razem dajmy rade BUKMACHEROM
Moderator: dUfio
Rugby Union - Turniej 6 Narodow
W ten weekend odbeda sie ostatnie mecze. Turniej moga wygrac jeszcze Anglia, Irlandia, Walia i Francja. Faworytem jest Anglia 1.3, ale ja stawiam na Irlandie 2.75. Ale jesli wszystko ulozy sie po mysli Francji (tzn. bardzo wysoko pokonaja Anglie, a Irlandia z Walia przegraja, co jest mozliwe) to kurs na Zabojadow jest 500. Nie zaszkodzi postawic kilku zlotych.
Tak grali do tej pory http://www.rbs6nations.com/en/matchcent ... esults.php
W ten weekend odbeda sie ostatnie mecze. Turniej moga wygrac jeszcze Anglia, Irlandia, Walia i Francja. Faworytem jest Anglia 1.3, ale ja stawiam na Irlandie 2.75. Ale jesli wszystko ulozy sie po mysli Francji (tzn. bardzo wysoko pokonaja Anglie, a Irlandia z Walia przegraja, co jest mozliwe) to kurs na Zabojadow jest 500. Nie zaszkodzi postawic kilku zlotych.
Tak grali do tej pory http://www.rbs6nations.com/en/matchcent ... esults.php
Wracajac do rugby to wszystkie mecze odbeda sie jutro:
- Szkocja - Irlandia 2 handicap (-9 punktow) 2.00. Dla mnie 100% pewniak WESZLO
- Wlochy handicap (+25 punktow) 1 2.00 - Walia. Goscie wygraja ten mecz, ale nie odribia tyle straty PUDLO
- Anglia - Francja 2 handicap (+10). Anglicy slabo graja pod presja, a ciazy na nich chec wygrania turnieju na swoim stadionie PUDLO
- Anglia - Francja 2 5.00. Druzyny te prezentuja wyrownany poziom i przy takim kursie na Francje, grzechem jest go nie wziasc. PUDLO
Turniej powinna wygrac Irlandia 2.75.. WESZLO
Francja 500/1 moze wygrac, jesli wszystko ulozy sie po jej mysli. Tzn. trzeba liczyc na niespodzianki. Szkocja pokona Irlandie, Wlochy Walie, a Francja wysoko Anglie. Porownujac to do pilki noznej to tak jakby obstawic na jednym kuponie, ze w LM Schalke pokona na wyjezdzie Real, Monaco Arsenal, a PSG w oslabieniu wyeliminuje Cheslea. I tak sie wlasnie stalo, ale kurs bylby gdzies w okolicach 100/1 a nie 500/1.
- Szkocja - Irlandia 2 handicap (-9 punktow) 2.00. Dla mnie 100% pewniak WESZLO
- Wlochy handicap (+25 punktow) 1 2.00 - Walia. Goscie wygraja ten mecz, ale nie odribia tyle straty PUDLO
- Anglia - Francja 2 handicap (+10). Anglicy slabo graja pod presja, a ciazy na nich chec wygrania turnieju na swoim stadionie PUDLO
- Anglia - Francja 2 5.00. Druzyny te prezentuja wyrownany poziom i przy takim kursie na Francje, grzechem jest go nie wziasc. PUDLO
Turniej powinna wygrac Irlandia 2.75.. WESZLO
Francja 500/1 moze wygrac, jesli wszystko ulozy sie po jej mysli. Tzn. trzeba liczyc na niespodzianki. Szkocja pokona Irlandie, Wlochy Walie, a Francja wysoko Anglie. Porownujac to do pilki noznej to tak jakby obstawic na jednym kuponie, ze w LM Schalke pokona na wyjezdzie Real, Monaco Arsenal, a PSG w oslabieniu wyeliminuje Cheslea. I tak sie wlasnie stalo, ale kurs bylby gdzies w okolicach 100/1 a nie 500/1.
Ostatnio zmieniony wt mar 24, 2015 4:34 pm przez Winnetou, łącznie zmieniany 2 razy.
Z pilki polecam w niedziele grac na WESZLO Bristol City, ktore w finale pucharu o Zlote Gacie (czyli dla klubow od 3-ej ligi w dol) zagra z Walsall. Bristol City jest liderem w 3-ej lidze z 11-oma punktami przewagi nad nastepne druzyna, a Walsall 15-ty. Czyli awans BC pewny, wiec moga sie wyluzowac w tym meczu i spokojnie wygrac. Kurs 1.8 na Bristol City, lub 3.00 z handicapem (-1). WESZLO
Do tego gralbym:
- Wisla - Cracovia X PUDLO
- Barcelona - Real (+1) 2 1.9 PUDLO
- West Ham - Sunderland X PUDLO
- Luton - Wycombe X PUDLO
Dzis w nocy:
- Philadelphia - Dallas X WESZLO
- Newells Old Boys - Quilmes X WESZLO
Do tego gralbym:
- Wisla - Cracovia X PUDLO
- Barcelona - Real (+1) 2 1.9 PUDLO
- West Ham - Sunderland X PUDLO
- Luton - Wycombe X PUDLO
Dzis w nocy:
- Philadelphia - Dallas X WESZLO
- Newells Old Boys - Quilmes X WESZLO
Ostatnio zmieniony pt mar 27, 2015 3:17 pm przez Winnetou, łącznie zmieniany 1 raz.
Winnetou pisze:Do tego gralbym:
- Wisla - Cracovia X
- Barcelona - Real (+1) 2 1.9
- West Ham - Sunderland X
- Luton - Wycombe X
Skąd taki typ na ten mecz? Według mnie psiaki pewnie wygrają, a żydki nawet bramki nie strzelą. Szczególnie po ich grze w PP z Błękitnymi nie sądzę żeby coś strzelili. Bardzo prawdopodobne, że żydki zlecą w tym sezonie. Coś tak czuję w kościach

