WASZE PYTANIA [bez komentarzy]
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Bingo, rozumiem, ze wolisz mecz np. w poniedzialek o 15?
W najnowszym numerze Suchych Stawow, ktory byl przygotowany na mecz z Sandecja ta sprawa zostala dokladnie wyjasniona. Program bedzie dostapny przy okazji meczu z Bochenskim bedzie mozna na ten temat poczytac.
Coraz mocniej odczuwamy to, ze nie jestesmy gospodarzami stadionu i tyle.
W najnowszym numerze Suchych Stawow, ktory byl przygotowany na mecz z Sandecja ta sprawa zostala dokladnie wyjasniona. Program bedzie dostapny przy okazji meczu z Bochenskim bedzie mozna na ten temat poczytac.
Coraz mocniej odczuwamy to, ze nie jestesmy gospodarzami stadionu i tyle.
Welcome to Suche Stawy - The Home of Hutnik Kraków!
majlech pisze:Bingo, rozumiem, ze wolisz mecz np. w poniedzialek o 15?
Szczerze to nie widzę różnicy pomiędzy jednym a drugim terminem
Dlaczego moje drugie pytanie zostało wymoderowane?
Nie przypominam sobie abym użył tam słów czy zwrotów które podlegają cenzurze? Spytałem tylko czy godzina meczu jest spowodowana jednorazowymi problemami (w domyśle mecz pasów) czy takie sytuacje będą się powtarzać?
- metal
- Site Admin
- Kontakt:
BINGONH pisze:Szczerze to nie widzę różnicy pomiędzy jednym a drugim terminem
Dlaczego moje drugie pytanie zostało wymoderowane?
Nie przypominam sobie abym użył tam słów czy zwrotów które podlegają cenzurze? Spytałem tylko czy godzina meczu jest spowodowana jednorazowymi problemami (w domyśle mecz pasów) czy takie sytuacje będą się powtarzać?
Jako osoba, która wymoderowała posta nie mogę się zgodzić w Twoją sugestią (patrz PW).
Problemy ze stadionem będą trwały co najmniej tak długo, jak będziemy mieli na Suchych Stawach WC. Skończą się, gdy znajdziemy firmę gotową zainwestować w tereny przy Ptaszyckiego 4 i otrzymać obiekty.
Pora by każdy z nas zdał sobie sprawę z bolesnej prawdy - JESTEŚMY GOŚĆMI NA SUCHYCH STAWACH.

- NOWY_HUTNIK_2010
- Site Admin
- NOWY_HUTNIK_2010
- Site Admin
Pytanie do członków nie będących w zarządzie NH2010 (bardzo proszę nie kasować i nie edytować):
Czy macie w ogóle jakąkolwiek wiedzę, co się dzieje wewnątrz naszego klubu?
Miło by było mieć jakąkolwiek wiedzę, co jest grane...
Przepraszam, że tak pytam, ale jeśli to ma tak wyglądać, że jestem tylko człowieczkiem do wykorzystania (potrzebny podpis, potrzebna pomoc, potrzebna kasa - której na szczęście jeszcze nie wpłacam, bo mnie nie stać), to ja dziękuję bardzo...
Miło by było mieć czasem jakąś informację...
I teraz test - czy post ten zostanie skasowany/edytowany, czy nie...
Pozdrawiam
Czy macie w ogóle jakąkolwiek wiedzę, co się dzieje wewnątrz naszego klubu?
Miło by było mieć jakąkolwiek wiedzę, co jest grane...
Przepraszam, że tak pytam, ale jeśli to ma tak wyglądać, że jestem tylko człowieczkiem do wykorzystania (potrzebny podpis, potrzebna pomoc, potrzebna kasa - której na szczęście jeszcze nie wpłacam, bo mnie nie stać), to ja dziękuję bardzo...
Miło by było mieć czasem jakąś informację...
I teraz test - czy post ten zostanie skasowany/edytowany, czy nie...
Pozdrawiam
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...
rozumiem Wasze rozgoryczenie, gdyby były wyniki zapewne pewnych tematów by się nie poruszało. Chyba nie każdy rozumie, że wszyscy kibice działający czynnie by Hutnik stał się wielki pracują charytatywnie...dla nie umiejących czytać ze zrozumieniem - mają też swoje rodziny, wydatki i tym podobne sprawy, których nikt nie załatwi za nich. Każdy tu jest mądry, a jednak nikt nie wpadł na pomysł by założyć stowarzyszenie alternatywę dla SSA, teraz łatwo jest krytykować - działać jak widać trochę trudniej. Post Ożóga, w którym piszę"potrzebny podpis, potrzebna pomoc, potrzebna kasa - której na szczęście jeszcze nie wpłacam, bo mnie nie stać" jest wg.kompromitujący go jako kibica HKSu.Ożógu co myślisz, że zarząd ten hajs bierze sobie do kieszeni? Czy roztrwania na prawo i lewo jako dodatki dla pracowników stowarzyszenia nie licząc się z wydatkami?Czy może zbierają na super wakacje albo lepiej imprezy w night clubach? Dopóki każdy nie zrozumie sytuacji w jakiej się znajdujemy to nigdy nie wyjdziemy z tego dołka. Powtórzę to co kiedyś ktoś na tym forum już napisał "Hutnik TO MY" i teraz te słowa mają prawdziwe znaczenie. Nie jesteśmy kibicami Hutnika jak jest zajebiście ale też jak jest źle. Szukanie wroga w zarządzie do niczego dobrego nie prowadzi, bo kurwa to jest nasz!!! zarząd w większości koledzy, których każdy zna lepiej lub gorzej, mało tego każdy kto wspomaga Hutnika jako członek przez rok(nie pamiętam jaki to rodzaj) sam będzie mógł kandydować na prezesa, vce prezesa itd. I wtedy niech każdy mądry pokaże jaki ma pomysł na Nasz (powtarzam to raz jeszcze, jeżeli ktoś ma problem ze zrozumieniem czytanego tekstu ) Klub,a nie chodzi wiecznie niezadowolony. Tyle z mojej strony
Ostatnio zmieniony śr wrz 08, 2010 9:11 pm przez spikerspw, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolorowe wierne jest... Kolorowe HKS!!!
www.irmarserwis.pl
www.irmarserwis.pl