The Crims - gangsta pałer madafaka!
Moderator: dUfio
- Stefek_Burczymucha
- metal
- Site Admin
- Kontakt:
- SEBO_NH_HKS
- Stefek_Burczymucha
przeprosiny przyjete
jeszcze tylko calus w sygnet ale to przy okazji
nawiasem mowiac zadziwia mnie ich poziom intelektualny -> http://www.wislakrakow.com/forum/viewto ... &start=475

nawiasem mowiac zadziwia mnie ich poziom intelektualny -> http://www.wislakrakow.com/forum/viewto ... &start=475
Wasting time is an important part of living.
- SEBO_NH_HKS
Wandyta pisze:Powiedzcie mi jedno do końca gry zostało pare dni. Co sie stanie po zakończeniu odliczania . Czy gra bedzie istnieć, jeżeli tak to czy czeba bedzie grać od nowa czy bedziemy mieć swoje stare postacie??
Gra trwa miesiąc chyba i to jest 5 edycja. Najlepsi gracz dostaje nagrody i potem gramy następną edycje od nowa.
SEBO_NH_HKS pisze:ej ja mam ksywke SeboHKS hehhehe nie pocieszylem sie dlugo wolnasca ale w wiezieniu respekt rosnie czy cos takiego ?????
Od siedzenia w więzieniu respekt Ci nie rośnie. Przybywa on za każdy napad, za każde zdobyte 10tys $.
BRAWA dla wykonawców nocnej akcji. Psy na swoim forum jeszcze nie mogą rozkminić jak to się stało.

Wandyta pisze:Mam jeszcze jedno pytanko. Chce zrobić napad na dom bossa mafii ,i tam pisze trudność 240 a ja mam respekt 237. I czy inteligencje ,siłe ,wytrzymałość ,charyzme, też musze mieć na 240 czy nie??
ANI WISŁA ANI PASY TYLKO Hutnik PO WSZE CZASY !!!!
musisz mieć najlepiej wszystkie statystyki ok 240 żeby ten skok wykonać

- Stefek_Burczymucha
Wandyta pisze:Mam jeszcze jedno pytanko. Chce zrobić napad na dom bossa mafii ,i tam pisze trudność 240 a ja mam respekt 237. I czy inteligencje ,siłe ,wytrzymałość ,charyzme, też musze mieć na 240 czy nie??
do robienia skokow otrzebna jest inteligencja.zeby skok sie udal musisz miec wiecej int. niz wynosi trudnosc skoku no i oczywiscie liczy sie tez bron - na dom bossa proponuje mean machine ew. raygun
Spoko już od dawna mam tą broń
. Teraz mam inteligencji 230 więc sobie dorobimy i kupimy sobię inteligencje tak żeby było 260 i wtedy boss zacznie się martwić o swoja posiadłość
Aha może ktoś napisać jaka jest trudność skoku ''konwuj bankowy'' bo mam propozycje napadu ale niewiem czy się nadam do tego skoku z takim respekem
Z góry dzięki za te wszystkie odpowiedzi . Sorki że was tak wypytuje , wole na zimne dmuchać
.
Hutnik PONAD WSZYSTKO !!!

Aha może ktoś napisać jaka jest trudność skoku ''konwuj bankowy'' bo mam propozycje napadu ale niewiem czy się nadam do tego skoku z takim respekem

Z góry dzięki za te wszystkie odpowiedzi . Sorki że was tak wypytuje , wole na zimne dmuchać

Hutnik PONAD WSZYSTKO !!!
- Stefek_Burczymucha
Wandyta pisze:Aha może ktoś napisać jaka jest trudność skoku ''konwuj bankowy'' bo mam propozycje napadu ale niewiem czy się nadam do tego skoku z takim respekem![]()
200
Ostatnio zmieniony czw lut 17, 2005 1:04 pm przez Stefek_Burczymucha, łącznie zmieniany 3 razy.
forum Wisły pisze:Cytat:
[11:13] <nowohucianin> ah
[11:14] <nowohucianin> co za chujowy gang
[11:15] <nowohucianin> coz, jacy kibice taki gang
[11:18] <Luki1950> JEBAC WISLE KURWE TYLKO Hutnik
[11:20] <Luki1950> ALE MACIE LIPE CHLOPAKI I NAWET NIE
SPIERDOLICIE
[11:20] <nowohucianin> Wisła szmato co ty na to ?
[11:21] <NHHC> jebane pieski
[11:22] <NHHC> ROZPIERDOL OD SRODKA
[11:24] <NHHC> NO TO LECIMY PO KOLEI
[11:26] <Luki1950> Hutnik nowa huta
[11:30] <NHHC> TYLKO Hutnik NOWA HUTA
Heeeeeeeeeeeeeeeeeee..... ?
Chyba mamy wtykę...Dzień 148 11:31 Zostałeś zaatakowany przez nowohucianin
Dzień 148 11:31 Ciężko poobijany, trafiłeś do szpitala
Gumiory nas nieźle przetrzepały
Jak teraz reaktywować gang?No i trzeba przyjmować tylko sprawdzonych ludzi,którzy są na forum TWSD i Śląska lub Lechiik...a..
Jak te cipy dostały się do gangu?
Chyba nie mogli sobie tak normalnie wejść, więc to Resurection musiał ich wpuścić.
Ludzie, kurna - bo będziemy lani jak potulne baranki.
Na forum może się zalogować każdy, a potem macie co chcecie.
Nie przyjmować żadnych debiutantów. I dajcie nam GeNiO - on ich wszystkich rozjebie w pył.ej panowie bez spinki nie zapomnijcie że to gra tylko pozatym niech sobie każdy zaatakowany zrobi rachunek sumienia i przypomni kogo dodawał WCZORAJ do znajomych(kto się do każdego dobijał )
bez kitu + za akcje dla nichPeO wyślij mi na priva ten klub jeżeli jest bezbieczny bo już jestem po zianie twarzy a niechce znowu się na jakiegoś gumiora napatoczyćnie chce nikogo oskarżać ale dodałem do kontaktów tylko 3 gosci ze Śląska(wszyscy w ksywach mieli WKS i około 500 respektu),wiec moze gumiory wykorzystały nasze zaufanie do braci z Wrocławia i się pod nich podszyły
chłopaki mają rozkminke

quano ale zawsze po drodze można spotkać kogoś