A co do Gran Derbi, to również się nie zgadzam. Pewniak na ten mecz to over 2,5, bts. Sam jako kibic Barcelony mam nadzieję, że wygrają. Zagram lekko -1,5 na Barce.
Alex pisze:Winnetou pisze:Do tego gralbym:
- Wisla - Cracovia X
- Barcelona - Real (+1) 2 1.9
- West Ham - Sunderland X
- Luton - Wycombe X
Skąd taki typ na ten mecz? Według mnie psiaki pewnie wygrają, a żydki nawet bramki nie strzelą. Szczególnie po ich grze w PP z Błękitnymi nie sądzę żeby coś strzelili. Bardzo prawdopodobne, że żydki zlecą w tym sezonie. Coś tak czuję w kościachA rzeka zmieniła trenera, dobrze pokazała się w Warszawie i myślę że będzie ich pewny win w tym meczu. Jeszcze nikt nie "wymyślił" by po końcowym gwizdku obie drużyny dostały po 0 punktów, więc w tym meczu wyjątkowo jestem za psiakami. Głównie przez to że chcę żeby żydki zleciały.
A co do Gran Derbi, to również się nie zgadzam. Pewniak na ten mecz to over 2,5, bts. Sam jako kibic Barcelony mam nadzieję, że wygrają. Zagram lekko -1,5 na Barce.
Alexie

tylko zmiana trenera dziala zawsze w pierwszym meczu ,potem wszystko wraca do normy

Zydki owszem zagraly tragicznie ,ale moze sie oszczedzaly wiec ja tez bym obstawial remis
Dzis o polnocy odbedzie sie mecz w ramach el. do MS 2018: Curacao -Montserrat. Nie mam pojecia jak graja obie druzyny, ale obecnie gospodarze sa na 159 miejscu w rankingu FIFA, a goscie na 172. Czyli roznica prawie zadna. Ale kursy sa takie:
Curacao 1.2
remis 5.0
Montserrat 12.0
X2 3.25
Wielkie grzechem byloby nie zagrac na remis, gosci, lub X2, zwlaszca ze w meczach karaibskich druzyn o wyniku meczu prawie zawsze decyduje to kto wypil mniej rumu i wypalil mniej trawy
Zatem do boju Montserrat
Curacao 1.2
remis 5.0
Montserrat 12.0
X2 3.25
Wielkie grzechem byloby nie zagrac na remis, gosci, lub X2, zwlaszca ze w meczach karaibskich druzyn o wyniku meczu prawie zawsze decyduje to kto wypil mniej rumu i wypalil mniej trawy

Zatem do boju Montserrat

Dzis o polnocy odbedzie sie mecz w ramach el. do MS 2018: Curacao -Montserrat. Nie mam pojecia jak graja obie druzyny, ale obecnie gospodarze sa na 159 miejscu w rankingu FIFA, a goscie na 172. Czyli roznica prawie zadna. Ale kursy sa takie:
Curacao 1.2
remis 5.0
Montserrat 12.0
X2 3.25
Zatem do boju Montserrat
Curacao 1.2
remis 5.0
Montserrat 12.0
X2 3.25

Zatem do boju Montserrat

Curacao 1.2
remis 5.0
Montserrat 12.0
X2 3.25
Zatem do boju Montserrat
Curacao 1.2
remis 5.0
Montserrat 12.0
X2 3.25

Zatem do boju Montserrat