem, przy oswietleniu?

Skoro jest inna koncepcja przebudowy stadionu, w myśl której te maszty nie maja zasłaniać, to jaki jest sens pakowania teraz tych krzesełek, a nie na "nowe" trybuny?

patryk

Postautor: patryk » śr sie 26, 2009 2:01 pm

Ja również podłączam się pod poruszany wątek... Skoro "modernizacja ma nam służyć" i skoro analogicznie patrząc - dla gry w porze wieczorowej dla naszych nieproszonych gości światła mają być w gotowości - to pytanko:

DLACZEGO I MY NIE MOŻEMY Z NICH KORZYSTAĆ?? PRZECIEŻ TE STARE MASZTY I MOCNO DOŚWIADCZONE PRZEZ CZAS KRZESEŁKA (NIE MÓWIĄC JUŻ O BLASZAKU) MIAŁY POPRAWIĆ NASZĄ INFRASTRUKTURĘ I SŁUŻYĆ TAKŻE NAM!!!

CHCĘ PRZYNAJMNIEJ 2 MECZÓW PRZY ŚWIATŁACH!!!

AMEN
dzuhas pisze:Porazony piorunem miazdzy :) z drugiej strony powinno byc "trener pogryziony przez dziki i zgwalcony przez przejezdzajacego nieopodal na rowerze bialego misia"

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » śr sie 26, 2009 3:33 pm

Pyt 1. Ile luxów jest wymaganych w 3 lidze?(pewnie zarząd ma na to wyjebane ale pytam). W ekstraklasie 1400 luxów.

Pyt. 2 Czy mamy rozumieć że nie ma szans aby choć jeden z 3 meczy (Beskid, Unia czy jakby nie było derby) zagrać przy sztucznym oświetleniu?

lucero

Postautor: lucero » śr sie 26, 2009 3:42 pm

Pyt. 2 Czy mamy rozumieć że nie ma szans aby choć jeden z 3 meczy (Beskid, Unia czy jakby nie było derby) zagrać przy sztucznym oświetleniu?[/quote]

chcieliśmy zagrać z Puszczą przy światłach, ale jak widac zagramy sobie co najwyzej w szachy

Fan Hutnika

Postautor: Fan Hutnika » śr sie 26, 2009 3:47 pm

tylko nie z nimi
Chcialbym ten jeden mecz zagrac z Unia na jesien przy oswietleniu
http://www.youtube.com/watch?v=tnkA38Lh ... re=related to jeszcze nie tak dawno bylo tak pieknie ,tyle hutniczych braci :(

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » śr sie 26, 2009 8:08 pm

Pierwsze pytanie dotyczy oczywiście frekwencji.

Ile sprzedano biletów na mecz z Nidą?

Drugie pytanie:

(Informacjo proszę potraktuj je poważnie)

Dlaczego po meczu zawsze zamknięta jest brama wyjściowa ze stadionu i wszyscy muszą stać w kolejce i przeciskać się przez wejście biletowe?

Po co tak się robi?

Jest to już od dłuższego czasu i nie rozumiem dlaczego :?

Informacjo proszę, zasugeruj tym na górze, aby po spotkaniu brama była otwarta. Obok stałby ochroniarz z kluczami do kłódki i jakby wszyscy wyszli, zamknąłby tą bramę.

Raz, że jest to męczące, dwa, że strasznie denerwujące.

Jakby jeszcze się ktoś gorzej poczuł, no to też gorzej wyjść. Także ewentualna ewakuacja, czy podejście do karetki też jest utrudnione.

A dodam, że nie widziałem żadnego ochroniarza z kluczami (który by w razie czego otworzył bramę, gdyby ktoś np. zasłabł).

Reasumując: niewygodne, denerwujące, złośliwe wobec kibiców i utrudniające wyjście osobom chorym lub po prostu źle się czującym.

bezsens, totalny bezsens

Pozdrawiam
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...

KSH74NH

Postautor: KSH74NH » śr sie 26, 2009 8:21 pm

a ludzi coraz wiecej :)
dzisiaj frekwencja mi sie podobala ale strzelal nie bede

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » śr sie 26, 2009 9:21 pm

Informacjo, jeszcze jedno pytanie.

Czy oprócz sprzedawanych karnetów, klub przyznaje też jakąś pulę karnetów za darmo?

Jeśli sprzedano 18 karnetów, a oprócz nich funkcjonują jakieś inne przyznawane za darmo, uznaniowo, no to mam pytanie ile jest takich karnetów?

Wiem, że pytanie-pierdoła, ale wszystko zapisuję w excelu i przydałaby mi się ta informacja ;)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
BINGONH

Postautor: BINGONH » śr sie 26, 2009 11:29 pm

OŻÓG 1950 pisze:Pierwsze pytanie dotyczy oczywiście frekwencji.

Ile sprzedano biletów na mecz z Nidą?

Drugie pytanie:

(Informacjo proszę potraktuj je poważnie)

Dlaczego po meczu zawsze zamknięta jest brama wyjściowa ze stadionu i wszyscy muszą stać w kolejce i przeciskać się przez wejście biletowe?

Po co tak się robi?

Jest to już od dłuższego czasu i nie rozumiem dlaczego :?

Informacjo proszę, zasugeruj tym na górze, aby po spotkaniu brama była otwarta. Obok stałby ochroniarz z kluczami do kłódki i jakby wszyscy wyszli, zamknąłby tą bramę.

Raz, że jest to męczące, dwa, że strasznie denerwujące.

Jakby jeszcze się ktoś gorzej poczuł, no to też gorzej wyjść. Także ewentualna ewakuacja, czy podejście do karetki też jest utrudnione.

A dodam, że nie widziałem żadnego ochroniarza z kluczami (który by w razie czego otworzył bramę, gdyby ktoś np. zasłabł).

Reasumując: niewygodne, denerwujące, złośliwe wobec kibiców i utrudniające wyjście osobom chorym lub po prostu źle się czującym.

bezsens, totalny bezsens

Pozdrawiam

Podbijam pytanie Ożóga
Jak to się ma do ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych i ewentualnej ewakuacji.
To wychodzenie z meczu jest po prostu nie zgodne z przepisami

LOKO

Postautor: LOKO » czw wrz 03, 2009 10:48 pm

1. Czy jest już odpowiedź od centrali Tobetu?
2. Jak wygląda sprawa reklam TOBETU na koszulkach, oraz reklam na stadionie czy wiązą się z nimi jakieś umowy? Jeśli tak to na jaki okres zostały podpisane?

PAHKS

Postautor: PAHKS » pt wrz 04, 2009 10:58 am

z Tobetem to chyba wielka d bedzie
do 15 sierpnia mialo byc jasne a przeciaglo sie sporoooo
na dodatek jak od meczu z angloami byli u nas na kazdym meczu live tak tym razem chyba nie bedzie juz ich
PrzyArceHKS
Bylismy jestesmy bedziemy

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » sob wrz 05, 2009 5:43 pm

Pierwsze pytanie:

Ile sprzedano biletów na mecz z Górnikiem Wieliczka?

Drugie pytanie:

Dlaczego w dalszym ciągu, przy wychodzeniu ze stadionu, jest zamknięta brama?