Kumpel mi napisał, że fajnie by było abyśmy mieli shoutbox na forum, ponieważ nie trzeba by zakładać wielu zbędnych tematów jeżeli ktoś ma tylko jedno pytanie.
Była by na to szansa, i czy byłby ktoś tym zainteresowany?
Shoutbox na forum
Moderator: dUfio
Moim zdaniem super pomysł .
Zakładając że na forum są ludzie dojrzali tak więc moim wyjdzie z tego coś ciekawego.
dużo szybszy sposób komunikacji niż zakładanie do wszystkiego nowych wątków na forum z głupimi pytaniami na które na pewno ktoś odpowie w shoutbox-ie
Zakładając że na forum są ludzie dojrzali tak więc moim wyjdzie z tego coś ciekawego.
dużo szybszy sposób komunikacji niż zakładanie do wszystkiego nowych wątków na forum z głupimi pytaniami na które na pewno ktoś odpowie w shoutbox-ie

Ostatnio zmieniony czw lip 01, 2010 11:21 pm przez Siergiej, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak, albo miliony wpisów pod tytułem: jebać Gumiorów...
niezarejestrowani nie mogą pisać na forum. a Jeśli ktoś jest zarejestrowany to przynajmniej będzie wiadomo kogo wywalić:)
A co do tych głupich pytań to np. chciałbym odwołać się do pytań JOK-a w innym temacie na które już padły odpowiedzi, a tak wystarczyło by je napisać w ShoutBox-ie i ktoś odesłał by go do odpowiedniego tematu.
szybciej, łatwiej i forum będzie wyglądało estetyczniej bez głupich powtarzanych pytań

- metal
- Site Admin
- Kontakt:
Siergiej pisze:Tak, albo miliony wpisów pod tytułem: jebać Gumiorów...
niezarejestrowani nie mogą pisać na forum. a Jeśli ktoś jest zarejestrowany to przynajmniej będzie wiadomo kogo wywalić:)
A co do tych głupich pytań to np. chciałbym odwołać się do pytań JOK-a w innym temacie na które już padły odpowiedzi, a tak wystarczyło by je napisać w ShoutBox-ie i ktoś odesłał by go do odpowiedniego tematu.
szybciej, łatwiej i forum będzie wyglądało estetyczniej bez głupich powtarzanych pytań
Nie przeszkadza mi powtarzalność pytań o odpowiedzi. Co Wy z tego taki lament robicie, że ktoś przeoczył jakąś tam odpowiedź - takie rzeczy się zdarzają, chyba że 24 na dobę siedzisz na forum... Co z tego, że jest rejestracja, skoro i tak można się zarejestrować i pisać pierdoły? Żadne ograniczenie.
- metal
- Site Admin
- Kontakt:
JOK_NH pisze:[ Co z tego, że jest rejestracja, skoro i tak można się zarejestrować i pisać pierdoły? Żadne ograniczenie.
Mylisz się. Spamerzy są blokowani łącznie z adresem e-mail i IP. Nowe nicki są aktywowane sporadycznie, zazwyczaj po poleceniu aktywnego użytkownika.
Pozdrawiam.