Odpowiedz na pytanie
Moderator: dUfio
-
murdock pisze:Troublemaker pisze:Dla fanów twórczości Romana Zielińskiego:
Na jakie 3 kategorie dzieli wina NIEŁAC, chuligan Sląska Wrocław i jeden z "bohaterów""Ligi culiganów" oraz "Pamiętnika kibica"?
przejrzałem Pamiętnik Kibica i pytanie jest źle sformułowane chyba![]()
strona 122 " <Puzon> zna trzy rodzaje win - śmieje się Niełac - Ekstra, dobre i niezłe"
Cyzl ito uzon tak dzieli wina a Niełac tylko to powtarza![]()
![]()
a nowe pytaie brzmi:
Jaki klub posiada flagę Białe Imperium?? (nie chcę blokować zabawy a nic trudnego jakoś nie mogę wymyśleć)
Masz rację Dufio...

Moja pomyłka wyniknęła z tego faktu, że owo pytanie zadawałem z pamięci-nie zaglądając do książek Zielińskiego

Nie zmienia to faktu, że dla chcącego nie ma mic trudnego!
Quam dulce et decorum est pro patria mori
dobra nikt nie odpowiedział więc zmieniam pytanie.
Miałem to zrobić wczoraj ale troszke mi się plany zmieniły ze względu na 55 lecie...
w jakim meczu po strzale zawodnika Hutnika siatka "nie wytrzymała" i piłka poleciała za bramke pomimo tego że był gol???(kto strzelił i jaki był wynik)
Miałem to zrobić wczoraj ale troszke mi się plany zmieniły ze względu na 55 lecie...
w jakim meczu po strzale zawodnika Hutnika siatka "nie wytrzymała" i piłka poleciała za bramke pomimo tego że był gol???(kto strzelił i jaki był wynik)
"Hutniczy chłopie bądź na Topie"
Junior jeszcze do poprzedniego pytania -czy to nie byl czasami mecz HKS-Katowice 2:3 ?? a co do ostatniego pytania to nie wiem z kim i nie wiem jaki byl wynik ale jestem pewny ze wtedy siatka była dziurawa przez co chyba nawet Hutnik dostał jakas kare.
A jesli nie to podaj odpowiedz
od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata
BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata
BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY
Junior jeszcze do poprzedniego pytania -czy to nie byl czasami mecz HKS-Katowice 2:3 ?? a co do ostatniego pytania to nie wiem z kim i nie wiem jaki byl wynik ale jestem pewny ze wtedy siatka była dziurawa przez co chyba nawet Hutnik dostał jakas kare.
Do poprzedniego pytania: to był mecz Hutnik-Unia T. dwie zajebiste bramki strzelił A. Zięba.
A co do aktualnego pytania to czekam na poprawną odpowiedź
"Hutniczy chłopie bądź na Topie"
-
Junior pisze:Junior jeszcze do poprzedniego pytania -czy to nie byl czasami mecz HKS-Katowice 2:3 ?? a co do ostatniego pytania to nie wiem z kim i nie wiem jaki byl wynik ale jestem pewny ze wtedy siatka była dziurawa przez co chyba nawet Hutnik dostał jakas kare.
Do poprzedniego pytania: to był mecz Hutnik-Unia T. dwie zajebiste bramki strzelił A. Zięba.
A co do aktualnego pytania to czekam na poprawną odpowiedź
Jeżeli się nie mylę to był mecz HUTNIK-ŁKS 5:0; nie jestem pewny strzelca bramki ale wydaje mi się, że był to Bukalski...
PS: Starajcie się zadawać pytania dotyczące w głównej mierze tematyki kibicowskiej. POZDRO!!!
-
Junior pisze:uznam to bo inaczej się nie doczekam poprawnej odpowiedzi....wszystko ok tylko że to Lambo strzelił.
Zadajesz teraz Ty jakieś "kumate" kibicowskie pytanie....
Słowo "kumate" w moim poście nie widnieje

Wracając do tematu:
Wymień przynajmniej dwie nazwy z jakimi utożsamiali się chuligani Widzewa z fan-clubu Zgierz ( jedna z nich jest ciągle aktualna )?
-