Wniosek o delegalizacje Młodzieży Wszechpolskiej

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

BuA SPW

Postautor: BuA SPW » ndz lut 13, 2005 11:12 pm

raval pisze:Dla mnie najgorszą rzeczą jest to że w POLSKIEJ polityce roi się od tych śmierdzących rzydów kompletnie niezrozumiałe(wiem że nie na temat ale chyba jedyny polityczny na tym forum) i taki skurwysyn Hofman (pewnie też rzyd) ma czelność kompletnie bez podstaw składać jakieś skargi na MW i wymyślać jakieś historie z nazizmem itp, oczywiście wiadomo że zrobił to tylko po to żeby zaistnieć w mediach ale zrobił. Doszły mnie słuchy że akcje na pedałów zorganizowała własnie "młodzież Wszechpolska" wyobraźcie sobie co by to było gdyby te..... nie wiem jak nazwać pedałów i lesbijki ale napewno nie ludzie!, spokojnie przemaszerowały przez ten rynek pewnie co rok by się to ścierwo zjeżdzało do Krakowa!!! :evil:

:D
Sorki, ale nie mogłem się powstrzymać :lol:
Żeby nie było, że nabijam bez sensu posta to powiem, że Raval ma rację z tą paradą gejów, za to szacunek do MW, popieram tą organizację..
Obrazek

Awatar użytkownika
raval

Postautor: raval » ndz lut 13, 2005 11:38 pm

To że zaznaczyłeś tych rzydów to znaczy że pisze się przez "ż" a nie "rz"? :oops: szczerze długo se to rozkminiałem jakoś bardziej mi pasowało przez "rz" :D

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » ndz lut 13, 2005 11:38 pm

Raval znasz jakiegoś Żyda :?:

Ja znam - moja dawna nauczycielka. Normalna, wesoła, miła i inteligentna babka. Odczepcie się w końcu od tych Żydów.

Tak samo z nas śmieją się Niemcy, a nie mają o nas zielonego pojęcia, bez sensu...

Awatar użytkownika
raval

Postautor: raval » ndz lut 13, 2005 11:44 pm

Z tymi niemcami to idzie w 2 strony bo nie znam chyba osoby która by nie nienawidziła tych......

ps:jeden szwab dokonał wielkiej rzeczy jaką był niewątpliwie holocaust :D hehe nie no razem z żydami mordował Polaków więc na nas to też się odbiło i np za to powiniśmy nienawidzieć niemców!

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » ndz lut 13, 2005 11:51 pm

Raval, sorry, ale żal mi Ciebie.

Poza tym Hitler nie był Niemcem, ale Austriakiem.

BuA SPW

Postautor: BuA SPW » pn lut 14, 2005 9:45 am

raval pisze:To że zaznaczyłeś tych rzydów to znaczy że pisze się przez "ż" a nie "rz"? :oops: szczerze długo se to rozkminiałem jakoś bardziej mi pasowało przez "rz" :D
No tak Raval z tego co wiem pisze się przeż "Ż" :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
HDS

Postautor: HDS » pn lut 14, 2005 12:19 pm

Obrazek

Awatar użytkownika
raval

Postautor: raval » pn lut 14, 2005 2:33 pm

A mi Ciebie :D

Awatar użytkownika
metal
Site Admin
Kontakt:

Postautor: metal » pn lut 14, 2005 6:02 pm

raval i OŻÓG - prosimy bez osobistych wycieczek

Temat rozmył sie na cacy - zamiast dyskusji o MW wyszły różnice światopoglądowe. Wiekszość zna moje poglądy ale...
...idąć mylnym tropem doszlibyśmy do wniosku, że powinniśmy nienawidzić:

- Niemców (powyżej)
- Austriaków (za Hitlera)
- Rosjan (wiadomo)
- Włochów i Japonczykow (za oś Rzym - Berlin - Tokio)
- Anglikow i Francuzów (za zdradzenie sojuszu i brak pomocy we wrześniu 39)
- Amerykanów (za przehandlowanie Polski Rosjanowm w 45)
- Czechów (za Śląsk Cieszynski)
- Ukraincow (za UPA)
- Żydów (sam nie wiem za co)
- Łotyszy (za kolaborację z hitlerowcami)
- Szwedów (za potop)

Nie jestem mocny z historii, ale tyle mi wpadło do głowy na pierwszy rzut. A ja powiem Wam na to CHUJ! Oceniam ludzi po tym jacy są a nie KIM są. Znam wielu porządnych przedstawicieli tamtych nacji, którzy nie mieli nic wspólnego z wydarzeniami sprzed 50 i więcej lat. Znam też wielu Polaków. którym bym ręki nie podał.

Pozdro.
ObrazekStaram się pisać poprawnie po polsku!

Awatar użytkownika
raval

Postautor: raval » pn lut 14, 2005 7:31 pm

Do Szwecji, Anglii, Włoch, Austrii i państw słowiańskich (prócz Rosji) nic nie mam :D

BIMBER

Postautor: BIMBER » pn lut 14, 2005 8:45 pm

Metal ja też oceniam ludzi po tym jacy są a nie kim są dlatego nie znając osobiscie żadnego zyda uogólniam ich do całości i ich jebie bo mnie wkurwiają ogólnie,bo akurat sie tak składa ze znam ich swiatopogląd 8)
BIEDA NIGDY NIE JEST SMUTNA

Awatar użytkownika
SEBO_NH_HKS

Postautor: SEBO_NH_HKS » pn lut 14, 2005 9:54 pm

a ja tam najbardziej jako narodu nie lubie anglikow a za co , za to ze te cioty kiedy trzeba to sa przyjaciolmi a gdy trzeba pomuc tylko pierdola a nie dzialaja ( 2 wojan swiatowa ) niemcow tez nie lubie ale mniej
bylem cos kolo 6 miesicy temu na wymianie i oni przymajmniej wiekszosc wstydza sie tego co uczynil ich naród nam ale w kazdym narodzie zanjduja sie takie male skurwysynki u nas tez ktorym bym reki nie podal ( tak jak ktos to juz napisal ) a co do traktowania polakow przez niemcow jest ruznie u nich polak ( lub turek tez) jest traktowany jak u nas rumuni takie panuja stereotypy ( jest nawet taki kawal o polakach : czemu niemiec jak jedzie prze polske jedzie 2 samochodami ......... bo jeden po drodze mu zapierdola ) niestety tak juz jest i dluga droga do tego zeby to zmnienic choc w sumie wolal nbym zaby np pomiedzy polakami a ukraincami nie bylo takiej nienawisci ( co naszczescie sie juz zmienia )
heheheh sorki za dlugi komentarz nudzilo mi sie
Obrazek

Awatar użytkownika
Raven

Postautor: Raven » wt lut 15, 2005 9:29 am

SEBO_NH_HKS pisze:a ja tam najbardziej jako narodu nie lubie anglikow a za co , za to ze te cioty kiedy trzeba to sa przyjaciolmi a gdy trzeba pomuc tylko pierdola a nie dzialaja ( 2 wojan swiatowa ) niemcow tez nie lubie ale mniej

Hmmm trudno osądzać cały naród za politykę przywódców.
U nas też poparcie dla "misji" w Iraku jest małe (i zawsze takie było) i głupotą by było powiedzenie że naród polski żądał wysłania wojsk do Iraku.
A sytuacja podczas 2 WŚ to raczej głębszy temat
Tyle

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » wt lut 15, 2005 12:06 pm

METAL pisze:raval i OŻÓG - prosimy bez osobistych wycieczek

Temat rozmył sie na cacy - zamiast dyskusji o MW wyszły różnice światopoglądowe. Wiekszość zna moje poglądy ale...
...idąć mylnym tropem doszlibyśmy do wniosku, że powinniśmy nienawidzić:

- Niemców (powyżej)
- Austriaków (za Hitlera)
- Rosjan (wiadomo)
- Włochów i Japonczykow (za oś Rzym - Berlin - Tokio)
- Anglikow i Francuzów (za zdradzenie sojuszu i brak pomocy we wrześniu 39)
- Amerykanów (za przehandlowanie Polski Rosjanowm w 45)
- Czechów (za Śląsk Cieszynski)
- Ukraincow (za UPA)
- Żydów (sam nie wiem za co)
- Łotyszy (za kolaborację z hitlerowcami)
- Szwedów (za potop)

Nie jestem mocny z historii, ale tyle mi wpadło do głowy na pierwszy rzut. A ja powiem Wam na to CHUJ! Oceniam ludzi po tym jacy są a nie KIM są. Znam wielu porządnych przedstawicieli tamtych nacji, którzy nie mieli nic wspólnego z wydarzeniami sprzed 50 i więcej lat. Znam też wielu Polaków. którym bym ręki nie podał.

Pozdro.

Metal, ale ja właśnie chciałem powiedzieć DOKŁADNIE TO SAMO! :)

Każdy człowiek to indywidualna jednostka i każdego trzeba oceniać indywidualnie, za to co robi, za to jaki jest, a NIE ZA TO KIM JEST.

Tyle :)

Troublemaker

Postautor: Troublemaker » wt lut 15, 2005 3:47 pm

Z racji mojego wykształcenia bardzo dobrze orientuję się w historii XX wieku. Nie chcę jednak przedstawiać swoich poglądów a co za tym idzie używać argumantów na poparcie mojej tezy- niektórzy [ chociaż byłyby słuszne ] nie są w stanie, bądż nie chcą ich przyjąć... :roll:
Nawiązując do tematu jestem przeciwny delegalizacji MW, gdyż wg mnie w dzisiejszej sytuacji gro partii politycznych powinno zostać zdelegalizowanych-taka jest prawda...Szczególnie głośno mówi się również o delegalizacji skompromitowanej SLD.
To tyle w tym temacie, gdyż w moim zamyśle było zachowanie obiektywizmu, chociaż przyznam iż przychodzi mi to z trudem...

Pozdro dla Marchewy!!!
Quam dulce et decorum est pro patria mori